- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
бтв не може да си сигурна, че искат да ви разделят.. големи хора са.
но ако си се държала много грубо с него като нищо да си мислят, че си демон и да смятат, че е по-удачно да не припарваш до сина им.
ти междувременно можеш да им обясниш, че не си това за което те смятат. заслужаваш своята защита. обясни им, че съжаляваш, че с поведението си си изградила лоша представа за себе си и такива ми ти. абе ще се справиш.
а ако наистина искат да ви саботират връзката всичко ще бъде в ръцете на приятеля ти. сми, те ако почнат да се държат по най-ужасния начин, не може само ти да се бориш за запазването на връзката. приятелят ти трябва да реагира, ако родителите му станат досадни, нахални, натрапчиви и се месят прекалено много във връзката ви. виж, да са разтревожени и да го настройват ... не е приятно, но някак го разбирам. а да саботират би било прекалено и ако приятелят ти държи на теб, би трябвало да се намеси веднагически.
Incadeptus, много инфантилно звучи това за родителите, които като видят, че се извиняваш и едва ли не почват психическия натиск. по-скоро тва са нормални средностатистически възрастни зрели хора. те ще оценят извинението и няма да се месят според мен. а не да кроят някви планове и т.н.
аз неслучайно говоря условно, хипотетично. не вярвам, че няма да приемат едно щедро извинение и ще кроят едва ли не конспирации срещу авторката
Последно редактирано от jghgh : 08-22-2012 на 23:37
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride