.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Не можах да разбера само как и откъде се появи това малко момиче. В миналия хелоуински епизод участваше в историята на Али, от което следва да е тя или близначката й, ако ще има такава. Ама пък просто не се връзва да е тя, освен ако не е призрак(а пък в сериала няма такива неща) или просто майката на Хана е пила прекалено. Иначе не знам защо ме гонят подозрения, че в костюма на палячото е бил Тоби, въпреки че май не се връзва

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    В костюмите - този с бялата маска беше Мона, в другия с ноктите е мъж, но няма да е някой от тези, които бяха там. Не може да се преобличаш постоянно, хората ще забележат че липсваш, а и 10 нокътя не се лепят за 10секунди, хах. Според мен беше или Езра, или Майк. Майк не се е вясвал отдавна в някоя серия, а Езра изникна точно в подходящото време... Та залагам на някой от тях двамата.

Град
    у нас...
    А колкото до момичето, и аз разбрах че е призрак. Беше студена и т.н. паранормални неща, само дето не разбрах Ашли каква връзка има с това... Може би някакви стари спомени я навестяват ли... Или откача, нямам представа

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И на мен Езра ми е подозрителен.

Езра и на мен ми е много подозрителен. Първо в началото като каза на Ария, че няма да отиде с нея, тя като се обърна и той направи някаква странна физиономия. И според мен или ще е ходил да се вижда с Маги и сина си(което не е изключено) или пък има общо с А, не че виждам смисъл да има, но... И после пък както изникна изведнъж във влака и как точно реши, че нещо може с Ария да се е случило и начина, по който й каза "Открих те", не знам много ми е объркано. Но не виждам защо ще иска да прави лошо на гаджето си.

Уникална серия! Много интересна беше. И малко плашеща наистина.
    Първо помислих, че двойникът на Кейлъб (как да го обясня... вторият с маска на фантома от операта) е Мона, заради маската. После обаче се замислих - човекът беше по-висок от Хана и я прегръщаше доста настойчиво. Рен?
    Жокерът нямам идея кой е бил. Доста силен е за момиче, а и ноктите са си бая големи. Но от друга страна, Пейдж успя да го/я избута?! Много странно.
    Двамата, които бутаха Ария, бяха момче и момиче. Момичето мисля, че беше Джена, поне по гласа на нея приличаше. Момчето няма как да е било Тоби, Ноъл или Езра, защото Ария му заби отвертката в ръката.
    Момиченцето мже би е било някакъв спомен на Ашли.
    Адам Ламбъъъъъъъърт <3 Много му се зарадвах, като го видях.
    Кажете какви са предположенията ви за това, кой е псевдофантомът , жокерът и двамата, бутащи Ария.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен и най-добрата ми приятелка, Тоби нарочно се сби с Ноел,за да се отвори тоя сандък накрая и да се види това. Аз също не разбрах какво беше това малко момиченце. Иначе и аз мисля, че фантома беше Езра.А каква беше тая ръка накрая? Може би Али в нощта на убийството и.

Град
    у нас...
    Вярно ръката забравих да коментирам, ама то нали преди тва говореха че в ноща на смъртта на Али задният двор бил разкопан, та да, най-вероятно е тя.

Т'ва с отверката изключих за него, сега търсим на кой му е продупчена ръката явно :Д изключваме Езра, така че остава Майк по моите сметки ... а може и бащата на Ариа или Рен, ама малко ме съмнява, не влизат в списъка на АТЕАМ :д

Фантома беше момиче според мен и това бе Мона, защото даваха накрая маската, с която беше под бялата маска, та мисля си че е тя... Ама беше малко по-висок от Хана, а Мона не знам точно колко е висока, ама може и да е била на токове.

Колкото до гласовете при Ария -да, бяха момче и момиче. Може да са били Джена и Ноел, но се съмнявам (защото не ми се вписват в теорията за АТЕАМ). Според мен бяха Езра и Мона или които там си бяха в костюмите...

Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria
    Не съм гледала все още последния епизод, но ... много ми стана тъпо за Спенсър ...
    Сега след като знае или ще си премълчи за това, което разбра или ще се окаже това, което си мислех в началото, че Тоби просто помага на момичетата тайно ...
    И каква е цялата тази работа с Мона, доста е зловеща, като направи онази нейна физиономия сякаш ще отмъщава...
    " Те трябва да разберат, че тя командва " ... мисля, че говореше за Алисън...
    Вече веднъй се яви на Емс а сега и на Ария .. и то по толкова реален начин, мисля, че е жива .....

Uploaded with ImageShack.us

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си