.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Добре, или майка му е ... твърде зла, и твърде много се меси или ти си го обиждала доста сериозно по време на скандалите без да се усещаш. Иначе чак такава злоба не я разбирам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    .
    Но аз не знам нито 1 връзка на белия свят, която през цялото време да е била рози и шоколадови бонбони. Всяка двойка си има скандалите. Никой няма право да им се меша. Големия прас, че са се чували.
    Абсолютно никой не оспорва, че е нормално да има скандали и че те понякога помагат. Дори няма значение, че са имали скандал. Единственото, което има значение, е мястото - къщата на родителите му. А най-голямо право да се месят имат точно те. Щом авторката е в тяхната къща, ще спазва благоприличие, ще е уважителна и ще си знае мястото. Тяхната къща - техните правила.

Но това което прави ситуацията наистина кофти, е че не бяхме облечени напълно ( аз по сутиен и прашки, той по слипове
    Това автоматично потвърждава, че съм права.

Майката на приятеля ми е виждала доста по-големи доказателства, че сме правили секс, при това в нейната стая, но никога не съм си позволявала да повиша тон на сина й пред нея. Интересното е, че и той не си позволява пред нея. Става дума за уважение. Както един към друг, така и към по-възрастния.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-23-2012 на 12:22

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно никой не оспорва, че е нормално да има скандали и че те понякога помагат. Дори няма значение, че са имали скандал. Единственото, което има значение, е мястото - къщата на родителите му. А най-голямо право да се месят имат точно те. Щом авторката е в тяхната къща, ще спазва благоприличие, ще е уважителна и ще си знае мястото. Тяхната къща - техните правила.
    Като каза техните правила се сетих и още нещо. Баща му бил казал, че сме в къщата им си имало правила, които сме били нарушили. Все още ме е страх от разговор с него, а знам, че е неизбежно.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не съм съгласна. Могат да помолят за тишина. Не да се месят между тях. Какво ще рече, че не искала да я вижда? Това майчино решение ли е? Що направо не го помоли да скъсат? Това просто не е нейна работа. Голямо мешане е чак да я гони, че и после да "бълва змии и гущери" по нейн адрес. Да, има етикеция, когато си на гости. Но се случват и такива неща и не е чак такова невероятно чудо. Мразя самата идея някой да ни се бърка, докато сме скарани. Ако майка ми някога започне да се отнася толкова властно все 1 домът не е и мой и нямам думата, сигурно бих я намразила след време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не съм съгласна. Могат да помолят за тишина. Не да се месят между тях. Какво ще рече, че не искала да я вижда? Това майчино решение ли е? Що направо не го помоли да скъсат? Това просто не е нейна работа. Голямо мешане е чак да я гони, че и после да "бълва змии и гущери" по нейн адрес. Да, има етикеция, когато си на гости. Но се случват и такива неща и не е чак такова невероятно чудо. Мразя самата идея някой да ни се бърка, докато сме скарани. Ако майка ми някога започне да се отнася толкова властно все 1 домът не е и мой и нямам думата, сигурно бих я намразила след време.
    Сиси,моята майка е КОПИЕ на тази жена.Властна и прекалено загрижена за детето си и всичко,което СПОРЕД НЕЯ му вреди,трябва да стои далеч от него и от нея.Опитът ми от 1л.ед.ч е доказал,че с такива хора НЕ се излиза на глава.Моята преди,като бях по-малка, постоянно се месеше дори пред него в отношенията ни.Сега,макар,че съм пораснала,пак продължава да го прави,но само пред мен.Изводът до който съм стигнала е малко краен за някои,които ще кажат,че не може до безкрай да е така,но :Няма контакт,няма проблем." От близо година и половина не съм срещала приятеля си с майка ми точно поради тези причини.Така до известна степен спестявам и своето,и неговото главоболие,а и предотвратявам огромна част скандали.Друх е въпросът,че цялата негативна енергия от такова отношение се излива върху мен...Мисля,че авторката ще схване подтекста на написаното.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не е трябвало да я гони и да я обижда, ама на жената до гуша и е дошло от скандали..
    Лично БАЩА МИ, водеше една у баба ми 10 години и тя го разиграваше, обиждаше го и правеше скандали пред нея и на нея и омръзна и забрани на баща ми да я води повече.. последния път дори и каза директно "Още веднъж кажеш ли нещо по адрес на Васил, сама ще те замъкна за косата навън". Беше казала, че баща ми е тъп, или нещо от рода.. Но да, сигурно го е обиждала или нещо такова, за да се стигне чак дотам. А да го накара да се разделят - съмнява ме, на 20 са все пак.

Град
    Пловдив
    Хора,разберете,че такъв тип хора избухват от най-малкото.Най-често са склонни да драматизират прекалено ситуацията и реагират твърде крайно заради замъглената си преценка,която имат за реална,осланяйки се на "опита си".Прекалената загриженост и майчин инстинкт водят до прекомерни емоции,които развалят отношенията между хората.И нищо да не го е обидила,самият факт,че се повишава тон,за тях се тълкува като вражеска реакция,която трябва да се елиминира.Имам такъв индивид вкъщи и ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ви гарантирам,че съм на 100% права.Изходът от моя гледна точка е да не ходи повече там в скоро време.А за по-нататък не знам.Може и да омекне,защото такива хора се правпт на корави,но всъщност са чувствителни и отворени към доброто.

Град
    София
    То самото донажежаване на ситуацията докарва връзките до край. Нали се сещате, скарат се, нае*ът се дет се вика и им мине. Друго е като някой пили, влошава положението и подкукоросва хората. Така се разделиха нашите. Щото нямаха минутка спокойствие заради на баба ми простотиите. Не, че баща ми е самото слънце, има си за изкусуряване МНОГО, но не съм 100% сигурна, че нещата щяха да са същите без баба в картинката.

Майка ми затова ми се види идеална в това отношение. Не се меша ни най-малко. Това дали се караме, спорим, гушкаме или каквото и да е не и влиза въобще в работата. Щом съм си в моята стая, значи си зависи от нас. Ако нещо я притесни, просто би почукала и би помолила да намалим децибелите. Не се е случвало досега.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ако беше такъв човек да е направила скандал още първия път...

Абе чисто и просто ситуацията е следната. Майката за пореден път чува скандали. Едно, че шумът я дразни, ами и бучат на детето й. Тя се притеснява той да се събира с една такава девойка-кибритлийка, която го обижда и етц.
    Според мен крясъците са били прекалени, истерични, имало е обиди, имало е негативни забележки.
    В първия пост момичето каза, че се е случвало родителите на приятеля й да защитят нея в някакви ситуации, където приятелят й й е крещял.
    Това показва, че те в крайна сметка са що-годе обективни, въпреки че се предполага да са пристрастни. Но при системни скандали и то в къщата им (което си остава нагло и това е факт), в комбинация с обиди към болния им син е нормално да се получи такава ситуация, че родителите да искат да си предпазят детето от момичето, което го наранява и обижда.
    Просто са те помислили за наглярка.

Аз искрено ти съчувствам, защото виждам, че се разкайваш. Но не намирам и за твърде странна ситуацията, че майката те нарежда зад гърба ти. Просто вече те е намразила, но вярвам, че можеш да й промениш мнението.
    Според мен една солидна подкрепа от приятеля ти няма да е зле. Например да им обясни, че и двамата държите един на друг и да не се държат кофти с теб, а да ти дадат шанс. И да ги помоли да не се бъркат ДИРЕКТНО във връзката ви, за да не те карат да се чувстваш неудобно допълнително. Естествено, трябва да изтъкне че и ти се разкайваш.

А и той самият е в деликатна ситуация. Между теб и тях е, трябва да избере кого да подкрепя. Да, ти си му приятелка, ама ако си му дошла до гуша може да не иска да те защитава. От друга страна всеки един мъж със сериозна връзка не трябва да позволява родителите му да се държат отвратително с избраницата му.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Пловдив
    Трябват и повече наблюдения,за да стигне до извода,че тя "не е" за сина и и да си излее всичко.Не става от първия и скандал и айдеее...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    А и той самият е в деликатна ситуация. Между теб и тях е, трябва да избере кого да подкрепя. Да, ти си му приятелка, ама ако си му дошла до гуша може да не иска да те защитава. От друга страна всеки един мъж със сериозна връзка не трябва да позволява родителите му да се държат отвратително с избраницата му.
    Ето тук съм абсолютно съгласна.И отново от личен опит казвам,че АКО той НАИСТИНА държи на нея,ще я защити неедин път с подобаващи аргументи и доза сантименталност...Ако си прави пас,значи или няма толкова силни чувства към нея,или е прекалена мишка,за да заяви ясно,че не може да се държат така с нея.И в двата случая не говори добре за него.

А това,че ще говори,не означава,че непременно ще има резултат.Но важни са самият жест и отстояването на позиции.И не на последно място:опълчването не е неуважениемнаглост или избиране на нея пред тях от негова страна.Това е доказателство на любовта му,способността да има мнение и да търси златната среда между чука и наковалнята.И му пожелавам да успее да я намери,защото аз досега нямам успех с това...Дано поне той да има
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-23-2012 на 12:58

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Миличка, наистина си си виновна ти ...
    Защо не поговоите двамата и не се опитате да не вдигате скандали пред техните, опък и насаме ..скандалите не водят до нищо хубаво ; ако ти ис едно умно, възпитано, симпатично момиче и преди това си направила хубаво впечатление на майка му , може отново да си промени мнението за теб, да се върне към старото ..за момента е била бясна, защото синът ѝ е бил болен и естествено, че ще реагира така ..сигурна съм , че скоро ще ѝ мине. Защо не се опиташ да ѝ се извиниш за държанието ти?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Внимавай следващия път. Болен е, надали му е било до твоите скандали и разните простотии, които си му правила. Нормално е майка му да е имала такава реакция при вида на самата случка с болното й момче. Мери си приказките и тона. И сега, отиваш и се извиняваш на цялото семейство: на приятеля си, на майка му и на баща му. Признаваш, че си виновна и правиш всичко възможно, за да се оправят нещата.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Трябват и повече наблюдения,за да стигне до извода,че тя "не е" за сина и и да си излее всичко.Не става от първия и скандал и айдеее...
    И аз така си мисля. Те са ви наблюдавали отдавна явно и са си говорили помежду си относно теб,това решение на майката не идва изведнъж.
    НО интересно е че явно синът и не е бил чак толкова болен,щом е тръгнал да прави секс.Навярно и от това също се е подразнила.
    Може да не искаш да се виждаш с баща му,но е задължително да го направиш. След това повече не ходи у тях,а само ако те някога те поканят. Ако искате да запазите връзката си и се обичате толкова много ,ще намерите начин да бъдете заедно.Има хора дето са на не знам колко километра един от друг и се виждат веднъж месечно,а са заедно от години. Така,че може би ти просто си свикнала да ходиш у тях и за това не си се усещала толкова пъти при скандали ,и точно заради това ти е трудно да приемеш идеята,че сега трябва да търсите ново място да се виждате.
    Плюс това все още е лято,колкото и да е болен (и щом може да прави секс в неговото състояние) все ще може да излезе с теб за по няколко часа на разходка. После като се оправи се възползвайте от времето и просто излизайте,заздравявайте връзката си.Пък след време ще го измислите,нещата могат да се променят,на родителите му да им мине,а ако ли не,то има и хотели за 'оная работа'...

Между другото защо той не може да идва у вас? Има ли проблем с родителите ти ,ако живееш с тях?

Просто отиди и се извини, поговори с родителите му, все пак и четиримата сте зрели хора ще се разберете все някак. И те са семейни хора, знаят че без скандали в една връзка не може, просто им е дошло малко в повече тогава. И внимавай с тона и думите от тук на татък.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Много ми е чудно как изписахте 4 страници с глупости, а никой не попита за какво е бил скандала..
    wtfman

Град
    Явно не си чел/а внимателно,защото няколко човека попитаха,но тя не отговори

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    НО интересно е че явно синът и не е бил чак толкова болен,щом е тръгнал да прави секс.
    Хич не е задължително. :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И сега, отиваш и се извиняваш на цялото семейство: на приятеля си, на майка му и на баща му. Признаваш, че си виновна и правиш всичко възможно, за да се оправят нещата.
    Боже.
    Но комент.

Подкрепям Сисито. Майката е можела просто да ги помоли да престанат или да пренесат разговора другаде, далеч от нейните уши. Авторката от своя страна не е трябвало така да се развика на приятеля си в къщата на родителите му. Простено и е обаче, 'щото всички избухваме. (особено аз)
    Просто, авторке, внимавай какви ги вършиш оттук нататък. На кого се караш, къде и защо.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Скандала беше защото напоследък са ни оптегнати отношениеята ( проблеми във връзката ) и емоции подтискани дълго време ескалираха в неправилен момент.
    Днеска така и не стана да говоря с баща му, понеже първият път приятелят ми като попита удобнло ли му е, той е казал, че не може, а вторият път уж щеше да дойде при нас в барчето, където бяхме седнали, но така и не дойде, само се обади да каже, че бил изморен и вече било станало късно ( 9 и нещо беше ), и ми каза, че утре сме щели да говорим. Понеже страха от разговора ми с него надделя, го попитах за какво по точно и той ми отвърна " просто искам да седнем да поговорим, за някой неща, които ясно не са ясни " или нещо от сорта беше. Какво според вас би могло да изначава това?

пс в тях не съм ходила и нямам намерение да го правя скоро.
    пс 2 той може да идва в нас, но в момента не е за дълги излизаници, е днеска например само в техният квартал сме били и то от пейка на пейка и накрая в едно барче. Иначе проблеми с наще няма абсолютно никакви.

Град
    Еми тогава споко, има къде да ходите ,но само гледай да не сгафите и у вас...

Иначе е логично,че е било заради проблеми във връзката,ти и преди каза същото,но не каза к а к в и проблеми.Както и да е.

Според мен баща му ще ти говори за това как трябва да се държиш в неговия дом,нищо повече.Казваш ,че си сгрешила относно това,че не си се съобразила с мястото и тн. После накрая сигурно ще ти каже 'Ами дано си ме разбрала и да сме се изяснили.Надявам се да не се случват такива неща повече.Ще видим'' и толкоз.
    А мъжо ти да си опича акъла и утре да не повтаря само 'нищо не е станало,нищо не е станало' .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Простено и е обаче, 'щото всички избухваме. (особено аз)
    Няма такова нещо. Утре избухвам, пребивам сестра си от бой (че си го проси много яко понякога) и кво? Простено ли ми е?
    А ако напсувам майка си? Шефа си?

Днешните тийнейджъри си мислите/мислим, че всичко ви/ни е позволено.

Град
    София
    Е, не чак такива неща. О.о Но при някакви техни проблеми не е толкова невероятно. На мен ми се е случвало да избухна, защото като цяло бях много нервна и отгоре на всичко се скарахме. Вярно, моите избухвания са сравнително тихи, гласът ми не е никак мощен. Но сигурно се е чувало. Е, и? Всеки си има слаби моменти. Всяка връзка също. Особено истинските, когато си казвате точно какво мислите. Не мисля, че някой заслужава чак гонене и дългосрочна омраза заради 1 изцепка. Е, сега, ако е крещяла някакви явни обиди, наистина е лошо. И пак, лошо е за тях двамата, за неговото отношение към нея, не на родителите му.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма такова нещо. Утре избухвам, пребивам сестра си от бой (че си го проси много яко понякога) и кво? Простено ли ми е?
    А ако напсувам майка си? Шефа си?

Днешните тийнейджъри си мислите/мислим, че всичко ви/ни е позволено.
    Ооооо, преувеличаваш.
    Казах, че и е простено в нейния случай.
    Грешно се изразих, грешно го схвана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си