- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pretty Little Liars <3
Не ми се иска, но мисля, че Ариа е -А. Ето и причините поради, които я подозирам.
1 - Ариа е единствената, която прави това "shh" >> http://www.youtube.com/watch?v=DrwSUNQzBVQ
2 - Тормозът от страна на -А започва когато Ариа се завръща в града и съобщението, което получават е:
" I'm back bitches, and I know everything. -A ".
3 - В един епизод беше казала: " A is for Aria... "
4 - В друг епизод беше казала това: " Sometimes there are certain situation where you have to lie to your friends "
5 - Ариа беше казала на Ашли, че е -А само за да защити Хана, но дали всъщност не е -А ?
6 - В началото на 2 сезон Мона беше нарекла Ариа " Big A "
7 - Знаем, че -А е обсебена от кукли.. в един от епизодите Джейсън дава 1 кутия с неща на Али и
вътре имаше кукла, която Ариа " галеше " ако мога така да го нарека ... После когато Хана спеше у Ариа тя намери кукла до леглото на Ариа.. не е ли странно ?
8 - Когато Мона беше със Спенсър и записваше с телефона, Ариа каза на момичетата " I know shortcut " < или нещо от сорта ... Което значи, че е ходила там много пъти ..
9 - Когато Ариа и Хана ходиха при Mона тя каза " She Lives Under Trees " < получава се SLUT , а по късно в същия епизод когато Ариа говори с майка си я нарече SLUT ...
10 - В един епизод ходиха до магазина за кукли, на Ариа и стана студено и облече палтото на Вивиан и остана у нея .. в последния епизод на 2 сезон Мона я посети човек облечен с червено палто ( Ариа ? )
11 - И накрая в последния епизод на 2 сезон Ариа всъщност е облечена в роклята на " Black Swan " - Ако сте гледали филма с Натали Портман " Black Swan ", който е направен по книга, ще видите, че корицата е Лебед с ЧЕРВЕН И ЧЕРЕН цвят .. каквато е и роклята на Ариа... Дори Marlene King беше туитнала затова ... имаше нещо от сорта на " Всичко е в детайлите " Същият този епизод се казва " Unmasked " и докато бяха на бала само Ариа остана без маска, когато танцуваха с Езра и той свали маската й.
И между другото, не ви ли се струва странно как свърши 11 епизод?
Двама -А които слушаха музика, каквато слушаха Ариа и Езра в апартамента му.
Бяха само те двамата и братът на Езра, така, че се съмнявам дали накрая не са били Езра и Ариа.
И аз точно заради това подозирам него, той им помагаше толкова много ..
А помните ли когато се бяха събрали в училището и дори спяха там..
Кейлъб и Ариа бяха в една група. После Кейлъб уж беше натопен .. ( Когато Хана и Спенсър търкаха файлове ) има 2 възможности ..
1 - Ариа да го е натопила ..
2 - Да е в отбора, но да не е очаквал да го хванат...
Последно редактирано от stephaniie : 08-24-2012 на 19:54
druzilla - права си, Кейлъб наистина им е най-близък и много им помага. Искам да не е той... Защо да не е Лукас примерно, той ми стана крайно неприятен.
Теорията за Ариа звучи логична, но пък защо едно от момичетата ще е част от групата на А или даже главният А? Не знам, малко странно ми се вижда. Браво, че си стигнала до такива изводи и си гледала толкова задълбочено.Аз като че ли не вниквам чак толкова в сюжета. А и гледам епизодите на английски и на моменти не разбирам какво точно казват. Особено когато Рен почне да говори.
Той не ви ли се струва съмнителен, момичета? Пак цитирам коментар от сайта на сериала, където едно момиче беше написало, че едно от съобщенията, които А изпраща, гласи нещо от сорта на: "I play with body parts". Рен е доктор...
Да се върна към Ариа - тя е толкова сладичка.Най-любимата лъжкиня от четирите (и Спенсър е с нея, айде
), просто не искам да е тя и не мисля, че е тя. Но (отново коментар в сайта
) Мона беше казала: "Miss Aria, you're a killer, not Ezra's wife". Ами ако Ариа наистина е убийца? Идеята беше да се познае абревиатурата, но пък изречението звучи съмнително. Противореча си, но излагам различни доводи и колкото повече мисля, толкова по не разбирам.
![]()
И според вас кой е убиецът на Мая?