Според мен Кейлъб умира в 12 серия,защото Хана плаче супер много и дават как качват тялото в линейката.Самото тяло не прилича да е на женско,защото е някак си по-голямо.

Иначе на мен пък Ария въобще не ми допада като външност.Много е сладникава и с тия вежди ми е грозна,формата на лицето и тия малки устенца... Прилича ми на тролче Извинявам се на хората,които я харесват!
Плюс това има грозни ходила
Спенсър ми харесва най-много от всички и като визия, и като поведение. Емили е много красива,обаче е наивна и малко не знае как да действа в определени ситуации.

Като се замисля наистина на Ария не са и се случвали толкова гадни неща.Опитвали са да я прецакват,но физически нито са я удряли с кола,нито е имало змия при нея ,нито са се опитвали да я удавят в басейн.

Обаче забележете,че ако е някое от момичетата,то А-отборът трябва да се прецаква помежду си.Което ми е странно защо ще се опитват да натопяват Ария в някакви неща при положение,че тя е с тях.

И между другото ,ако този 12 епизод не е последния ,то и в него няма да се разкрие кой е главният А.