.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    бтв не може да си сигурна, че искат да ви разделят.. големи хора са.
    но ако си се държала много грубо с него като нищо да си мислят, че си демон и да смятат, че е по-удачно да не припарваш до сина им.

ти междувременно можеш да им обясниш, че не си това за което те смятат. заслужаваш своята защита. обясни им, че съжаляваш, че с поведението си си изградила лоша представа за себе си и такива ми ти. абе ще се справиш.

а ако наистина искат да ви саботират връзката всичко ще бъде в ръцете на приятеля ти. сми, те ако почнат да се държат по най-ужасния начин, не може само ти да се бориш за запазването на връзката. приятелят ти трябва да реагира, ако родителите му станат досадни, нахални, натрапчиви и се месят прекалено много във връзката ви. виж, да са разтревожени и да го настройват ... не е приятно, но някак го разбирам. а да саботират би било прекалено и ако приятелят ти държи на теб, би трябвало да се намеси веднагически.

Incadeptus, много инфантилно звучи това за родителите, които като видят, че се извиняваш и едва ли не почват психическия натиск. по-скоро тва са нормални средностатистически възрастни зрели хора. те ще оценят извинението и няма да се месят според мен. а не да кроят някви планове и т.н.
    аз неслучайно говоря условно, хипотетично. не вярвам, че няма да приемат едно щедро извинение и ще кроят едва ли не конспирации срещу авторката
    Последно редактирано от jghgh : 08-22-2012 на 23:37
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Не се самоунижавай.Не прави рази грешка и послушай съвета ми.Ако съвета ми не проработи тогава може да упражниш актьорската игра.

Щом не се е покрил примерно изчакай малко да се поуспокоят според мен и след това с него заедно може да ги поканите на вечеря или изобщо нещо от тоя сорт. Покажете им, че между вас няма проблеми, сериозни сте и тн, пък ако се получи-печелиш. Той трябва да ги убеди да ти дадат още един шанс, а ако се съгласят-просто не го изпускай. Дано стане, успех!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Нещо прекалено много ми се виждаш превъзбудена. Голяма еманципация те гони, а още не си съвсем наясно откъде изгрява слънцето. Дори и да има нещо вярно в мнението ти, то се губи сред купищата други клишета, които си чула и зазубрила. ОК, съгласен съм че времето на патриархалния строй е отминал, но във всеки дом си има ред, с който твърдо съм на мнение, че гостите трябва да се съобразяват. Крещенето на един от домакините не се включва в разбиранията ми за съобразяване.
    Само не разбрах защо някой трябва да "държи тон", че дори и И той да бил имал права? Ти да не си в джунглата, че да важи някакво такова правило, че който се дере най-силно се случва неговото? Крещенето един на друг не решава проблеми, а показва простотия. Ноу ъфенс.
    Оххх боже та те са спорели какво искаш тихичко да си приказват ли ???? Това, че той има болно гърло и не й крещял не го оневинява !!!! И къде са клишетата ми на поста ?? Напротив всички си е вярно, майка му просто живее със стари разбирания това исках да кажа !! А доколкот разбрах той също й е крещя предишните пъти просто сега не е могъл , това защо не го спомена ??
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka Виж мнението
    Да, въпреки, че в момента се държа като 16 годишна пикла, която е сгафила и не може сама да си оправи бакиите, та даже пита другите как да постъпи.
    Иначе приятелят ми не е мекотело. Казал им е, че нищо не е станало ( майката се е разкрещяла след тези негови думи ), и да не му се месят във връзката. Но явно не е имало ефект.
    jghgh определено ще послушам съветата ти, и без това в момента нямам грам гордост останала.
    Според вас да им каже утре, че той е бил виновен за сканала ще помогне ли? ( отчасти беше така, но и аз имам вина за скарването )
    Абе не се унижавай ! Вече сте големи хора не може ли да си наемете някво жилище ?? Или ако пък ви е е толкова за еб*нето има милиони горички и милиони пейчици, на които може да си свършвате работата
    !
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Отстоявай мнението си.Извини им се,но това е всичко.Не се самоунижавай и не показвай слабост.Веднъж видят ли,че могат да се бъркат във връзката ви,ще го направят пак.Ще те мачкат.Покажи им,че с теб не може да се ебават така да го кажа.Не се унижавай и не им се извинявай за всичко,това също показва слабост.Това е моят съвет към теб.
    И като се извини за нещо, което сина им е сторил не е ли пак унижение, бее умник ??? Примирява се със всичко, само и само да може да седи в къщата на приятеля си ! Смешно е както и да го погледнеш !
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Абе не се унижавай ! Вече сте големи хора не може ли да си наемете някво жилище ?? Или ако пък ви е е толкова за еб*нето има милиони горички и милиони пейчици, на които може да си свършвате работата
    !
    ТУК НЕ СЪМММ СЪГЛАСЕН

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1.Да, въпреки, че в момента се държа като 16 годишна пикла, която е сгафила и не може сама да си оправи бакиите, та даже пита другите как да постъпи.

2.Според вас да им каже утре, че той е бил виновен за сканала ще помогне ли? ( отчасти беше така, но и аз имам вина за скарването )
    1.И 16 са ти много...
    2.Ще помогне,колкото и да им се изплюеш в лицето.За да ме разбереш,ще го кажа така:За нея синчето и е най-най-най във всяко отношение и да го насолиш така грубо е още по-голям трън в задника за нея.Присъединявам се към съвета на jghgh за позьорството и актьорството.Понякога се налага...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    shaunaaa,вече стана вулгарна и цинична и ако допреди един час имаше около 20% шанс да вземат мненито ти под внимание,то сега той е нулев...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Оооооооооооооооо я чакай малкооооо,сетих сеееее ;д Актьорството е само една лъжааа.Да,да,да,да,да И аз съм за актьорството.ДАВАЙ МОМИЧЕ! :d

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    shaunaaa,вече стана вулгарна и цинична и ако допреди един час имаше около 20% шанс да вземат мненито ти под внимание,то сега той е нулев...
    Така или иначе тя е решила да се унижава нищо не губя ако просто кажа истината, нали ?
    Вярвай в мечтите си !

!
    Браво бе, харесва ми начина на мислене на 14-годишните, много правилно...като няма къде, ще се пердашим по спирките...Божееее!!! Оправяй се, не ми се спори с простички дечурлига. Както ти казаха, само не се оплаквай че никой не те взима насериозно.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ТУК НЕ СЪМММ СЪГЛАСЕН
    Добре
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Браво бе, харесва ми начина на мислене на 14-годишните, много правилно...като няма къде, ще се пердашим по спирките...Божееее!!! Оправяй се, не ми се спори с простички дечурлига. Както ти казаха, само не се оплаквай че никой не те взима насериозно.
    Мисли ми за проста или каквото искаш не ми пука особено много
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    А защо си му викала, а ? Какво толкова е направил ? Отиваш у тях и му вдигаш скандали, какво очакваш, да ти кажат "Давай, още в същия дух !" ли ?

Пф,очаквам да си стоят в другата стая и да не правят забележка?Случвало ми се е и точно това са правили,което е съвсем нормално,после ако искат да си го питат к'фо,що.Откога ще им е работа ТЯХНАТА връзка,че да се бъркат по тоя начин?На дали момичето е викало толкова,пък и трябва да имат малко акъл в тия тикви,на всеки се случва да се скарат,те все едно не са женени от н-ти години и те(родителите).Дистанция,ди станция трябва.Някой по-горе беше казал,че приятеля и е гола вода,задето позволява да му се месят- еми,съгласна съм,нашите хич нямат право на думата,пък съм момиченце,какво остава за мъжко.Аман от мамини синчета с overprotective родители.Май някои мъже са станали по-жени и от нас.
    Последно редактирано от dami666 : 08-23-2012 на 06:43
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на xoxi
    Може той да е започнал спора и тя просто да си изпуснала нервите на всеки се случва, майката трябва да се замисли дали вината не е в сина им, защото момичета няма да почне да крещи заради едно просто нещо не мислиш ли ?
    От къде да знам?! Тя може да е от лиглити, които крещят, само ако ги погледнеш накриво. Той може да е от лигьовците, на които всичко им пречи и са способни да направят скандал за най-дребното нещо. Може да са се скарали и за нещо сериозно...
    Важното е, че тя е трябвало да мълчи, независимо кой е бил виновен. След като е на чуждо място, най-малкото, трябвало е да прояви уважение и респект към родителите му.
    След това, когато са само двамата някъде, може да му го върне тройно и да му откъсне главата.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Според вас да им каже утре, че той е бил виновен за сканала ще помогне ли? ( отчасти беше така, но и аз имам вина за скарването )
    От личен опит.. Никога, ама НИКОГА не казвай така на родителите на който и да било. Най-много да изядеш псувните..

anonymous708973
    Guest
    За какво да се извинява ??? Ти имаш ли достойнство ?? Знаеш ли после колко жалка ще изглеждаш и ще се чувстваш ???
    Имаш много крива представа за "достойнство".
    Достойнство е да си сърбаш попарата. Тоест, да си понесеш последствията с високо вдигната глава, не да си нагъл и да очакваш да ти се размине.
    ЕСТЕСТВЕНО, че им дължи извинение. Това е тяхната къща, тя крещи на ТЕХНИЯ син.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Приятеля ти е гола вода, щом допуска майка му да се меси в неговите работи.
    Да. Не съм чела останалите коментари.

Да, не е хубаво да крещи и въобще не е хубаво да се карат чак така. Но аз не знам нито 1 връзка на белия свят, която през цялото време да е била рози и шоколадови бонбони. Всяка двойка си има скандалите. Никой няма право да им се меша. Големия прас, че са се чували. Има по-логичен вариант. Да влезе и да каже: "Ако обичате, карайте се по-тихо. Пречите ми." И точка. А не да се бърка като, че е нейна работа кога и за какво ще се карат. Ей такива неща разбиват връзките. Майка ми и баща ми се разведоха до голяма степен по вина на тъпата ми противна баба с нейното непрестанно бъркане.

Една връзка се оправя и развива И чрез скандалите. Понякога е в пъти по-добре да се развикаш, да си го излееш и да се разберете, а не да си траеш и да се трупат отрицателни емоции.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз искам да попитам къде е фигурата на въпросното гадже? Защото авторката не казва кой знае какво за действията му след скандала.
    Според мен тя прикрива нещо в темата си !
    Освен това щом си могла да крещиш в дома и значи можеш и да и се извиниш лично дори и по телефона. Ако наистина тоя "пичага" те обича ще се застъпи за теб,а няма да се измъква като ти предава разговорите си с родителите му .
    И какви са тия въпроси 'ако той каже,че е виновен' ?? Като мъж той трябва да поеме отговорността първо,защото много те обича(както казваш) ,второ ,защото се е случило в неговия дом и трето, за да се измъкне по-достойно от ситуацията.
    Той да не е по-малък от теб?На колко е?
    И между другото как може да живеете толкова далеч един от друг,а само ти да минаваш целия път до тях?,пък той да не може да идва у вас ?
    Както казах има доста неща,които премълча в темата и които не се връзват.

Извини се на родителите му като голям зрял човек и си изложи гледната точка внимателно,а кажи на твоя приятел да не минава така между капките и да те подкрепи.

Супер фен
    Много гадна ситуация.Днес ли ще говориш с бащата?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Мен би ме било срам да викам в къщата на приятеля ми. Скарали сте се-случва се, но в болен и не е било правилно да му повишаваш тон. Пък и защо не говорите нормално, т.е. да обсъдите проблема като зрели хора без излишни викове. Майка му е била права, че те е изгонила. И това, че в предишна караница те е защитила е било само защото е сметнала, че наистина си била права. Сега следва да се извини искрено на приятеля си за създадените главоболия и на родителите му за грубото си държание.
    ^^^
    Бургас <3

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Много гадна ситуация.Днес ли ще говориш с бащата?
    Да.
    Иначе реакцията на приятелят ми след случката беше следната:
    Първоначално докато тя ми викаше, той не можа да отреаргира, какво се случва ( както и аз стояхме като гръмнати ). После отиде и при тях и им каза аз излизам ( бащата: да изпратиш ли, той му каза да, майката: никъде няма да я изпращаш да си се прибира сама ). Излязохме и отидохме навън да поговорим, по едно време баща му ми звънна на мене, понеже той си остави телефона у тях, да пита къде сме, тръгнал да търси сина си, Дадох му приятелят ми на телефона разбраха се. Постояхме малко, послетой ме изпрати до спирката и се прибрау тях. Като се прибра казал на техните " че нищо не е станало" майка му се развикала и почнала да бълва змии и гущери по мой адрес. На баща си казал да не се меси, а той му отвърнал, че не иска да ни знае за скандалите.
    Иначе дето някой каза, че прикривам нещо, нищо не прикривам. Но това което прави ситуацията наистина кофти, е че не бяхме облечени напълно ( аз по сутиен и прашки, той по слипове ) и може да са си помислили, че скандала е бил за секс, върви се разправай, че не е така, никой няма да повярва. Тоест сега в очите им съм секс маниячка, която само използва сина им за секс, и не и пука, че не е в състояние ( а идеята за секс беше и на двама ни ). И да не забравя, баща му бил казал, че съм му паднала била в очите.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Едва ли те имат чак за секс маниачка, която използва сина им само за това. Ама и вие къде сте тръгнали да го правите на отключена врата, докато техните са там, че и той болен...
    Определено им дължиш извинението, а след това трябва да си по-ниска от тревата. Дори известно време е по-добре да не ги засичаш, за да не им се набиваш на очи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Забравих да кажа, че майката казала, че не искала да ме вижда.
    С една дума много е осрана работата ( с извинение за израза )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си