- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
Оффф, приказваш ги едни. Знам, че няма смисъл да ти отговарям, но все пак ще го сторя.
Като за начало хората не искат да гледат и слушат как някой СИСТЕМНО бучи на близък техен човек, който е болен и явно му е трудно.
Друг "бонус" майката да се намеси е че явно не може да се живее нормално в една къща, където има виканици, скандали и т.н. Не е нужно крясъците да са 24/7, за да е дразнещо. Достатъчно е всяка вечер да слушаш истерии и е нормално да ти дойде нанагоре.
Мога да се съглася, че е embarassing майка ти да дойде, да се намесва, да те защитава. Но от майчина гледна точка е в реда на нещата. Може би по-редно би било тя след това да поговори със сина си как той търпи това нещо пред това да се намесва. От друга страна, замисли се, авторката не е нагла ли? Как може да не се чувства неудобно от това да крещи в чуждата къща, да обижда? Да го прави системно? Нека е права, ще има възможност да си каже гледната точка при разговора с родителите.
Ще ти кажа аз нещо. 6-ти клас дружах с едно момиче, с което само разправии, ама аз тогава бях много мекушава и абсолютно всеки и най-вече тя ми се качваха на главата. Майка виждаше всичко това, но никога не се намеси. Чак след като скъсах с приятелката ми казваше "Тази май много те нервираше, а", "Големи драми бяха с тая Грета", "Много те нараняваше" и т.н. Да ти кажа, не е приятно и това усещане. Да знаеш, че са виждали как се гърчиш, ама да не са ти помогнали. Не казвам да ми оправя мойте бакии, ама да говори поне с мен да се държа по-достойно и да не се оставям.
Такива ми ти. Тази майка много обича сина си. Загрижена е. Нормално да не иска да седи безразлична, докато няквко момиче словесно го разфасова.
Да, отделен е въпросът, че на момчето едва ли му е станало приятно от тая намеса. Засрамващо е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride