- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
Ам какъв разговор с баща му ? Нямаш избор и без друго ще трябва да се извиняваш. Кажи, че си си изпуснала нервите, че ги уважаваш много и него обичаш. Пък прошката разправят било велико нещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Охх, ти наистина си сгафила.
Слушай какво. Кой ти е най-близкият човек? Изключвайки приятеля. Сподели всичко това на майка си, на приятелка.. Някой зрял човек, който да те упъти как да постъпиш.
Помоли приятеля си да ходатайства за теб. Да им казва, че ти се разкайваш и ти е неудобно.
Бащата като те извика, смучи някъв бонбон или дъвка, че да мълчиш. Изслушай критиката му. Сигурно ще те мъмри. Гледай в земята, дръж се супер разкаяно, дори реално това да не е така, че да го омилостивиш. Извини се много пъти, стигни до самоунижение. Абе тези неща помагат.
Искай да се срещнеш и с майката, ако срещата с бащата е на открито. Извини й се, гледай отново в земята. Кажи, че няма да повториш никога грешката си. Абе като в детската градина. Все пак хрумвало ли ти е защо ни учат на ония неща "повече никога няма да правя такаааа". Обещай, че няма вече да правиш така. Спази думата си.
И такива ми ти.
Не се панирай излишно, но ще се наложи да си понесеш последствията. Няма как да се разминеш, все пак в техните очи си момичето, което наранява сина им. Сигурно си мислят, че го правиш нещастен и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За какво да се извинява ??? Ти имаш ли достойнство ?? Знаеш ли после колко жалка ще изглеждаш и ще се чувстваш ??? Явно си имала някакви причини да се скарате с него, а той щом не взима твоята страна и да те защити, явно въобще не го е грижа !!! Говори утре с баща му, но според мен не трябва да се извиняваш. Все пак и приятелят ти е имал някаква вина ! Аз поне никога не бих се извинила нито стъпила в къщата, от която веднъж са ме изритали то по доста долен начин. Аз щях да се заровя под земята от срам, ако някой ми беше унизил така ! А онзи пикльо, който наричаш гадже е една мишка, която не може да се противопостави на родителите си. !!!И да добавя, че майка му няма никакво право да крещи на теб, след като не знае дали сина й също има вина в спора Ви.
ДАже според мен те трябва те да ти се извиняват, за унижението, а не ти на тях. Може да звучи нагло, но така би постъпил един горд човек !!! А и не виждам смисъл да се извиняваш, че просто си спорила със сина им, тъй като тези спорове са напълно нормални между двойките !
Вярвай в мечтите си !
и защо трябва да се унижава така момичета ??? ЗА един пульо, на който очевидно не му пука много за нея, иначе би се противопоставил на майката още щом е почнала да крещи на приятелката му !
Да се унижаваш така, само заради тоя не си струва ! А пък и ако толкова се обичате все ще намерите къде да се сношавате ;д !
Вярвай в мечтите си !
Всяка майка е като орлица,която бди над детето си.Тя е загрижена за него и от там се поражда проблема.Тя знае,че не трябва да се меси,но това е майчински инстинкт.А и това,че си държала висок тон и си крещяла(буквално)също е подразнило родителите му.Радвай се,че и баща му не е дошъл да те навика.Аз лично нямада ви се меся в работите,но да ми викате на главата и да ви слушам кавгите,ще ви се развикам не ами ще ви изгоня вънка да си крещите колкото искате.
Въпрос на мъжко достойнство е приятелят й да не позволява други хора да му оправят проблемите.
НО в случая на авторката тя е постъпила грешно на доста нива. Системно е правила шумни скандали, за които е получила предупреждение, макар и косвено. Първият път бащата е казал, че не желае да им слуша караниците и тогава едва ли е взел отношение. Но систематично да слушаш как някой крещи в къщата ти е не само дразнещо и нарушаващо спокойствието, но и мирише на гнило. Засяга сина ти. Някаква идва често и все му крещи, все е недоволна. Включва се защитният родителски инстинкт (особено майчиният). Логиката на родителя е такава: някаква пикла идва и наранява сина ми, бучи му и т.н.
Да, определено е доста путьовско, че те му оправят проблемите и го защитават, НО от друга страна имат пълното право да се тревожат за сина си. Все пак са и родители, преувеличават, тревожат се много. В тяхните очи това момиче вече е демон. Наранява сина им със своето поведение, с обидите си. Освен това и си позволява в къщата им, пред тях да истерясва.
Вече е отделен въпрос дали самият приятел на авторката се чувства неудобно, че родителите му го защитават.
Но да крещиш в чужда къща системно не е в реда на нещата. Някак си.. нагло е. Лъха на "аз-се-мисля-за-най-важната-тук". Трябва на човек да му е неудобно да критикува приятеля си пред родителите му. Неписано правило е.
Какви сме лицемери само. Всички тук разбираме и оправдаваме действията на майката, но сами изпаднали в ситуация на прекалена загриженост от майките си, се отегчаваме, досажда ни и често я нараняваме. Явно е било писано майките да се притесняват, а децата да се чувстват задушавани от загриженост :/
Не подкрепям идеята от по-горе да се самосъжаляваш пред родителите му. Просто едно искрено извинение мисля, че би било по-добре прието.
Извини им се
Не е трябвало да крещиш и то в чужд дом
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
А защо си му викала, а ? Какво толкова е направил ? Отиваш у тях и му вдигаш скандали, какво очакваш, да ти кажат "Давай, още в същия дух !" ли ?
Този път приятеля й не й е крещял, защото не е могъл, но доколкото разбрах предните пъти и двамата са си викали ! Те родителите му какво искат той да й крещи само, а тя да мълчи, защото жените трябват да мълчат и са безправни пред мъжете ли ?????? Дошла е да й вика, защото не е могла да понесе, че едно момиче крещи над сина им, а той не се защитава, а тя явно не може да търпи това, че сина им не може не отвръща на нападките й мълчи като г*з и е дошла и почнала !! Според мен той явно си е заслужил да го обидят явно е направил нещо, а тъпата му майка не може да се примири с мисълта, че вече и жените, и мъжете са равностойни, и вече жените могат да държат тон на мъжете си, а явно тя не може така и просто я хванал яд !!!
Вярвай в мечтите си !
Еми не ама аз ако съм и двамата ще ги изгоня да си викат вънка.Защото дори само единият да крещи,то той крещи,защото другият е направил нещо.Така,че и в двата случая и двамата са виновни.
Да, все едно е крещяла от нищото... бас ловя, че се е изцепил с няква тъпотия, че да му се разкрещи. Туко така е се вика... Нормално е да се карат - да, разбирам и чувствата на родителите му, но да нападате само нея не е много правилно. На-добре ще е наистина да се извини, просто ако не друго да й е мирна главата и да си оправят отношенията дори малко, независимо дали реално трябва или не.
nigga stole my bike
Оффф, приказваш ги едни. Знам, че няма смисъл да ти отговарям, но все пак ще го сторя.
Като за начало хората не искат да гледат и слушат как някой СИСТЕМНО бучи на близък техен човек, който е болен и явно му е трудно.
Друг "бонус" майката да се намеси е че явно не може да се живее нормално в една къща, където има виканици, скандали и т.н. Не е нужно крясъците да са 24/7, за да е дразнещо. Достатъчно е всяка вечер да слушаш истерии и е нормално да ти дойде нанагоре.
Мога да се съглася, че е embarassing майка ти да дойде, да се намесва, да те защитава. Но от майчина гледна точка е в реда на нещата. Може би по-редно би било тя след това да поговори със сина си как той търпи това нещо пред това да се намесва. От друга страна, замисли се, авторката не е нагла ли? Как може да не се чувства неудобно от това да крещи в чуждата къща, да обижда? Да го прави системно? Нека е права, ще има възможност да си каже гледната точка при разговора с родителите.
Ще ти кажа аз нещо. 6-ти клас дружах с едно момиче, с което само разправии, ама аз тогава бях много мекушава и абсолютно всеки и най-вече тя ми се качваха на главата. Майка виждаше всичко това, но никога не се намеси. Чак след като скъсах с приятелката ми казваше "Тази май много те нервираше, а", "Големи драми бяха с тая Грета", "Много те нараняваше" и т.н. Да ти кажа, не е приятно и това усещане. Да знаеш, че са виждали как се гърчиш, ама да не са ти помогнали. Не казвам да ми оправя мойте бакии, ама да говори поне с мен да се държа по-достойно и да не се оставям.
Такива ми ти. Тази майка много обича сина си. Загрижена е. Нормално да не иска да седи безразлична, докато няквко момиче словесно го разфасова.
Да, отделен е въпросът, че на момчето едва ли му е станало приятно от тая намеса. Засрамващо е.
Шауна,аз рабирам какво искаш да кажеш,но гордостта и емоцията ти идват в повече,което не се приема добре от потребителите тук.Принципно и аз не виждах смисъл да се извинява,но бях пропуснала детайла,че и преди е било така в къщата им.Редно е да се извини не толкова,даже изобщо, заради държанието към сина им,а заради това,че и друг път се е държала така в дома им.Ако беше инцидентен случай,съм на 100% съгласна с теб,но при редовна злоупотреба е редно да каже едно "извинявайте".А това,че приятелят и си прави пас и не я подкрепя пред родителите си,говори много лошо за него.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Нещо прекалено много ми се виждаш превъзбудена. Голяма еманципация те гони, а още не си съвсем наясно откъде изгрява слънцето. Дори и да има нещо вярно в мнението ти, то се губи сред купищата други клишета, които си чула и зазубрила. ОК, съгласен съм че времето на патриархалния строй е отминал, но във всеки дом си има ред, с който твърдо съм на мнение, че гостите трябва да се съобразяват. Крещенето на един от домакините не се включва в разбиранията ми за съобразяване.
Само не разбрах защо някой трябва да "държи тон", че дори и И той да бил имал права? Ти да не си в джунглата, че да важи някакво такова правило, че който се дере най-силно се случва неговото? Крещенето един на друг не решава проблеми, а показва простотия. Ноу ъфенс.
Аз че ще се извиня, ще се се извиня, но след последният ми разговор с приятелят ми, и това, което техните са казали за мен, явно наистина вече са си поставили за цел да ни разделят. Не знам как ще издържим на тайни и кратки срещи, поне докато той се оправи, ще ни адски трудно.
Какво друго да направя освен извинението, да кажа, че се разкайвам за стореното, че няма да се повтори и тн.?
Наистина ли си на 20?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Това пък е някаква тотално кретенска и комплексарска история. Откъде накъде понеже те не те харесват ще се бъркат в работата на сина си с кого да се вижда?! Това пък ми се вижда някаква тотално малоумна позиция и не съвпада с казаното от тебе. Или не са били толкова добре настроени към тебе, или не е било заради едното викане.
Аз ако трябва да те съветвам нещо е да го оставиш да видиш как ще реагира на това. Ако държи на теб ще им се опълчи. Ако се огъне го заебавай и тва е. Явно по-важно ще му е мама да не му трие сол на главата=слабохарактерно мекотело, търсещо лекото. Ти имаш ли нужда от такова до себе си?
не се еба'ам, самоунижавай се, хората се радват на такива гледки. актьорствай. аз като трябва да се извинявам яко преигравам, да се пра'я на супер разстрояна, че да ми простят по-лесно.
забрави всякаква гордост, честно ти казвам, и то добронамерено. моли се там, обяснявай се, оправдавай се. нека изглежда, че ти е кофти. драматизирай. кажи КОЛКО много обичаш сина им, но просто си по-бурна, ама какво ли не би направила за него и т.н.
не знам.. може и методите ми да са грешни :д
тва е съвет.
Да, въпреки, че в момента се държа като 16 годишна пикла, която е сгафила и не може сама да си оправи бакиите, та даже пита другите как да постъпи.
Иначе приятелят ми не е мекотело. Казал им е, че нищо не е станало ( майката се е разкрещяла след тези негови думи ), и да не му се месят във връзката. Но явно не е имало ефект.
jghgh определено ще послушам съветата ти, и без това в момента нямам грам гордост останала.
Според вас да им каже утре, че той е бил виновен за сканала ще помогне ли? ( отчасти беше така, но и аз имам вина за скарването )
Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 23:34
Отстоявай мнението си.Извини им се,но това е всичко.Не се самоунижавай и не показвай слабост.Веднъж видят ли,че могат да се бъркат във връзката ви,ще го направят пак.Ще те мачкат.Покажи им,че с теб не може да се ебават така да го кажа.Не се унижавай и не им се извинявай за всичко,това също показва слабост.Това е моят съвет към теб.