- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
бтв не може да си сигурна, че искат да ви разделят.. големи хора са.
но ако си се държала много грубо с него като нищо да си мислят, че си демон и да смятат, че е по-удачно да не припарваш до сина им.
ти междувременно можеш да им обясниш, че не си това за което те смятат. заслужаваш своята защита. обясни им, че съжаляваш, че с поведението си си изградила лоша представа за себе си и такива ми ти. абе ще се справиш.
а ако наистина искат да ви саботират връзката всичко ще бъде в ръцете на приятеля ти. сми, те ако почнат да се държат по най-ужасния начин, не може само ти да се бориш за запазването на връзката. приятелят ти трябва да реагира, ако родителите му станат досадни, нахални, натрапчиви и се месят прекалено много във връзката ви. виж, да са разтревожени и да го настройват ... не е приятно, но някак го разбирам. а да саботират би било прекалено и ако приятелят ти държи на теб, би трябвало да се намеси веднагически.
Incadeptus, много инфантилно звучи това за родителите, които като видят, че се извиняваш и едва ли не почват психическия натиск. по-скоро тва са нормални средностатистически възрастни зрели хора. те ще оценят извинението и няма да се месят според мен. а не да кроят някви планове и т.н.
аз неслучайно говоря условно, хипотетично. не вярвам, че няма да приемат едно щедро извинение и ще кроят едва ли не конспирации срещу авторката
Последно редактирано от jghgh : 08-22-2012 на 23:37
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не се самоунижавай.Не прави рази грешка и послушай съвета ми.Ако съвета ми не проработи тогава може да упражниш актьорската игра.
Щом не се е покрил примерно изчакай малко да се поуспокоят според мен и след това с него заедно може да ги поканите на вечеря или изобщо нещо от тоя сорт. Покажете им, че между вас няма проблеми, сериозни сте и тн, пък ако се получи-печелиш. Той трябва да ги убеди да ти дадат още един шанс, а ако се съгласят-просто не го изпускай.Дано стане, успех!
Оххх боже та те са спорели какво искаш тихичко да си приказват ли ???? Това, че той има болно гърло и не й крещял не го оневинява !!!! И къде са клишетата ми на поста ?? Напротив всички си е вярно, майка му просто живее със стари разбирания това исках да кажа !! А доколкот разбрах той също й е крещя предишните пъти просто сега не е могъл , това защо не го спомена ??
Вярвай в мечтите си !
1.И 16 са ти много...
2.Ще помогне,колкото и да им се изплюеш в лицето.За да ме разбереш,ще го кажа така:За нея синчето и е най-най-най във всяко отношение и да го насолиш така грубо е още по-голям трън в задника за нея.Присъединявам се към съвета на jghgh за позьорството и актьорството.Понякога се налага...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
shaunaaa,вече стана вулгарна и цинична и ако допреди един час имаше около 20% шанс да вземат мненито ти под внимание,то сега той е нулев...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Оооооооооооооооо я чакай малкооооо,сетих сеееее ;д Актьорството е само една лъжааа.Да,да,да,да,да И аз съм за актьорството.ДАВАЙ МОМИЧЕ! :d
Пф,очаквам да си стоят в другата стая и да не правят забележка?Случвало ми се е и точно това са правили,което е съвсем нормално,после ако искат да си го питат к'фо,що.Откога ще им е работа ТЯХНАТА връзка,че да се бъркат по тоя начин?На дали момичето е викало толкова,пък и трябва да имат малко акъл в тия тикви,на всеки се случва да се скарат,те все едно не са женени от н-ти години и те(родителите).Дистанция,ди станция трябва.Някой по-горе беше казал,че приятеля и е гола вода,задето позволява да му се месят- еми,съгласна съм,нашите хич нямат право на думата,пък съм момиченце,какво остава за мъжко.Аман от мамини синчета с overprotective родители.Май някои мъже са станали по-жени и от нас.![]()
Последно редактирано от dami666 : 08-23-2012 на 06:43
Believe in yourself.
От къде да знам?! Тя може да е от лиглити, които крещят, само ако ги погледнеш накриво. Той може да е от лигьовците, на които всичко им пречи и са способни да направят скандал за най-дребното нещо. Може да са се скарали и за нещо сериозно...
Важното е, че тя е трябвало да мълчи, независимо кой е бил виновен. След като е на чуждо място, най-малкото, трябвало е да прояви уважение и респект към родителите му.
След това, когато са само двамата някъде, може да му го върне тройно и да му откъсне главата.
И спря да се върти за миг земята..
Имаш много крива представа за "достойнство".
Достойнство е да си сърбаш попарата. Тоест, да си понесеш последствията с високо вдигната глава, не да си нагъл и да очакваш да ти се размине.
ЕСТЕСТВЕНО, че им дължи извинение. Това е тяхната къща, тя крещи на ТЕХНИЯ син.
Да. Не съм чела останалите коментари.
Да, не е хубаво да крещи и въобще не е хубаво да се карат чак така. Но аз не знам нито 1 връзка на белия свят, която през цялото време да е била рози и шоколадови бонбони. Всяка двойка си има скандалите. Никой няма право да им се меша. Големия прас, че са се чували. Има по-логичен вариант. Да влезе и да каже: "Ако обичате, карайте се по-тихо. Пречите ми." И точка. А не да се бърка като, че е нейна работа кога и за какво ще се карат. Ей такива неща разбиват връзките. Майка ми и баща ми се разведоха до голяма степен по вина на тъпата ми противна баба с нейното непрестанно бъркане.
Една връзка се оправя и развива И чрез скандалите. Понякога е в пъти по-добре да се развикаш, да си го излееш и да се разберете, а не да си траеш и да се трупат отрицателни емоции.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз искам да попитам къде е фигурата на въпросното гадже? Защото авторката не казва кой знае какво за действията му след скандала.
Според мен тя прикрива нещо в темата си !
Освен това щом си могла да крещиш в дома и значи можеш и да и се извиниш лично дори и по телефона. Ако наистина тоя "пичага" те обича ще се застъпи за теб,а няма да се измъква като ти предава разговорите си с родителите му .
И какви са тия въпроси 'ако той каже,че е виновен' ?? Като мъж той трябва да поеме отговорността първо,защото много те обича(както казваш) ,второ ,защото се е случило в неговия дом и трето, за да се измъкне по-достойно от ситуацията.
Той да не е по-малък от теб?На колко е?
И между другото как може да живеете толкова далеч един от друг,а само ти да минаваш целия път до тях?,пък той да не може да идва у вас ?
Както казах има доста неща,които премълча в темата и които не се връзват.
Извини се на родителите му като голям зрял човек и си изложи гледната точка внимателно,а кажи на твоя приятел да не минава така между капките и да те подкрепи.
Много гадна ситуация.Днес ли ще говориш с бащата?
Мен би ме било срам да викам в къщата на приятеля ми. Скарали сте се-случва се, но в болен и не е било правилно да му повишаваш тон. Пък и защо не говорите нормално, т.е. да обсъдите проблема като зрели хора без излишни викове. Майка му е била права, че те е изгонила. И това, че в предишна караница те е защитила е било само защото е сметнала, че наистина си била права. Сега следва да се извини искрено на приятеля си за създадените главоболия и на родителите му за грубото си държание.
^^^
Бургас <3
Да.
Иначе реакцията на приятелят ми след случката беше следната:
Първоначално докато тя ми викаше, той не можа да отреаргира, какво се случва ( както и аз стояхме като гръмнати ). После отиде и при тях и им каза аз излизам ( бащата: да изпратиш ли, той му каза да, майката: никъде няма да я изпращаш да си се прибира сама ). Излязохме и отидохме навън да поговорим, по едно време баща му ми звънна на мене, понеже той си остави телефона у тях, да пита къде сме, тръгнал да търси сина си, Дадох му приятелят ми на телефона разбраха се. Постояхме малко, послетой ме изпрати до спирката и се прибрау тях. Като се прибра казал на техните " че нищо не е станало" майка му се развикала и почнала да бълва змии и гущери по мой адрес. На баща си казал да не се меси, а той му отвърнал, че не иска да ни знае за скандалите.
Иначе дето някой каза, че прикривам нещо, нищо не прикривам. Но това което прави ситуацията наистина кофти, е че не бяхме облечени напълно ( аз по сутиен и прашки, той по слипове ) и може да са си помислили, че скандала е бил за секс, върви се разправай, че не е така, никой няма да повярва. Тоест сега в очите им съм секс маниячка, която само използва сина им за секс, и не и пука, че не е в състояние ( а идеята за секс беше и на двама ни ). И да не забравя, баща му бил казал, че съм му паднала била в очите.
Едва ли те имат чак за секс маниачка, която използва сина им само за това.Ама и вие къде сте тръгнали да го правите на отключена врата, докато техните са там, че и той болен...
Определено им дължиш извинението, а след това трябва да си по-ниска от тревата. Дори известно време е по-добре да не ги засичаш, за да не им се набиваш на очи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Забравих да кажа, че майката казала, че не искала да ме вижда.
С една дума много е осрана работата ( с извинение за израза )