.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Съгласна съм с теб, Сиси, ама виж, че другите хранят всичко, включително и опитите на тези хора да се ориентират, а понякога тези опити те водят до пиене, друсане, рандом секс, но това просто не означава нищо и не ми харесва как авторът го коментира.
    А, да, това е така. Не знам ти дали си ми обръщала внимание в НПМГ на моя пубертет. Леле, хваща ме срам като се сетя. А виж ме сега. За теб, всъщност, май важи същото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Положението е трагично, ще става и по-лошо, не ми се мисли накъде повече !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Почти всеки все някога го избива да върши глупости (нямам предвид някакви безразборни и фатални чак неща) и е по-добре това да стане около тийн годините. Реално, всичките минаваме/сме минали през един такъв период на себеопознаване. Аз като се замисля... и аз съм вършила доста безотговорни неща като съм била на 15-16, не са били свързани със секс или наркотици, но въпреки това съм си заслужавала плесниците. Въпросът е, че е адски тънка границата между въпросното себеопознаване на принципа проба-грешка и поемането по "грешен" път.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, да, това е така. Не знам ти дали си ми обръщала внимание в НПМГ на моя пубертет. Леле, хваща ме срам като се сетя. А виж ме сега. За теб, всъщност, май важи същото.
    Абе, не е като да не живеех до Величко две години :Д Тъкмо, като бяхте 9ти и 10ти клас :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    Именно. Трябва да е било 8-9ти де. 10ти клас се оправих супер рязко. Даже стипендия имах. Бях станала супер душичка. Да, определено в тийн годините глупостите са простени. И въобще нямат общо с това какво ще излезе от човека накрая.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Винаги е било така,ВИНАГИ !Нормите се променят постоянно,променят се хората,света,всичко.Винаги е било така,сега не е по различно,реално.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Вярваш или не ти си единственият ми връстник, от момчетата, които познавам с такова мислене. Евала. Всеки иска да е център на вниманието. Всеки се прави на много голям като чука тая и оная, а пък курвата се мисли за велика, щото броя на момчетата, с които е спала е по-голям от годините й. Алкохолът пък ми е станал толкова противен. Не мога да разбера защо повечето си мислят, че щом си се напил като свиня си велик. Толкова е грозно. Вярно, че се случва да прекалиш без да искаш, но защо не си взимат поука от това. Аз съм човек, който може да се забавлява и без алкохол. Ако ще пия ще е малко количество, колкото да се вдигне настроението, но пиянските изцепки не ги разбирам. А тая мода просто ми бърка в задните части. Кво значение има как си облечен? Каква е разликата м/у тениска от втора употреба или някой по-евтин магазин и тениска за 40-50 лв от марков магазин при положение, че нямат разлика в качеството. А да определяш човек по външния вид ми за мен тва са ограничени хора. А зайците просто все едно гледам 18 годишни в 8 клас. Толкова наперени, издокарани все едно ще ходят на дискотека. А по баловете просто не мога да ги гледам онея пикли. Издокарали се все едно са истински пепеляшки или копия на оная Лейди Гага. Толкова изцепки има. Според мен просто искат да се отличат, но вместо това са смешни в очите на другите. А пичовете дето се появяват като цикъл-веднъж в месеца в клас и ходят да пушат трева, за да са интересни батки, моля ти се са ми толкова противни. А какво е готиното на това да си постоянно напушен? Толкова ли е готино? Violenza е права, че всеки прави грешки, докато намери себе си, но има толкова затънали хора. Просто не мога да разбера връстниците си. Днес, за да си готин ти трябват само готини дрешки и голяма бройка, а умствения багаж къде е? Не всеки е отличник и взима стипендия, но мисля че за нашата възраст трябва да имаме някаква елементарна обща култура. Дори аз примерно не съм сред най-най-умните, но се радвам, че се осъзнах на време и си седнах на задника и започнах да уча, за да имам нещо в главата. Имам съученичка, което има потенциал, забелязва се, когато реши да дойде на училище, но тя е просто като свободен електрон. Не й пука за нищо. Бях я питала какво иска да прави след като завърши 12 клас и отговорът беше "нищо". Е не харесвам такива хора. Просто сега е пълно с всякакви шматки, батки, курви и пр. И лошото е, че тва сега е модерно. Много съм размишлявала в/у това, което изписах и все още не мога да си го побера в главата как може да има такива хора, как може родителите им да са толкова безотговорни, че да позволяват това да се случва с децата им.
    Последно редактирано от TheBobqk : 08-23-2012 на 10:37
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Вярваш или не ти си единственият ми връстник, от момчетата, които познавам с такова мислене. Евала. Всеки иска да е център на вниманието. Всеки се прави на много голям като чука тая и оная, а пък курвата се мисли за велика, щото броя на момчетата, с които е спала е по-голям от годините й. Алкохолът пък ми е станал толкова противен. Не мога да разбера защо повечето си мислят, че щом си се напил като свиня си велик. Толкова е грозно. Вярно, че се случва да прекалиш без да искаш, но защо не си взимат поука от това. Аз съм човек, който може да се забавлява и без алкохол. Ако ще пия ще е малко количество, колкото да се вдигне настроението, но пиянските изцепки не ги разбирам. А тая мода просто ми бърка в задните части. Кво значение има как си облечен? Каква е разликата м/у тениска от втора употреба или някой по-евтин магазин и тениска за 40-50 лв от марков магазин при положение, че нямат разлика в качеството. А да определяш човек по външния вид ми за мен тва са ограничени хора. А зайците просто все едно гледам 18 годишни в 8 клас. Толкова наперени, издокарани все едно ще ходят на дискотека. А по баловете просто не мога да ги гледам онея пикли. Издокарали се все едно са истински пепеляшки или копия на оная Лейди Гага. Толкова изцепки има. Според мен просто искат да се отличат, но вместо това са смешни в очите на другите. А пичовете дето се появяват като цикъл-веднъж в месеца в клас и ходят да пушат трева, за да са интересни батки, моля ти се са ми толкова противни. А какво е готиното на това да си постоянно напушен? Толкова ли е готино? Violenza е права, че всеки прави грешки, докато намери себе си, но има толкова затънали хора. Просто не мога да разбера връстниците си. Днес, за да си готин ти трябват само готини дрешки и голяма бройка, а умствения багаж къде е? Не всеки е отличник и взима стипендия, но мисля че за нашата възраст трябва да имаме някаква елементарна обща култура. Дори аз примерно не съм сред най-най-умните, но се радвам, че се осъзнах на време и си седнах на задника и започнах да уча, за да имам нещо в главата. Имам съученичка, което има потенциал, забелязва се, когато реши да дойде на училище, но тя е просто като свободен електрон. Не й пука за нищо. Бях я питала какво иска да прави след като завърши 12 клас и отговорът беше "нищо". Е не харесвам такива хора. Просто сега е пълно с всякакви шматки, батки, курви и пр. И лошото е, че тва сега е модерно. Много съм размишлявала в/у това, което изписах и все още не мога да си го побера в главата как може да има такива хора, как може родителите им да са толкова безотговорни, че да позволяват това да се случва с децата им.
    Освен да те поздравя за хубавото мнение друго не ми остава.

Град
    София
    Къде живеете вие, бе хора. о-: Аз познавам 2-3ма такива истински пропаднали хора без планове, бъдеще и тн. след 17-18 години. Вие сякаш сте заобиколени. О.о
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Къде живеете вие, бе хора. о-: Аз познавам 2-3ма такива истински пропаднали хора без планове, бъдеще и тн. след 17-18 години. Вие сякаш сте заобиколени. О.о
    Еми радвай се повечето сме заобиколени от такива.

Град
    Бургас
    WesSneijder Благодаря ти.
    SisiStrange Ела в Бургас. Града на батките, леките, курвите. За жалост имам честта да познавам много такива хора, заради хората, с които движих преди време. Пък и на мен ми стига да дочуя някоя друга приказка от съседната маса в кафето, за да се уверя, че това наистина закоравяли батки, които само се надъхват на тоя и оня. Да не изключваме училището, в което уча. Малко са хората с мозък в главата си. Повечето просто не са имали къде да влязат и е пълно с простаци.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    WesSneijder Благодаря ти.
    SisiStrange Ела в Бургас. Града на батките, леките, курвите. За жалост имам честта да познавам много такива хора, заради хората, с които движих преди време. Пък и на мен ми стига да дочуя някоя друга приказка от съседната маса в кафето, за да се уверя, че това наистина закоравяли батки, които само се надъхват на тоя и оня. Да не изключваме училището, в което уча. Малко са хората с мозък в главата си. Повечето просто не са имали къде да влязат и е пълно с простаци.
    Споко т'ва не е само в Бургас.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    Бургас
    Ясно, че не е само в Бургас.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    Гледай себе си мамка му...
    Ей много се дразня, когато някой на нашата възраст тръгне да коментира колко са изпаднали всички около него и колко той е различен, специален и морално извисен. Живей си живота, гледай си интересите, занимавай се с каквото искаш, няма да се харесаш много на хората като ги съдиш. Отгоре на всичко слагаш една толкова голяма група хора под общ знаменател, а аз лично познавам много връстници, които наистина са поели нещата в свои ръце и взимат правилни решения. И бтв колкото и да не ти се вярва, и на майка ти и баща ти наборите са пиели, пушели и са правели безразборен секс, и то специално, за да се впишат. Такива хора винаги ще има, гледай накрая ти да не излезеш огорчен от живота песимист, защото това е също толкова тъжно, колкото ситуациите, които ти описа.
    не намирам нещо смислено в поста ти, та за това и смислено няма да го коментирам. тука идеята въобще не беше дали съм по -извисен или така нататъка. що се отнася до наще - не, не са били такива. но са имали такива приятели. и сега знаеш ли какви са? делят се на две групи:
    1ви тип - долни алкохолици, без деца. на заплата отиват и изпиват средно по 60 - 70 лева. говоря от личен опит, щото роднинадържеше една кръчма и просто съм гледал.
    2ри тип - долни алкохолици или поне пропаднали до голяма степен с деца, а децата им всъщност се явяват въпросните тийнове, за които иде реч в първия пост.
    казвате, че пиенето и пушенето могат да се овладеят, че сега като си на 17 още малко на 18 ще мислиш по различен начин. водейки се по тая идея, да кажеме че лагерите един вид тестват това твое ментално възраждане .... ето ти един пример - мой много добър приятел замина на 2ри август на море и се прибра на 10. юли месец целия беше работил - изкара 500, от които с 300 си плати лагера, другите 200 джобни и техните му дадоха още 200. тъй като от хотела беше поето храненето , неговите джобни, освен за разни сувенири ,аквапаркове и други глупости не трябваше да бъдат похарчени. те нито бяха на аква парк, нито на някакво друго такова. какво обаче се случва - от тия 400 лева джобни си купил само 1 гердан и някаква гривна на сестра му, и една тениска. другите пари отиват моментално за алкохол. прибра се с 80 ст в джоба. ти знаеш ли какво е за изхарчиш 350 лева за пиене. всяка вечер са правили мизерии буквално. прибра се и беше свалим 10 кг.........

Изключително много се радвам , че има хора , споделящи моя начин на мислене. просто аз такива наживо все още не съм срещал.
    Последно редактирано от ThePainter : 08-23-2012 на 18:35

Град
    София
    Ама сериозно ли не си срещал? Изумявам се. Къде чак пък такива пияници срещаш на 17? Може би е време да се замислиш за смяна на кръга, в който вирееш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

перник

Град
    А къде учиш?
    Пръски мозък се сивеят

лс
    Последно редактирано от ThePainter : 08-24-2012 на 02:18

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    гимназия го водат
    Видях, че си писал сори за спама.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-23-2012 на 19:18
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мда,съгласна съм,ама кому беше нужно да пишеш тая тема.Сякаш нещо ще промениш.Едни и същи неща се говорят и тва е.Нищо.
    Лошо само,че не можеш да си намериш мислещи като теб хора,ама и това ще стане.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    ти знаеш ли какво е за изхарчиш 350 лева за пиене.
    Леснопостижимо? Парите изтичат през пръстите, пък ако ти ги дават мама и татко - съвсем. Може цял месец да съм си скъсвала задника от работа и да знам колко трудно съм си спечелила парите, но това не ми пречи същата вечер да изляза и да профукам голяма част от тях. 350 лева нищо не са, не че нещо. Има толкова много български семейства, на които семейния бюджет им се крепи на къде-къде по-малки заплати, но де факто просто са мизерни пари тва. Нали виждам кво става в края на месеца ориентировъчно като сумирам кво съм пазарувала за вкъщи - говорим за храна, месо, яйца, съвсем основни хранителни продукти и разни хигиенни като пастата за зъби например.

Честно, хич не ми дреме кой какво прави, кога пие, за какво си харчи парите, еснафско ми се струва да гледам в чуждата паница по тоя начин и да цъкам с език. И да, "долен" ставаш, когато спреш да си Човек и се превърнеш в човече. Има маса долни хора, дето през живота си не са близвали концентрат, нито са дърпали цигара, камо ли за нещо по-силно. И тия даже са ми по-противни, отколкото алкохолиците и наркоманите, щото вечно четат морал, вечно онеправдани, вечно мрънкащи. Като теб, авторе. Спокойно, мойто момче, ти си много високо извисен Ентелектуално, морално, емоционално, най-вече - правописно и пунктуационно, но въпреки това носиш типично българската черта да си "на всяка манджа мерудия" и да си сляп за наистина талантливите, млади, амбициозни хора, да гледаш като цяло по някъв позитивен начин на живота, вместо това упорито си издирваш някакви хора, които в момента се намират в емоционално нестабилен период(за по-кратко му викат пубертет), не знаят накъде да поемат и търсят себе си, и чоплиш ли, чоплиш, и плюеш ли, плюеш. Наистина много ме кефиш. Претендираш, че си нещо повече от този и онзи, ясно, бориш се и ти за някво място под слънцето, ама... не осъзнаваш ли колко си жалък? Наистина си жалък. Мрънкаш и търсиш съчувствие и съпричастност от някакви непознати във форум, просто щото те мързи да се стегнеш и да се социализираш малко. И около мен е имало и винаги има някакви хора, които ми бъркат в здравето, но успешно ги игнорирам, вместо да се занимавам с глупости, и си намирам такива, които да ме карат да се усмихвам. Обикновено такива мрънкащи, вечно недоволни, вечно скандализирани от някого и нещо си, съм забелязала, че са някакви социопати. Пасивно-агресивни такива, с никого не могат да завържат лафче, бирата нямат с кого да си пият, дето се вика, няма и с кого да се скарат, целия свят им е виновен, пък всъщност той светът е отворен към тях, много даже, просто те са решили, че им е по оферта да го играят мъченици.

Баси, колко съм добра днес. Получи даже неотменимата екстра във форумното пространство да пуснеш тема и освен да ти насипят, да ти направят психологически профил.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Леснопостижимо? Парите изтичат през пръстите, пък ако ти ги дават мама и татко - съвсем. Може цял месец да съм си скъсвала задника от работа и да знам колко трудно съм си спечелила парите, но това не ми пречи същата вечер да изляза и да профукам голяма част от тях. 350 лева нищо не са, не че нещо. Има толкова много български семейства, на които семейния бюджет им се крепи на къде-къде по-малки заплати, но де факто просто са мизерни пари тва. Нали виждам кво става в края на месеца ориентировъчно като сумирам кво съм пазарувала за вкъщи - говорим за храна, месо, яйца, съвсем основни хранителни продукти и разни хигиенни като пастата за зъби например.

Честно, хич не ми дреме кой какво прави, кога пие, за какво си харчи парите, еснафско ми се струва да гледам в чуждата паница по тоя начин и да цъкам с език. И да, "долен" ставаш, когато спреш да си Човек и се превърнеш в човече. Има маса долни хора, дето през живота си не са близвали концентрат, нито са дърпали цигара, камо ли за нещо по-силно. И тия даже са ми по-противни, отколкото алкохолиците и наркоманите, щото вечно четат морал, вечно онеправдани, вечно мрънкащи. Като теб, авторе. Спокойно, мойто момче, ти си много високо извисен Ентелектуално, морално, емоционално, най-вече - правописно и пунктуационно, но въпреки това носиш типично българската черта да си "на всяка манджа мерудия" и да си сляп за наистина талантливите, млади, амбициозни хора, да гледаш като цяло по някъв позитивен начин на живота, вместо това упорито си издирваш някакви хора, които в момента се намират в емоционално нестабилен период(за по-кратко му викат пубертет), не знаят накъде да поемат и търсят себе си, и чоплиш ли, чоплиш, и плюеш ли, плюеш. Наистина много ме кефиш. Претендираш, че си нещо повече от този и онзи, ясно, бориш се и ти за някво място под слънцето, ама... не осъзнаваш ли колко си жалък? Наистина си жалък. Мрънкаш и търсиш съчувствие и съпричастност от някакви непознати във форум, просто щото те мързи да се стегнеш и да се социализираш малко. И около мен е имало и винаги има някакви хора, които ми бъркат в здравето, но успешно ги игнорирам, вместо да се занимавам с глупости, и си намирам такива, които да ме карат да се усмихвам. Обикновено такива мрънкащи, вечно недоволни, вечно скандализирани от някого и нещо си, съм забелязала, че са някакви социопати. Пасивно-агресивни такива, с никого не могат да завържат лафче, бирата нямат с кого да си пият, дето се вика, няма и с кого да се скарат, целия свят им е виновен, пък всъщност той светът е отворен към тях, много даже, просто те са решили, че им е по оферта да го играят мъченици.

Баси, колко съм добра днес. Получи даже неотменимата екстра във форумното пространство да пуснеш тема и освен да ти насипят, да ти направят психологически профил.
    Само 1 въпрос - на колко години си? Пиши на лс, ако тука не искаш.

Мега фен
    @NambyPamby , този пост към автора ли беше насочен или се опитваше да убедиш самата себе си ?
    Питам, тъй като правиш впечатление на интелигентно човече, а в същото време в написаното отсъства всякакъв опит да се поставиш на мястото на автора. При все че претендираш, че разбираш от каква позиция изхожда ? Набеди го в куп гадости, представяйки го едва ли не за някакъв самозаблуден псевдоинтелектуалец с мания за превъзходство, а тактически пропусна възможността чисто и просто да се чувства самотен. Умишлено го болднах, де. Мисля че е важно. И мисля, че ако беше изчела темата внимателно, щеше да го видиш написано черно на бяло.

Очевидно имаш/си имала/ късмета в обкръжението ти да има хора, с които да споделяш сходни интереси и да се чувстваш що-годе на място. Някои хора не ги е огряло това щастие.
    И около мен е имало и винаги има някакви хора, които ми бъркат в здравето, но успешно ги игнорирам, вместо да се занимавам с глупости, и си намирам такива, които да ме карат да се усмихвам.
    Страхотно е това. Браво. Което пък и означава, че постът ти можеше да се състои от два реда.
    Не знам защо реши, че трябва да си правиш гавра с очевидно и без това нестабилната психика на едно 16 годишно дете.

но въпреки това носиш типично българската черта да си "на всяка манджа мерудия"
    Дано се засрамиш поне малко. Дано.

Едит :
    Цитирай Първоначално написано от The painter
    Само 1 въпрос - на колко години си? Пиши на лс, ако тука не искаш.
    А ти пък изобщо не обръщай внимание на простотиите на подобни озлобени индивиди. За едно само има право - подобни на твоята изцепки правят изключително лошо впечатление. Вижда се, че търсиш друго от живота и единственият адекватен съвет, който някой би могъл да ти даде в подобна ситуация е да преследваш това, което те прави щастлив. Ако искаш да се впишеш сред околните - преглътни си егото, захвърли си моралните норми и действай. Ако ли пък не - намери си хора, които споделят интересите ти, било то irl или онлайн (в случая изобразителното изкуство предполагам) и действай. И не забравяй, че никой няма право да те съди затова какво считаш за редно и какво не. Само недей така гръмко да си разгласяваш мнението - никой не обича да слуша каква отрепка е в чуждите очи. Уж в общество живеем и всеки накрая си намира мястото. Малък си още - след 2-3 години като завършиш директно се омитай в чужбина ако 'българщината' толкова не ти понася.
    И по повод написаното от няколко други потребителя в темата - от личен опит и спрямо лични познанства говоря, та недейте бърза да ми обяснявате колко съм заблуден - хората не се променят след гимназията. Просто улягат малко. Това не променя факта, че както преди 5 години не съм можел да отворя дума за нещо специфично, тъй като нямат никакви познания в нито една област, така не мога и сега.
    Последно редактирано от Auriss : 08-25-2012 на 04:19

Град
    София
    ^Само с последното бих поспорила. В пубертета те удря бомба от хормони. Ако като цяло си от проблемно семейство и и без това не ти е лесно, може много зле да прекараш тези години. Когато бях 8-9 клас тамън имаше смърт в семейството, хич не се разбирахме като цяло, нямах истински приятели и ме гонеха 200 различни комплекса. Тогава пушех, пиех, ходеше ми се по купони, обличах се като ... е, не чак като проститутка, но определено не съвсем в реда на нещата. Само дето не се гримирах. Знам, че изкарах цяла зима на токчета. о.О Сега в момента няма и помен от всичко това. Нито имам желание да мязам на клоун, нито ме привличат алкохол, цигари или купони, нито нищо, което тогава. Надрастнах си този период и въобще не мисля, че има нещо общо между двете Сиси-та сега и тогава. Като цяло хората не се променят, но съм склонна да съм особено толерантна към тази определена възраст.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    @Sisi - извинявай, не съм се доизказал - предполагам от там и неразбирането. Изобщо нямах и никога не съм имал намерението да съдя хората по това как се забавляват. Въпросът е с тези си забавления да не смущават съществуването на околните. И аз пия, и аз пуша, и аз съм вършил колосални простотии. Далеч съм от идеята да се изживявам като някакъв целибат и месия. Предполагам и авторът също.
    Въпросът е, че хлапето е още малко и заблудено и няма представа къде точно го сърби и защо. Представям му някаква идея, а именно - че не е сред хора, с които да се чувства добре и да осъществява пълноценно човешко общуване ... и от там му произтичат проблемите. Ако те затворят в клетка с маймуни рано или късно ти кипва ... няма как. От образованието/интелекта на човек зависи и точно какъв % от околните са неспособни да задоволят стремежа му към социализация. Не че всеки човек си няма нещо специфично и интересно, заради което да си заслужава да го опознаеш...Просто всеки от нас има нужда от хора, с които да разговаря, споделя, да се забавлява и да обсъжда интересите си.
    Та толкоз по въпроса от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си