.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Unhappy Как да си намеря нови приятели?

Имам само една истинска приятелка, но от скоро (седмица), тя си намери една компанийка,с която така като я слушам й е много по-добре... страх ме е да не я загубя... вече не ме търси всеки ден и да ми казва радостно по телефона - Хайде да излезем...?? Моля ви помогнете ми....

Голям фен Аватара на Elli *
    Амми запиши се на някакъв спорт, или влезни в някой клуб .. там ще намериш хора със сходни интереси Намери си и ти нова компания .. някой от твоя клас ?

Аз съм в едно много забутано градче край Разград... спортовете ни са супер малко, а за класа....... те са ужасни

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Съседни класове?

Просто се запознай с някой. Щом е възможно тя да си намери компания, значи и ти можеш. Стига да положиш някакви усилия, за да го постигнеш, де. С много от познатите сме си само на "Здравей - здрасти", но с доста от тях имаме общи интереси. Потърси някой познат. Излезте. И постепенно ще се получат нещата.

благодаря за съвета аз съм малко притеснителна , но ще се опитам...
    Последно редактирано от paolina13 : 08-23-2012 на 09:12

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    А защо не излезеш с компанията й? Така ще бъдете заедно и ще си намериш нови приятели. Пък и не е нужно да сте залепени една за друга. Идеята да се запишеш на нещо е страхотна. Намери си хубав спорт и пак си на далавера-спортуваш и си намираш нови познати/приятели с общ интерес. Не се притеснявай и сподели на приятелката си как се чувстваш. Трябва да те разбере.
    ^^^
    Бургас <3

Тя ми каза, че се натрапвала... не иска да ни запознае... и куп глупави извинения.
    Последно редактирано от paolina13 : 08-23-2012 на 10:28

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами най-добре поговори с приятелката си. Кажи и това, което каза на нас, обесни и как се чувстваш. Ако ти е приятелка, би трябвало да те разбере.
    А за новите приятели - просто излизай повече с познати, все с някого ще се сприятелиш. Може и да се запишеш на спорт или да излизаш по-често по центъра и да се запознаваш с нови хора. Може и в твоя квартал да се запознаеш с някого. Казваш на някого здрасти, ако не е прекалено надут/надута ще ти отговори със същото, даже най-вероятно следващия път той/тя ще ти каже здрасти първи/първа и ще завържете някакъв разговор. Успех и не се отчайвай, ако със старати ти приятелка не се получи това, което е било

Доста добър съвет... благодаря ВИ НА ВСИЧКИ

Вече ми е ясно че има нещо, което ни отдалечава.... Когато си пишем, аз пиша на дълго и на широко къде ще се срещнем, кога, а тя само пише OK, OK, OK и след уговорките не си пишем, а веднага ми пише чао и заминава на някъде....

Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    Вече ми е ясно че има нещо, което ни отдалечава.... Когато си пишем, аз пиша на дълго и на широко къде ще се срещнем, кога, а тя само пише OK, OK, OK и след уговорките не си пишем, а веднага ми пише чао и заминава на някъде....
    Ами...понякога се случват и такива неща. Явно нещо се е променило в приятелката ти. Можеш да я питаш защо се държи така.
    Забравих да добавя, че ако се откажеш от спорт, който си тренирала и си намерила някакви приятели, не прави грешката да спреш да се виждаш с тях и да не поддържаш никакъв контакт с тях! Защото ако не сте се виждали дъъълго време, после не е като преди и трябва отново да се сближавате.

Уговорихме се днес и ако събера смелост ще я попитам... Напоследък е доста странна... последния път като ходих у тях, тя беше забравила че ще излизаме и се държеше странно... видях кои са и ПРИЯТЕЛИТЕ и тя каза да се махнем, за да не я видят... срамува ли се от мен?
    Последно редактирано от paolina13 : 08-23-2012 на 10:59

http://prikachi.com/images.php?images/409/5174409m.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/408/5174408P.jpg
    Където съм сама- това съм аз - а другото момиче е приятелката ми

Ами попитай я защо се държи така и какво е нейното мнение за приятелството ви, защо като си е намерила другата компания, се е променило отношението и към теб. После прецени дали има смисъл още да сте най-добри приятелки. И споко никой не е незаменим, можеш да си манериш нови приятели и да излизаш с тях.

thelover3 - Ти ми помогна най-много! БЛАГОДАРЯ ТИ!

^ За нищо
    Кажи как е минала срещата

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Поговорете, питай я направо какво се е променило, както ти казаха. Успех дано всичко се оправи и пиши какво е станало.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Току що се прибрах и веднага на компютъра... излязохме, когато останахме на по тихо и обезлюдено местенце, й казах че нещо не е наред - не сме както преди... тя се съгласи. Научих, че е влюбена и то ЛУДО ВЛЮБЕНА в някой и съжалява, че ми е казала... защото исках да ми каже... това са просто закачки. Не знам... дали защото е влюбена или има нещо друго... каза ми също че със мен не й върви на късмет, че вчера (била е с компанията си) много са се смели и много й е харесало... Цитирам - "Те са повече и разбира се е по-весело..." малко се смутих че не й е така приятно... Преди когато ме изпращаше вървеше с мен 15 метра, а сега се качи на ансансьора и от вътре чух едно глухо - Чао

Кажете си мнението и новите съвети какво да правя......

Голям фен Аватара на Elli *
    ами много е гадно, че като си намери някой друг веднага те изостави .. като се скара с тях веднага ще дойде с теб .. не може ли да споделя приятелството си И с теб .. бтв на колко си ?

Аз съм на 13... точно казано... когато ги намери и ме изостави.....

Няма смисъл да си губиш времето с хора, които не те ценят и уважават. Не знам, помисли си дали има смисъл да се бориш за това приятелство и дали отново може да е като преди. На мен ми изглежда така ситуацията: излиза с тебе, защото няма с кой друг и като вече си е намерила, ти не и трябваш. Разбира се, може и да греша, но не знам, ти си прецени както казах дали има смисъл да продължаш това приятелство. Но каквото и да решиш се запознай с нови хора и завържи приятелства. Успех и пиши какво е станало!
    + питай я тя какво мисли за приятелството ви или по-точно за бъдещето на приятелството ви (:

Ами днес се проведе един разговор, който пропуснах да спомена... той беше между момиче от компанията и моята "приятелка".... След разговоря тя ми каза, че това момиче щяло да ходи в София за 2-3 дни (с това момиче се разбират най-добре) и че щом нея я няма, е свободна да излиза с мен 2-3 дни.

И аз ще направя като нея - ще си завържа приятелство зад гърба й - а ако нещата се наредят добре - ще я зарежа... както тя постъпва сега с мен... малко по малко ме отблъсква...........

^ мхм
    Щом ти е казала, че след като въпросното момиче го няма, има време да излиза с теб...според мен те е използвала, но не мога точно да кажа. Но определено си намери нови приятели и тази старата я зарежи. Тя явно не заслужава твоето приятелство

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Въобще не се занимавай с нея. Прекъсни всякакъв контакт. Не трябва да се оставяш да те правят на идиот. Все трябва да имаш познати, с които да можеш да излезеш. Сближи се с тях като естествено не трябва да се лепваш веднага за някого.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Както казаха, запиши се на някакъв спорт и прочие
    Там ще се запознаеш с много деца
    Ще се сближиш с тях
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си