- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
Да.
Иначе реакцията на приятелят ми след случката беше следната:
Първоначално докато тя ми викаше, той не можа да отреаргира, какво се случва ( както и аз стояхме като гръмнати ). После отиде и при тях и им каза аз излизам ( бащата: да изпратиш ли, той му каза да, майката: никъде няма да я изпращаш да си се прибира сама ). Излязохме и отидохме навън да поговорим, по едно време баща му ми звънна на мене, понеже той си остави телефона у тях, да пита къде сме, тръгнал да търси сина си, Дадох му приятелят ми на телефона разбраха се. Постояхме малко, послетой ме изпрати до спирката и се прибрау тях. Като се прибра казал на техните " че нищо не е станало" майка му се развикала и почнала да бълва змии и гущери по мой адрес. На баща си казал да не се меси, а той му отвърнал, че не иска да ни знае за скандалите.
Иначе дето някой каза, че прикривам нещо, нищо не прикривам. Но това което прави ситуацията наистина кофти, е че не бяхме облечени напълно ( аз по сутиен и прашки, той по слипове ) и може да са си помислили, че скандала е бил за секс, върви се разправай, че не е така, никой няма да повярва. Тоест сега в очите им съм секс маниячка, която само използва сина им за секс, и не и пука, че не е в състояние ( а идеята за секс беше и на двама ни ). И да не забравя, баща му бил казал, че съм му паднала била в очите.