- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pretty Little Liars <3
Споделяйте кой подозирате и защо?
Нещо важно, което сте забелязали ...
Отгатвайте загадки играйте и т.н...
Мисля, че това може да стане една интересна тема
Ето нещо >> някое от 4-те момичета не ви ли се струва подозрително?
Лично на мен Ариа ми изглежда някак подозрителна ...
Моля коментирайте, споделяйте и т.н...
Последно редактирано от stephaniie : 08-23-2012 на 13:42
Има фен тема на същата страница! Гледайте малко, преди да пуснете поредната глупава тема.
Видях я страницата и не е такава ..
Не прочетох всички коментари, но 3 4 страници ми стигнаха.
Целта ми е да го направим нещо като Pretty Little Liars игра![]()
Хана я блъсна кола ...
Емили я отвлякоха, упоиха и убиха приятелката й...
Спенсър разбра толкова много тайни за семейството си и беше нападната от Мона
Ария ... май не са й се случвали толкова лоши неща ...
Тя от всички е била най - голяма приятелка с Алисън .. Може да отмъщава за убийството й ..
^Хм...не мисля,че Ариа е ''от лошите''.
И на нея и се случваха гадни неща заради А.
A. се сменя... не е един човек. Изчетох 8те книги, но има още 3 бъдещи. Сериала е много добре направено, обаче няма много общо с книгите. Смисъл първият А. беше Мона /тя блъсна Хана с джипа... /. И не след дълго в книгите Мона умря (във филма не става така).. Обаче спирам до тук, защото имам чувството че някой ще ме намрази![]()
![]()
Искрено се надявам Ариа да няма нищо общо .. Но все си мисля, че някой който много харесваме ще се окаже BAD...В последния епизод видяхме, че -А не е само един човек, както и в предишни епизоди сме имали улики за повече от един или двама -А
А Пейдж никога не ми е харесвала и тази работа със змията и Спенсър .. имам чуството, че е замесена ...
Последно редактирано от stephaniie : 08-23-2012 на 22:50
Не съм изгледала всички серии, но трябва да си изкажа мнението, разбира се.
Ако е Пейдж, няма да е шокиращо или изненадващо. Но изобщо няма да се учудя, ако е тя. Продуцентите бяха казали, че ще се изненадаме кой е А, когато излезе последният епизод от втори сезон, а беше Мона - най-логичното и очаквано предположение. Тъй че най-вероятно е Пейдж сега.
Нещо, което ми прави впечатление е, че казват: "Someone will betray them ALL", т.е. всяко от момичетата трябва да бъде засегнато по някакъв начин и да е близко с този човек.
Мисля, че предателят е Езра. Много съмнителен ми стана с тези връзки с ученички. И парите.
Още много мога да пиша, ама айде да се поспра.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не помня добре, но мисля, че Ариа ги хвана да се натискат в колата когато се разхождаше с Алисън,
след това като се върнаха в града тя му каза да си признае или тя ще каже на майка си.
Все пак мисля, че тя най - малко е страдала от всички и го казвам макар, че я харесвам най - много...
Ето го и новото промо >>
http://www.youtube.com/watch?v=8LEKdN-vGb4
http://www.youtube.com/watch?v=JFjeoreiQxA
Не мисля, че това ще е Езра ...
Той е свързан с Ариа само, и от части с Емили когато й помага да учи.
По скоро ще е Кейлъб .. за жалостТой им помага в много неща ...
И мисля, че вече става ясно защо Хана плаче а другите я прегръщат ...
Мона излиза от клиниката и предполагам, че тя ще пострада.
Като видях клипа и започнах да се убеждавам, че Кейлъб ще ги предаде.
Сигурно затова изглежда съсипана...
Ще видим...................
Последно редактирано от stephaniie : 08-24-2012 на 09:49
НеееееееееееееееКейлъб ми е любимият
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Мен също ме съмнява Кейлъб.. и Тоби, един Господ знае защо ;д Ама как изчезва някак си.. подозрително ми е. Следващите заподозрени са ми Пейдж и Нейт, но Пейдж ще е твърде очевидна, не мисля, че накрая ще се окаже, че тя е А.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ей хора имам една теория за края на сериала кой наистина е -А![]()
Изтеглих си последните 5 епизода на 2 сезон за да прегледам нещо...
Но за сега мисля, че предателя е Кейлъб.
Обръщам внимание точно на това "all", защото повечето хора мислят, че Пейдж е предателката. И точно затова не ми се вярва да е тя - тя би предала само Емили, защото не е кой знае каква приятелка с останалите момичета. Езра също няма кой знае каква връзка, но е гадже на Ария, преподаваше в последните серии на Емили, а и е учител на Спенсър и Хана. Няма кой знае каква логика в разсъжденията ми.Езра просто го подозирам много - особено с тия пари и историята с бременното момиче Маги.
Кейлъб ми се иска да не е, толкова са сладки с Хана! И той някакъв такъв симпатичен.Btw в този сериал всички актьори и актриси са страшно красиви.
Още нещо - мисля, че предателят и убиецът на Мая не са един и същ човек. За убиец на Мая вече ми се вижда логично да е Нейт (четох коментари в сайта им). Няма да казвам повече за него, защото може да е много измислена теория, но ми се вижда от една страна достоверна.
И какво стана с Майк? В предния сезон се фокусираха върху него и влизането в чужди къщи, а сега никакъв го няма. Той съо ми беше подозрителен.
И помните ли момента, когато една сервитьорка в края на съответния епизод беше нарекла А "pretty eyes"? Това дали означава по-различни от тези на повечето актьори (кафявите)? Това пак ме навежда на мисълта, че Езра има някаква връзка с the A team.
Рен също ми е съмнителен и съм почти убедена, че има някаква връзка с А.
Обсебена съм направо от сериала. От началото го обичам! И така, като знам, че ще дават някакъв много интересен епизод, в който се разкрива мистерията, ми е още по-нетърпеливо.![]()
Не ми се иска, но мисля, че Ариа е -А. Ето и причините поради, които я подозирам.
1 - Ариа е единствената, която прави това "shh" >> http://www.youtube.com/watch?v=DrwSUNQzBVQ
2 - Тормозът от страна на -А започва когато Ариа се завръща в града и съобщението, което получават е:
" I'm back bitches, and I know everything. -A ".
3 - В един епизод беше казала: " A is for Aria... "
4 - В друг епизод беше казала това: " Sometimes there are certain situation where you have to lie to your friends "
5 - Ариа беше казала на Ашли, че е -А само за да защити Хана, но дали всъщност не е -А ?
6 - В началото на 2 сезон Мона беше нарекла Ариа " Big A "
7 - Знаем, че -А е обсебена от кукли.. в един от епизодите Джейсън дава 1 кутия с неща на Али и
вътре имаше кукла, която Ариа " галеше " ако мога така да го нарека ... После когато Хана спеше у Ариа тя намери кукла до леглото на Ариа.. не е ли странно ?
8 - Когато Мона беше със Спенсър и записваше с телефона, Ариа каза на момичетата " I know shortcut " < или нещо от сорта ... Което значи, че е ходила там много пъти ..
9 - Когато Ариа и Хана ходиха при Mона тя каза " She Lives Under Trees " < получава се SLUT , а по късно в същия епизод когато Ариа говори с майка си я нарече SLUT ...
10 - В един епизод ходиха до магазина за кукли, на Ариа и стана студено и облече палтото на Вивиан и остана у нея .. в последния епизод на 2 сезон Мона я посети човек облечен с червено палто ( Ариа ? )
11 - И накрая в последния епизод на 2 сезон Ариа всъщност е облечена в роклята на " Black Swan " - Ако сте гледали филма с Натали Портман " Black Swan ", който е направен по книга, ще видите, че корицата е Лебед с ЧЕРВЕН И ЧЕРЕН цвят .. каквато е и роклята на Ариа... Дори Marlene King беше туитнала затова ... имаше нещо от сорта на " Всичко е в детайлите " Същият този епизод се казва " Unmasked " и докато бяха на бала само Ариа остана без маска, когато танцуваха с Езра и той свали маската й.
И между другото, не ви ли се струва странно как свърши 11 епизод?
Двама -А които слушаха музика, каквато слушаха Ариа и Езра в апартамента му.
Бяха само те двамата и братът на Езра, така, че се съмнявам дали накрая не са били Езра и Ариа.
И аз точно заради това подозирам него, той им помагаше толкова много ..
А помните ли когато се бяха събрали в училището и дори спяха там..
Кейлъб и Ариа бяха в една група. После Кейлъб уж беше натопен .. ( Когато Хана и Спенсър търкаха файлове ) има 2 възможности ..
1 - Ариа да го е натопила ..
2 - Да е в отбора, но да не е очаквал да го хванат...
Последно редактирано от stephaniie : 08-24-2012 на 18:54
druzilla - права си, Кейлъб наистина им е най-близък и много им помага. Искам да не е той... Защо да не е Лукас примерно, той ми стана крайно неприятен.
Теорията за Ариа звучи логична, но пък защо едно от момичетата ще е част от групата на А или даже главният А? Не знам, малко странно ми се вижда. Браво, че си стигнала до такива изводи и си гледала толкова задълбочено.Аз като че ли не вниквам чак толкова в сюжета. А и гледам епизодите на английски и на моменти не разбирам какво точно казват. Особено когато Рен почне да говори.
Той не ви ли се струва съмнителен, момичета? Пак цитирам коментар от сайта на сериала, където едно момиче беше написало, че едно от съобщенията, които А изпраща, гласи нещо от сорта на: "I play with body parts". Рен е доктор...
Да се върна към Ариа - тя е толкова сладичка.Най-любимата лъжкиня от четирите (и Спенсър е с нея, айде
), просто не искам да е тя и не мисля, че е тя. Но (отново коментар в сайта
) Мона беше казала: "Miss Aria, you're a killer, not Ezra's wife". Ами ако Ариа наистина е убийца? Идеята беше да се познае абревиатурата, но пък изречението звучи съмнително. Противореча си, но излагам различни доводи и колкото повече мисля, толкова по не разбирам.
![]()
И според вас кой е убиецът на Мая?
И аз най - много харесвам Ариа .. Но тя е била най - близка с Алисън ...
Според мен убиецът на Мая е Нейт .. Не мисля, че й е истински братовчед .. Нещо не ми допада + това ... Каза на Джена нещо от сорта на " Знам, че ме видя " ...
Може би, докато Джена се е правела на сляпа е видяла как той я убива .. Също така когато Нейт й каза, че знае, че го е видяла тя сякаш се стресна ... И същата вечер отиди и предупреди Емили да се пази от тези с които дружи ако мога така да го нарека ... Видя 2 чаши и може би си помисли, че там е Нейт ...
И така ...
Мисля, че Нейт е убил Мая .. А Кейлъб ще предаде момичетата .. Може би ще пострада той или Мона
Повече няма да влизам в тази тема докато не изгледам всички епизоди излезнали до сега!![]()
Хи-хи .. Наистина по - добре недей, няма да ти е интересно после като гледаш това, което сме коментирали
Но след като ги изгледаш .. заповядай отново![]()
Според мен Кейлъб умира в 12 серия,защото Хана плаче супер много и дават как качват тялото в линейката.Самото тяло не прилича да е на женско,защото е някак си по-голямо.
Иначе на мен пък Ария въобще не ми допада като външност.Много е сладникава и с тия вежди ми е грозна,формата на лицето и тия малки устенца... Прилича ми на тролчеИзвинявам се на хората,които я харесват!
Плюс това има грозни ходила![]()
Спенсър ми харесва най-много от всички и като визия, и като поведение. Емили е много красива,обаче е наивна и малко не знае как да действа в определени ситуации.
Като се замисля наистина на Ария не са и се случвали толкова гадни неща.Опитвали са да я прецакват,но физически нито са я удряли с кола,нито е имало змия при нея ,нито са се опитвали да я удавят в басейн.
Обаче забележете,че ако е някое от момичетата,то А-отборът трябва да се прецаква помежду си.Което ми е странно защо ще се опитват да натопяват Ария в някакви неща при положение,че тя е с тях.
И между другото ,ако този 12 епизод не е последния ,то и в него няма да се разкрие кой е главният А.
Ако Ариа е от -А отбора е ясно, че няма да я нараняват толкова, колкото Спенсър, Хана и Емили, но все пак ще е нужно, за да не е толкова очевидно, че е от -А отбора и за да не я подозират момичетата ..
Още малко остава до 12 епизод
Винаги когато излезе епизод на Pretty Little Liars, не бързам да го гледам, оставям си го за вечерта ...
А ето и какво правя вечерта
1 - Пълня си леглото с възглавници, за да ми е мекичко и удобно![]()
2 - Правя си домашен чипс, приготвям солети, пуканки, шоколад и всякакви такива нездравословни храни
3 - Дърпам щорите на прозорците
4 - Гася всички лампи
5 - Нощното ми шкафче е пълно със свещи, паля ги ..
И остава само още едно нещо - да пусна Pretty Little Liars, усилвам си буфера за по голямо напрежение и лягам и започвам да гледам
Истината е, че това едва ли ви интересува ..
Но пробвайте и ще видите, че е много приятно и по този начин още повече се усещат емоциите -
радостта
страха
гнева
тъгата
любовта...
Поне веднъж опитайте и няма да съжалявате .. Чакането си заслужава![]()
Последно редактирано от stephaniie : 08-27-2012 на 12:51
уау stephaniie, толкова много процедури само за един сериал. От къде имаш толкова време. Аз едва имам по половин час на ден да седна във този форум
Просто от малка съм научена как да си разпределям времето ..
Имам време за кафета, за учене, за филми, за чистене и подреждане .. за всичко
Свикнала съм по този начин и ми харесва.![]()