.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Тези хора са идиоти,а това вече е станало общество вече всеки трябва да е такъв за да се ''впише''. Такива хора не мислят за нищо освен за себе си нито пък за действията си или как ще се развиват за в бъдеще.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Тези хора са идиоти,а това вече е станало общество вече всеки трябва да е такъв за да се ''впише''. Такива хора не мислят за нищо освен за себе си нито пък за действията си или как ще се развиват за в бъдеще.
    Айде опитай пак, а ? Почти няма тийнейджър, който да не е минал през това. Като цяло, обкръжението ми, което е минало през това също, резултатите са следните - трима човека в кеймбридж, останалите също имат някакво адекватно развитие.

Не съгласна да осъждате онзи тип хора, които са сега под прицел. Не съм съгласна да се дистанцирате от тях в тази тема, сякаш ги гледате от високо.
    Част от вас съм сигурна, че изобщо нямат основание да коментират тази тема.
    Само ще ви кажа, че когато не сте го докоснали, когато не сте били в тяхното нещастие/тяхната ситуация - не е коректно да коментирате.
    Тези хора не живеят по-лошо и по-безсмислено от вас. На пръв поглед може да ви изглежда така, но и те се занимават с други неща, и те имат проблеми вкъщи, и те си имат живот и т.н.
    Избиване на комплекси е да ги гледате, да се дистанцирате от тях, и да казвате - това е лошо, без да се замисляте дали не е преходно, или дали не е необходимо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Айде опитай пак, а ? Почти няма тийнейджър, който да не е минал през това. Като цяло, обкръжението ми, което е минало през това също, резултатите са следните - трима човека в кеймбридж, останалите също имат някакво адекватно развитие.

Не съгласна да осъждате онзи тип хора, които са сега под прицел. Не съм съгласна да се дистанцирате от тях в тази тема, сякаш ги гледате от високо.
    Част от вас съм сигурна, че изобщо нямат основание да коментират тази тема.
    Само ще ви кажа, че когато не сте го докоснали, когато не сте били в тяхното нещастие/тяхната ситуация - не е коректно да коментирате.
    Тези хора не живеят по-лошо и по-безсмислено от вас. На пръв поглед може да ви изглежда така, но и те се занимават с други неща, и те имат проблеми вкъщи, и те си имат живот и т.н.
    Избиване на комплекси е да ги гледате, да се дистанцирате от тях, и да казвате - това е лошо, без да се замисляте дали не е преходно, или дали не е необходимо.
    Когато са в тази възраст - твърдо да. Но от един момент нататък...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Добре разсъждаваш и съм наистина съгласна с теб. Светът отива на някъде, само се надявам и да има връщане, и нещата да се оправят. Всичките тия неща ги има при тийнейджърите, да. Но чувството за мярка , а като цяло моралните ценности също липсват при доста голяма част от хората, не само деца и юноши, но и възрастни. Някак света се превръща в озлобен, въпреки 21 век да е век на великите открития, с които наистина трябва да се гордеем. Всичкото това е факт и ние няма как да го променим. Нужно е да приемем това и да се пазим, за да не паднем и малките хора останали такива, вдън земя.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някак света се превръща в озлобен, въпреки 21 век да е век на великите открития, с които наистина трябва да се гордеем.
    Защо злобата и "великите открития" ги назоваваш като несъвместими понятия ? Кои велики открития визираш ? Кое за теб е велико откритие, какво е велико ?
    Защо мислиш, че злоба не е имало през последните векове, ами на какво се държат постоянните войни, като гледаш 2000г. назад във времето? Не знам защо се втелясвате с тая злоба, като винаги е било така.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Защо злобата и "великите открития" ги назоваваш като несъвместими понятия ? Кои велики открития визираш ? Кое за теб е велико откритие, какво е велико ?
    Защо мислиш, че злоба не е имало през последните векове, ами на какво се държат постоянните войни, като гледаш 2000г. назад във времето? Не знам защо се втелясвате с тая злоба, като винаги е било така.
    Хммммм,да имало я е.Това че винаги я е имало,не значи че трябва да продължава да я има.Но ще я има.Би трябвало поне да намалява тази злоба,а тя се увеличава.И като гледам как бързо напредваме с технологиите,никога няма изчезне.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато са в тази възраст - твърдо да. Но от един момент нататък...
    Съгласна съм с теб, Сиси, ама виж, че другите хранят всичко, включително и опитите на тези хора да се ориентират, а понякога тези опити те водят до пиене, друсане, рандом секс, но това просто не означава нищо и не ми харесва как авторът го коментира.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна съм с теб, Сиси, ама виж, че другите хранят всичко, включително и опитите на тези хора да се ориентират, а понякога тези опити те водят до пиене, друсане, рандом секс, но това просто не означава нищо и не ми харесва как авторът го коментира.
    А, да, това е така. Не знам ти дали си ми обръщала внимание в НПМГ на моя пубертет. Леле, хваща ме срам като се сетя. А виж ме сега. За теб, всъщност, май важи същото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, да, това е така. Не знам ти дали си ми обръщала внимание в НПМГ на моя пубертет. Леле, хваща ме срам като се сетя. А виж ме сега. За теб, всъщност, май важи същото.
    Абе, не е като да не живеех до Величко две години :Д Тъкмо, като бяхте 9ти и 10ти клас :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове