.
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    Гледай себе си мамка му...
    Ей много се дразня, когато някой на нашата възраст тръгне да коментира колко са изпаднали всички около него и колко той е различен, специален и морално извисен. Живей си живота, гледай си интересите, занимавай се с каквото искаш, няма да се харесаш много на хората като ги съдиш. Отгоре на всичко слагаш една толкова голяма група хора под общ знаменател, а аз лично познавам много връстници, които наистина са поели нещата в свои ръце и взимат правилни решения. И бтв колкото и да не ти се вярва, и на майка ти и баща ти наборите са пиели, пушели и са правели безразборен секс, и то специално, за да се впишат. Такива хора винаги ще има, гледай накрая ти да не излезеш огорчен от живота песимист, защото това е също толкова тъжно, колкото ситуациите, които ти описа.
    не намирам нещо смислено в поста ти, та за това и смислено няма да го коментирам. тука идеята въобще не беше дали съм по -извисен или така нататъка. що се отнася до наще - не, не са били такива. но са имали такива приятели. и сега знаеш ли какви са? делят се на две групи:
    1ви тип - долни алкохолици, без деца. на заплата отиват и изпиват средно по 60 - 70 лева. говоря от личен опит, щото роднинадържеше една кръчма и просто съм гледал.
    2ри тип - долни алкохолици или поне пропаднали до голяма степен с деца, а децата им всъщност се явяват въпросните тийнове, за които иде реч в първия пост.
    казвате, че пиенето и пушенето могат да се овладеят, че сега като си на 17 още малко на 18 ще мислиш по различен начин. водейки се по тая идея, да кажеме че лагерите един вид тестват това твое ментално възраждане .... ето ти един пример - мой много добър приятел замина на 2ри август на море и се прибра на 10. юли месец целия беше работил - изкара 500, от които с 300 си плати лагера, другите 200 джобни и техните му дадоха още 200. тъй като от хотела беше поето храненето , неговите джобни, освен за разни сувенири ,аквапаркове и други глупости не трябваше да бъдат похарчени. те нито бяха на аква парк, нито на някакво друго такова. какво обаче се случва - от тия 400 лева джобни си купил само 1 гердан и някаква гривна на сестра му, и една тениска. другите пари отиват моментално за алкохол. прибра се с 80 ст в джоба. ти знаеш ли какво е за изхарчиш 350 лева за пиене. всяка вечер са правили мизерии буквално. прибра се и беше свалим 10 кг.........

Изключително много се радвам , че има хора , споделящи моя начин на мислене. просто аз такива наживо все още не съм срещал.
    Последно редактирано от ThePainter : 08-23-2012 на 18:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си