- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- стара приятелка?
С едно момиче преди бяхме много близки и много добри приятелки. Само че не сме се виждали от 1-2 години и преди около седмица я намерих във фейса, писахме си малко, но честно казано малко ми липсва нейното приятлство. Та въпросът ми е дали да излезем и да видим дали отново можем да бъдем приятелки. Мерси предварително!![]()
Ами зависи от това дали и тя иска да имате същите отношения помежду си както преди. Ако и на нея й липсва приятелството ви - не виждам пречка да не сте приятелки както преди![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
^ Знам, че може да се е променила, но и да е няма да е много, защото откривам доста от "старите" качества в нея. Иначе мерси много за съветите![]()
Излезте нищо нямаш за губене, даже може да сте като преди, но това не мога да ти го гарантирам, тъй като не виждам в бъдетощето ;д Късмет !!
Вярвай в мечтите си !
Опитай, нищо не губиш.
И си имай на ум, че тя може да се е променила и да не е тая, която ти познаваш и си познавала някога. Хората се променят, а вие не сте се виждали 2 години. Очаквай някакви промени, независимо по - добри или не.
^ Знам, че може да се е променила, но все пак ще излезем.
А иначе аз успях да се сближа с момиче, което не съм виждала 7 години....
Мерси на всички за съветите![]()