- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pretty Little Liars <3
Е извинявам се, това не съм го забелязала .. Явно, защото на тази сцена си поплаках малко
Какво мислите относно Тоби, че е в -А отбора?
И как Мона успя да излезе, откъде има тази карта?
Дали Рен не й е помогнал?
Последно редактирано от stephaniie : 08-30-2012 на 10:51
Не мисля,че Рен и е помогнал. Когато Хана се ядоса на Мона в психиатрията тя (Хана) хвърли някаква карта в кошчето за боклук в стаята и.Хана използваше картата,за да може да влиза при Мона. Предполагам,че това е същата карта.
Другия вариант е просто да е убила някоя работничка или нещо от тоя сорт,защото щом може да се промъква така чак в детските помещения долу в психиатрията,значи може и да излезе от там.
О, любимия ми сериал.
Та, в момента не подозирам никого.
Всичките, които подозират, за сега са доказани, че не са те. Но кой знае какво ще стане нататък, с нетърпение следя този сериал.
Наистина, всички които подозирах са невинни, а тези които най-малко подозирах не са![]()
Може ли да кажеш кои си подозирала?
За това е темата, да изказваме теории, тук няма кой да те съди.
А и може да ни дадеш идеи с твоите теории![]()
Новият епизод излезнаЕто линк >> http://www.youtube.com/watch?v=865isl_gvEs&feature=plcp
Някой да знае кога ще излезе 13 серия? Спешноо ..
23 Октомври, а в България - 24 Октомври
Аз пък си мисля, че излиза всеки Понеделник и чакам ..![]()
Изгледах излезлите епизоди.И аз вече се включвам в темата!<3
Ех суперА ти кой най - много подозираш?
Това ми направи впечатление .. Може и да не е правилно а само аз да си внушавам, но вижте >>
-А - Алисън
T - Тоби
E - Езра
A - Ариа
M - Мона
И на мен това ми направи впечатление.
Мисля, че Ариа има нещо общо с А пък и в последния епизод 3х12, когато Мона и Тоби бяха в онази стая имаше кукли на лъжкините и тази на Ариа беше с качулка.
Това не съм го забелязала .. Мисля, че или Ариа или Алисън ( някоя от двете ) е лидер на -А отбора ..
Как Ариа ще е А бе. Тва би било доста тъпо. Освен тва и на нея са се случвали гадни неща, както и на другите. В епизода, където накрая А слагаше костюмите на закачалки бяха 5 костюма и 1 на този А стават 6. А ТЕАМ има 5 букви, не се връзва. Алисън е А, Мона и Тоби, остават още 3ма. Не мисля, че това са момичетата. Но ако трябва да се говори за някоя от тях като заподозряна, Емили ми изглежда най-съмнителна и има мотиви. И все пак ги изключвам от класацията. А според вас дали някой от родителите е възможно да е замесен?
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
И сега вече е сигурно, че в отбора на А са Тоби и Мона, така ли???Особено много се учудих за Тоби....и как така 13 - ти епизод излиза октомври???
Еми има почивка сериала ;д знам ли...
Съжалявам, че се позабавих с третия клип на Pretty Dirty Secrets, видях, че iBloodSucker вече го е споделил, но все пак ето >> http://www.youtube.com/watch?v=pGqU8Ttibrk
Съмнявам се някой родител да е замесен, но ако трябва да подозираме някой, то това е бащата на Али .. Видяхме как се държи с Хана, изглежда някак си странен.![]()
Искам да ви кажа че сериалът е съвсем различен от книгите. Продуцентите на PLL са го казвали 100 пъти. За това няма никаква близначка на Али. В книгите близначката е Кортни, а в сериала най-вероятно ролята на близначката на Али е заместена от тази на Сиси.
Бях убедена, че Тоби е от добрите.Отказвам да повярвам, че той е А! ;x ; ((
'Малките Мръсни Тайни' могат ли да се гледат целите им епизоди в интернет?
Да, аз публикувам клиповете тук всяка сряда, само тази седмица се позабавих, но го има по горе сред коментарите. За жалост епизодите са много кратки - по 2-3 минути