е как така хем се обичате безумно, хем си крещите O-o
мога да кажа само как ми изглежда ситуацията през моята гледна точка, иначе прочетох всички коментари.
1во аз никога не бих си позволила да крещя на приятеля ми, на приятелките ми или на някой, защото е под достойството ми (не да не се скараме, но да крещя или да си изтървам нервите - има и по-цивилизовани начини, които донасят повече позитиви, отколкото да си покрещим и в яда си да кажем неща, за които съжаляваме и да не си спомняме нищо после, най-малкото, че за една година такива крясъци... знам ли, не ми се е случвало, въпреки че съм нервачка)
2ро в никакъв, ама в никакъв случай не бих посмяла да го засягам на негова територия или пред негови хора (семейство, приятели)-представи си са се събрали момчетата, гледат мач примерно и ти отиваш и почваш да му крещиш... 1во той ще се засегне, 2ро ти ще се изложиш, 3то приятелите му ще те гледат кофти, така е и с техните
3то зависи и от самата ситуация как се е развила, не съм била там, нито познавам майка му, но до някъде я оправдавам. аз ако бях чула моето дете да се кара с приятел/приятелка, пак казвам, не да се разсърдят или цупят, а да крещят и да се обиждат, да падат чаши и т.н. - за косата и през вратата. аз не си позволявам панаири в нас, камо ли чужд човек да идва и да ги прави. от друга страна не ми се връзва малко докато сте се затворили тя да влезе с гръм и трясък. по-скоро след скандала, ако е била загрижена да подпита малко дали всичко е наред, нужда от помощ, нещо. от трета страна, да, съгласна съм, че хората са били цял ден на работа, прибират се да си починат, а заварват обезумялото гадже на сина им да го обижда... ем леко казано тъпо е. честно казано, ако ми се беше случило и да не бяха дошли и да кажат нещо, би ме било срам да ги погледна, най-малкото, че съм в тях и трябва да спазвам тон, или защото може да са чули през стената
но не те обвинявам, просто е трябвало да не крещиш и да вдигаш панаири. някак си опитай се да си представиш, че ситуацията се случва на някоя твоя приятелка... момичето отива в момчето, всички са в тях, и тя почва да крещи, да падат чаши и т.н. или представи си, че имаш брат, гаджето му идва във вас, ваще са във вас и я чуваш през стената да го обижда и да бучи. еми няма как да те гледат с добро око. и аз да бях и аз така, макар че е нормално да се карате от време на време.
честно казано не знам театъра дали би свършил работа, един път като видят тази твоя страна. все пак какво стана?
п.п. и не мисля, че е правилно да ви разделят. нека си имат лошото мнение за теб, нека да не те искат в тях, но не е редно да се месят, където не им е работа.
Последно редактирано от banalka : 08-24-2012 на 12:14