druzilla - права си, Кейлъб наистина им е най-близък и много им помага. Искам да не е той... Защо да не е Лукас примерно, той ми стана крайно неприятен.

Теорията за Ариа звучи логична, но пък защо едно от момичетата ще е част от групата на А или даже главният А? Не знам, малко странно ми се вижда. Браво, че си стигнала до такива изводи и си гледала толкова задълбочено. Аз като че ли не вниквам чак толкова в сюжета. А и гледам епизодите на английски и на моменти не разбирам какво точно казват. Особено когато Рен почне да говори. Той не ви ли се струва съмнителен, момичета? Пак цитирам коментар от сайта на сериала, където едно момиче беше написало, че едно от съобщенията, които А изпраща, гласи нещо от сорта на: "I play with body parts". Рен е доктор...
Да се върна към Ариа - тя е толкова сладичка. Най-любимата лъжкиня от четирите (и Спенсър е с нея, айде ), просто не искам да е тя и не мисля, че е тя. Но (отново коментар в сайта ) Мона беше казала: "Miss Aria, you're a killer, not Ezra's wife". Ами ако Ариа наистина е убийца? Идеята беше да се познае абревиатурата, но пък изречението звучи съмнително. Противореча си, но излагам различни доводи и колкото повече мисля, толкова по не разбирам.
И според вас кой е убиецът на Мая?