Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
Тези хора са идиоти,а това вече е станало общество вече всеки трябва да е такъв за да се ''впише''. Такива хора не мислят за нищо освен за себе си нито пък за действията си или как ще се развиват за в бъдеще.
Айде опитай пак, а ? Почти няма тийнейджър, който да не е минал през това. Като цяло, обкръжението ми, което е минало през това също, резултатите са следните - трима човека в кеймбридж, останалите също имат някакво адекватно развитие.

Не съгласна да осъждате онзи тип хора, които са сега под прицел. Не съм съгласна да се дистанцирате от тях в тази тема, сякаш ги гледате от високо.
Част от вас съм сигурна, че изобщо нямат основание да коментират тази тема.
Само ще ви кажа, че когато не сте го докоснали, когато не сте били в тяхното нещастие/тяхната ситуация - не е коректно да коментирате.
Тези хора не живеят по-лошо и по-безсмислено от вас. На пръв поглед може да ви изглежда така, но и те се занимават с други неща, и те имат проблеми вкъщи, и те си имат живот и т.н.
Избиване на комплекси е да ги гледате, да се дистанцирате от тях, и да казвате - това е лошо, без да се замисляте дали не е преходно, или дали не е необходимо.