Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
Този път приятеля й не й е крещял, защото не е могъл, но доколкото разбрах предните пъти и двамата са си викали ! Те родителите му какво искат той да й крещи само, а тя да мълчи, защото жените трябват да мълчат и са безправни пред мъжете ли ?????? Дошла е да й вика, защото не е могла да понесе, че едно момиче крещи над сина им, а той не се защитава, а тя явно не може да търпи това, че сина им не може не отвръща на нападките й мълчи като г*з и е дошла и почнала !! Според мен той явно си е заслужил да го обидят явно е направил нещо, а тъпата му майка не може да се примири с мисълта, че вече и жените, и мъжете са равностойни, и вече жените могат да държат тон на мъжете си, а явно тя не може така и просто я хванал яд !!!
Нещо прекалено много ми се виждаш превъзбудена. Голяма еманципация те гони, а още не си съвсем наясно откъде изгрява слънцето. Дори и да има нещо вярно в мнението ти, то се губи сред купищата други клишета, които си чула и зазубрила. ОК, съгласен съм че времето на патриархалния строй е отминал, но във всеки дом си има ред, с който твърдо съм на мнение, че гостите трябва да се съобразяват. Крещенето на един от домакините не се включва в разбиранията ми за съобразяване.
Само не разбрах защо някой трябва да "държи тон", че дори и И той да бил имал права? Ти да не си в джунглата, че да важи някакво такова правило, че който се дере най-силно се случва неговото? Крещенето един на друг не решава проблеми, а показва простотия. Ноу ъфенс.