Първоначално написано от
TheBobqk
Вярваш или не ти си единственият ми връстник, от момчетата, които познавам с такова мислене. Евала. Всеки иска да е център на вниманието. Всеки се прави на много голям като чука тая и оная, а пък курвата се мисли за велика, щото броя на момчетата, с които е спала е по-голям от годините й. Алкохолът пък ми е станал толкова противен. Не мога да разбера защо повечето си мислят, че щом си се напил като свиня си велик. Толкова е грозно. Вярно, че се случва да прекалиш без да искаш, но защо не си взимат поука от това. Аз съм човек, който може да се забавлява и без алкохол. Ако ще пия ще е малко количество, колкото да се вдигне настроението, но пиянските изцепки не ги разбирам. А тая мода просто ми бърка в задните части. Кво значение има как си облечен? Каква е разликата м/у тениска от втора употреба или някой по-евтин магазин и тениска за 40-50 лв от марков магазин при положение, че нямат разлика в качеството. А да определяш човек по външния вид ми за мен тва са ограничени хора. А зайците просто все едно гледам 18 годишни в 8 клас. Толкова наперени, издокарани все едно ще ходят на дискотека. А по баловете просто не мога да ги гледам онея пикли. Издокарали се все едно са истински пепеляшки или копия на оная Лейди Гага. Толкова изцепки има. Според мен просто искат да се отличат, но вместо това са смешни в очите на другите. А пичовете дето се появяват като цикъл-веднъж в месеца в клас и ходят да пушат трева, за да са интересни батки, моля ти се са ми толкова противни. А какво е готиното на това да си постоянно напушен? Толкова ли е готино? Violenza е права, че всеки прави грешки, докато намери себе си, но има толкова затънали хора. Просто не мога да разбера връстниците си. Днес, за да си готин ти трябват само готини дрешки и голяма бройка, а умствения багаж къде е? Не всеки е отличник и взима стипендия, но мисля че за нашата възраст трябва да имаме някаква елементарна обща култура. Дори аз примерно не съм сред най-най-умните, но се радвам, че се осъзнах на време и си седнах на задника и започнах да уча, за да имам нещо в главата. Имам съученичка, което има потенциал, забелязва се, когато реши да дойде на училище, но тя е просто като свободен електрон. Не й пука за нищо. Бях я питала какво иска да прави след като завърши 12 клас и отговорът беше "нищо". Е не харесвам такива хора. Просто сега е пълно с всякакви шматки, батки, курви и пр. И лошото е, че тва сега е модерно. Много съм размишлявала в/у това, което изписах и все още не мога да си го побера в главата как може да има такива хора, как може родителите им да са толкова безотговорни, че да позволяват това да се случва с децата им.