.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Защо злобата и "великите открития" ги назоваваш като несъвместими понятия ? Кои велики открития визираш ? Кое за теб е велико откритие, какво е велико ?
    Защо мислиш, че злоба не е имало през последните векове, ами на какво се държат постоянните войни, като гледаш 2000г. назад във времето? Не знам защо се втелясвате с тая злоба, като винаги е било така.
    Хммммм,да имало я е.Това че винаги я е имало,не значи че трябва да продължава да я има.Но ще я има.Би трябвало поне да намалява тази злоба,а тя се увеличава.И като гледам как бързо напредваме с технологиите,никога няма изчезне.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Леснопостижимо? Парите изтичат през пръстите, пък ако ти ги дават мама и татко - съвсем. Може цял месец да съм си скъсвала задника от работа и да знам колко трудно съм си спечелила парите, но това не ми пречи същата вечер да изляза и да профукам голяма част от тях. 350 лева нищо не са, не че нещо. Има толкова много български семейства, на които семейния бюджет им се крепи на къде-къде по-малки заплати, но де факто просто са мизерни пари тва. Нали виждам кво става в края на месеца ориентировъчно като сумирам кво съм пазарувала за вкъщи - говорим за храна, месо, яйца, съвсем основни хранителни продукти и разни хигиенни като пастата за зъби например.

Честно, хич не ми дреме кой какво прави, кога пие, за какво си харчи парите, еснафско ми се струва да гледам в чуждата паница по тоя начин и да цъкам с език. И да, "долен" ставаш, когато спреш да си Човек и се превърнеш в човече. Има маса долни хора, дето през живота си не са близвали концентрат, нито са дърпали цигара, камо ли за нещо по-силно. И тия даже са ми по-противни, отколкото алкохолиците и наркоманите, щото вечно четат морал, вечно онеправдани, вечно мрънкащи. Като теб, авторе. Спокойно, мойто момче, ти си много високо извисен Ентелектуално, морално, емоционално, най-вече - правописно и пунктуационно, но въпреки това носиш типично българската черта да си "на всяка манджа мерудия" и да си сляп за наистина талантливите, млади, амбициозни хора, да гледаш като цяло по някъв позитивен начин на живота, вместо това упорито си издирваш някакви хора, които в момента се намират в емоционално нестабилен период(за по-кратко му викат пубертет), не знаят накъде да поемат и търсят себе си, и чоплиш ли, чоплиш, и плюеш ли, плюеш. Наистина много ме кефиш. Претендираш, че си нещо повече от този и онзи, ясно, бориш се и ти за някво място под слънцето, ама... не осъзнаваш ли колко си жалък? Наистина си жалък. Мрънкаш и търсиш съчувствие и съпричастност от някакви непознати във форум, просто щото те мързи да се стегнеш и да се социализираш малко. И около мен е имало и винаги има някакви хора, които ми бъркат в здравето, но успешно ги игнорирам, вместо да се занимавам с глупости, и си намирам такива, които да ме карат да се усмихвам. Обикновено такива мрънкащи, вечно недоволни, вечно скандализирани от някого и нещо си, съм забелязала, че са някакви социопати. Пасивно-агресивни такива, с никого не могат да завържат лафче, бирата нямат с кого да си пият, дето се вика, няма и с кого да се скарат, целия свят им е виновен, пък всъщност той светът е отворен към тях, много даже, просто те са решили, че им е по оферта да го играят мъченици.

Баси, колко съм добра днес. Получи даже неотменимата екстра във форумното пространство да пуснеш тема и освен да ти насипят, да ти направят психологически профил.
    Твоя сарказъм е в големи количества.ДА,нищо няма да се промени след като е написал тази тема,но тя МНОГО повече ми харесва,отколкото теми като:Бременна ли съм?;Имам бяло течение?;Помощ забремених 17 годишно момиче.;Сестра ми прави секс с гаджето си,а сме във една стая;Помооооооооооооощ; и така нататък и така нататък.Поне тук чета смислени коментари и разсъждавам над мнението на другите.

Заабравих самочувствието

Голям фен Аватара на magita
    NomNomNom - права си донякъде, ама има много случай където пиенето пушенето и друсането не са породени от няква мъка, а щото са решили, че така са "супер яки"
    За пиенето ти отговарям веднага. По мойте наблюдения като се напиеш и тия "идиоти" дето не са пияни ти тичат по задника, питат те добре ли си, имаш ли нужда от нещо и тн. => Липса на внимание и алкохола освен, че те прави "интересен" и привлича внимание. Пушенето освен, че си яко гъзарче като си захапал цигарата на 13. Казаха по-горе, че един вид е отдушник.
    Обаче за секса не съм много съгласна. Смисъл, да тъпо е да се чукаш с всеки срещнат не само за момичетата, но и за момчетата и после да си хвалиш колко си вървежен. Но както всяко нещо трябва да си има мярка.
    В такава възраст сме, че не мислим как от 15г ще си хванем някой и ще сме цял живот с него. Искаме разнообразие, не само в леглото, но като цяло в живота.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    NomNomNom - права си донякъде, ама има много случай където пиенето пушенето и друсането не са породени от няква мъка, а щото са решили, че така са "супер яки"
    За пиенето ти отговарям веднага. По мойте наблюдения като се напиеш и тия "идиоти" дето не са пияни ти тичат по задника, питат те добре ли си, имаш ли нужда от нещо и тн. => Липса на внимание и алкохола освен, че те прави "интересен" и привлича внимание. Пушенето освен, че си яко гъзарче като си захапал цигарата на 13. Казаха по-горе, че един вид е отдушник.

Обаче за секса не съм много съгласна. Смисъл, да тъпо е да се чукаш с всеки срещнат не само за момичетата, но и за момчетата и после да си хвалиш колко си вървежен. Но както всяко нещо трябва да си има мярка.
    В такава възраст сме, че не мислим как от 15г ще си хванем някой и ще сме цял живот с него. Искаме разнообразие, не само в леглото, но като цяло в живота.
    +1

Аз съм на 17, прочетох доста от мненията ви по въпроса и преобладаващи са негативните, разбира се, но как би било иначе след като напоследък, за да бъдеш от така наречените ''готини'' ти трябва да пиеш, пушиш и да правиш секс. Замислете се обаче как е било преди години, всичко е било забранено и като всяко забранено нещо, желанието към него се засилва. Тогава тези неща са били правени тайно, а днес сякаш ни се набиват в очите зад всеки ъгъл, изобщо грозна гледка. Но има ли разлика дали показно се демонстрира някакво неприемливо поведение или се крие, но все пак го има ?!?

Мега фен Аватара на tori
    Авторе, бъди над нещата. Само това мога да ти кажа на теб като съвет. И се радвам, че има и мислещи хора на тоя свят - като всички, които са се изказали в темата.
    Значи, аз примерно, се занимавам с писане на разкази, стихове и прочее такива неща. Винаги това е било голяма моя любов. От скоро започнах да се захласвам и по пиърсинга. Слушам метъл, гледам аниме и чета книги. За хората в класа ми, аз съм странна и някак си не съм достойна да седя около тях. Те (повечето, не всички) са ужасно горди от факта, че всеки месец са с ново гадже, че пият като руснаци, че са нае*али мега яката п*тка снощи, че пушат трева (а някои - че я продават), че слушат Азис и че пушат от 3ти клас. Вярно, забавно им е, не оспорвам, че правенето на глупости и бунтарстването не е забавно. Обаче някак си го навират твърде много в хорските очи и очакват да започна да правя всичко от изброените горе неща. И не само аз ами ВСИЧКИ. Ако не правиш дори едно от тези неща, някак си си твърде "забутан" и нямаш право да говориш с тях. За съучениците ми най-важните теми на разговор са тези гореизброените. Е, кое им е многослойното и интересното на тези хора? Какво трябва да си говориш с тях?
    Далеч съм от мисълта, че трябва да си отличник, да не бягаш от часове и тем подобни. Средния ми успех е 4 и нещо и от време на време вкарвам на класния по някоя и друга бележка за ОВИ или молба, написана от мен. Преди време съм пушила и също като тях съм се напивала до безпаметност на два - три пъти. Някак си обаче не се гордея с това и не го разправям на дълго и широко в класната стая, та чак и пред учителите. Не мисля, че това е готино. И не мисля, че някога ще се променят нещата. Смисъл, винаги ще има такива класове/групи приятели/тем подобни, така че гледам да си правя моите си неща, гледам да съм щастлива с моите си хора и на тях хич не им цепя басма. Авторе, опитай и ти, макар да е ужасно трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си