Обръщам внимание точно на това "all", защото повечето хора мислят, че Пейдж е предателката. И точно затова не ми се вярва да е тя - тя би предала само Емили, защото не е кой знае каква приятелка с останалите момичета. Езра също няма кой знае каква връзка, но е гадже на Ария, преподаваше в последните серии на Емили, а и е учител на Спенсър и Хана. Няма кой знае каква логика в разсъжденията ми. Езра просто го подозирам много - особено с тия пари и историята с бременното момиче Маги.
Кейлъб ми се иска да не е, толкова са сладки с Хана! И той някакъв такъв симпатичен. Btw в този сериал всички актьори и актриси са страшно красиви.
Още нещо - мисля, че предателят и убиецът на Мая не са един и същ човек. За убиец на Мая вече ми се вижда логично да е Нейт (четох коментари в сайта им). Няма да казвам повече за него, защото може да е много измислена теория, но ми се вижда от една страна достоверна.
И какво стана с Майк? В предния сезон се фокусираха върху него и влизането в чужди къщи, а сега никакъв го няма. Той съо ми беше подозрителен.
И помните ли момента, когато една сервитьорка в края на съответния епизод беше нарекла А "pretty eyes"? Това дали означава по-различни от тези на повечето актьори (кафявите)? Това пак ме навежда на мисълта, че Езра има някаква връзка с the A team.
Рен също ми е съмнителен и съм почти убедена, че има някаква връзка с А.
Обсебена съм направо от сериала. От началото го обичам! И така, като знам, че ще дават някакъв много интересен епизод, в който се разкрива мистерията, ми е още по-нетърпеливо.