.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе все пак ...не са тръгнали да се женят,че да е най-фаталното нещо на света. Колко се обичат и колко са им истински чувствата само те си знаят(може би).

Нормално е да има скандали ,но не е нормално неколкократно да не се замислят къде се карат.И аз съм имала приятел една година и ние сме се карали ,но когато се е случвало у нас или у тях никога не сме си позволявали да крещим ,че да ни чуят хората в апартамента.
    Даже веднъж той ме заведе на гости при баба му ,а аз въобще не исках да ходя.После момчето си излезе и ме остави цял час да си 'бъбря' с баба му едно и също.Бях побесняла ,но не се издадох,просто с поглед му показах колко е загазил.Излязохме на вън след това, накарахме се един на друг на една пейка и готово. Като цяло винаги сме се стремяли като се караме да не ни слушат глупостите,това си е до възпитание Пък накрая баба му просто си помислила,че съм била много притеснителна.

На кратко ,винаги можеш да излезеш от ситуация стига да се осъзнаеш навреме.

Не съм съгласна с постъпката на майката на момчето.Повечето пишещи тук,меко казано преувеличавате ,обвинявайки авторката,като че ли е запалила къщата им.Прекалено крайно реагира цялото семейство на момчето.Първо,не може до вчера с майката на момчето да са били в перфектни отношения,а за едно каране(и то не с нея) да си позволи да я изгони-разбира се то си е до хора,но тя с какво право им се меси в отношенията?С какво право нахлува в личното им пространство?Е от такива свекърви опазил Господ!Ако след време предприемат да се оженят и заживеят съвместно ,майка му винаги ще го защитава независимо дали е наясно кой е виновен,а момчето ако е от типа на поредния путьо ще си мълчи и ще се съобразява с "любимата си майка".Майка му ще дебне непрекъснато момичето да не навреди по някакъв начин на малкото и синче.Нормално е в една връзка да има и скандали понякога,а като се случат какво?Да отидат на улицата и там да правят цирк на хората ли?
    Не беше ли по-добре след като си отиде момичето да поговори със сина си и да даде съвет например?А тя разбрала ,не разбрала, нагрубява момичето и го гони.Вярно е ,че и момичето не е постъпило правилно ,като е повишило тон,но пък майката няма никакво право да се меси там ,където не и е работа.Двама души сами трябва да си решават проблемите.Извод:
    Съберете се,извинете се и разрешете проблема ,като разумни зрели хора!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Извинявай се.
    Ако аз бях на мястото на майката на това момче, не знам какво бих ти причинила.Не мога да си представя детето ми да е болно е чужд човек да дойде вкъщи да му крещи.
    Обясни й, че това е било изпускане на нервите, което не е било намясто, като се има впредвид, че той е бил болен, а и не сте били сами; че е било глупава постъпка; че се извиняваш и дъъра-бъра, мажи там положението и гледай пак да не истерясаш, докато си в тях.

Град
    Темата замря.Какво ли е станало?

е как така хем се обичате безумно, хем си крещите O-o
    мога да кажа само как ми изглежда ситуацията през моята гледна точка, иначе прочетох всички коментари.

1во аз никога не бих си позволила да крещя на приятеля ми, на приятелките ми или на някой, защото е под достойството ми (не да не се скараме, но да крещя или да си изтървам нервите - има и по-цивилизовани начини, които донасят повече позитиви, отколкото да си покрещим и в яда си да кажем неща, за които съжаляваме и да не си спомняме нищо после, най-малкото, че за една година такива крясъци... знам ли, не ми се е случвало, въпреки че съм нервачка)
    2ро в никакъв, ама в никакъв случай не бих посмяла да го засягам на негова територия или пред негови хора (семейство, приятели)-представи си са се събрали момчетата, гледат мач примерно и ти отиваш и почваш да му крещиш... 1во той ще се засегне, 2ро ти ще се изложиш, 3то приятелите му ще те гледат кофти, така е и с техните
    3то зависи и от самата ситуация как се е развила, не съм била там, нито познавам майка му, но до някъде я оправдавам. аз ако бях чула моето дете да се кара с приятел/приятелка, пак казвам, не да се разсърдят или цупят, а да крещят и да се обиждат, да падат чаши и т.н. - за косата и през вратата. аз не си позволявам панаири в нас, камо ли чужд човек да идва и да ги прави. от друга страна не ми се връзва малко докато сте се затворили тя да влезе с гръм и трясък. по-скоро след скандала, ако е била загрижена да подпита малко дали всичко е наред, нужда от помощ, нещо. от трета страна, да, съгласна съм, че хората са били цял ден на работа, прибират се да си починат, а заварват обезумялото гадже на сина им да го обижда... ем леко казано тъпо е. честно казано, ако ми се беше случило и да не бяха дошли и да кажат нещо, би ме било срам да ги погледна, най-малкото, че съм в тях и трябва да спазвам тон, или защото може да са чули през стената

но не те обвинявам, просто е трябвало да не крещиш и да вдигаш панаири. някак си опитай се да си представиш, че ситуацията се случва на някоя твоя приятелка... момичето отива в момчето, всички са в тях, и тя почва да крещи, да падат чаши и т.н. или представи си, че имаш брат, гаджето му идва във вас, ваще са във вас и я чуваш през стената да го обижда и да бучи. еми няма как да те гледат с добро око. и аз да бях и аз така, макар че е нормално да се карате от време на време.
    честно казано не знам театъра дали би свършил работа, един път като видят тази твоя страна. все пак какво стана?

п.п. и не мисля, че е правилно да ви разделят. нека си имат лошото мнение за теб, нека да не те искат в тях, но не е редно да се месят, където не им е работа.
    Последно редактирано от banalka : 08-24-2012 на 12:14

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Понеже някой ме беше попитал какво стана в крайна сметка, ето го и развитието, решаването на проблема.
    Днес се видях с баща му до блока им, и пожелах да говоря с него, той първо се възпротиви, че на улицата, а не у тях, но му казах, че ми е неудобно да ида у тях след станалото. Поговорихме си, накратко ми каза, че в неговата къща не се вика, че съм 50% виновна ( за какво не разбрах точно, но сигурно за случилото се ) и тн. аз от своя страна се извиних и казах, че всичко е по моя вина. Каза ми и след като се разходим с приятелят ми да го изпратя до тях и ако искам да се кача горе в апартамента, не исках да го правя, но приятелят ми настоя. като се качихме горе баща му ми каза, че иска да забравим за случилото се ( преди това му бях казала, че няма да се повтори ) Говорих и с майка му, извиних и се за случилото се, а тя на мен за реакцията си онази вечер, и че това което я е провокирало е било дългият скандал и състоянието на сина и ( иначе е щяла само забележка да сме по-тихи, да ни направи ) Даже ме учуди, че като ме видя у тях ми каза "здрасти" с онзи приветлив тон, с които и преди случката го правеше. После останах още малко у тях и си тръгнах, като на тръгване им пожелах лека вечер ( както винаги правя ).
    Като цяло всички ще се опитаме да забравим случилото се ( аз едва ли ще мога ) и да си продължим отношенията каквито бяха преди.
    Благодаря на всички за мненията!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Айде нема нужда. Ще кажеш, че клане е ставало в къщата им, не обикновен скандал.
    Ще го преживеят. И ти ще го преживееш. Само не се показвай в светлината на истеричка и всичко ще е окей.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ЧУДЯ се как ви се пише толкова много Надявам се нещата да са се оправили.Пандишпан,никой не казва,че е подпалила къщата им,но постъпката им не е правилна.Да ми надуват главата на стари години с глупави кавги.

Браво,че сте се разбрали!Успех и бъди по-сдържана занапред! Всичко добро ви желая! : )

Град
    Супер,казах ти ,че нищо страшно няма да ти каже баща му

Това да ти е обица на ухото както за в дома на приятеля ти,така и за други публични места! Наистина се погрижи да НЕ го забравиш ,защото човек се учи от грешките си.

Голям фен Аватара на magita
    Глупости!
    1-во имаш връзка с момчето, а не с майка му, ако той сам не може да се оправи значи е много зле.
    2-ро Т'ва, че семейството му някога е имало проблеми (в което супер много вярвам) и с тия караници им припомняте техните пак не е твой проблем.
    3-то Майка му, не знае по чия вина е станал скандала (предполагам, че не почвате да си викате от вратата)
    ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Успех и занапред не прави повече такива гафове.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си