- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПРЕДАВАМ
Хора помогнете ми.Днес съм яла грейпфрут,2 кисели млека,много диня и замръзени малини.От няколко дена съм на диета,но вече просто не издържам.Постоянно мисля за пиле с картофи и сметана,дюнери,пица,картоф и със сос,чипс,шоколад.Ох от околко 7 дена съм на диета и вече не издържам ама трябва да отслабна имам околко 17 излишни киограма.Какво да направя за да не ми се ядът тези неща?Пия вода с лимон,ям диня,зеле чудя се с какво да се надуя,надувам се и после пак мисл за тези храни по-горе.
Последно редактирано от someonelikeyou : 08-23-2012 на 17:41
Намери си нещо за правене, излез разходи се, виж се с някого, като си стоиш само и от скука се чудиш какво ти се яде.
Искам да те предупредя,че с тази диета,която спазваш,освен,че абсолютно всеки ден ще си със зверски глад,а и ще се разболееш сериозно,но да отслабнеш-в никакъв случай няма да стане по този начин. Храни се в по-малки количества и поспри на този етап вредните неща. ПО ТОЗИ начин се отслабва,а не с гладуване. Ако искаш ме слушай,за теб си е
''грейпфрут,2 кисели млека,много диня и замръзени малини''
на това диета ли му викаш?!
С гладуване няма да отслабнеш!!!
Когато огладнееш,хапни нещо леко и в малки количества.
И я спри тая твоя ''диета''!
Стегни се. Трай бабо за хубост! Ако искаш резултати ще трябва да се потрудиш. С диети нищо не става. Те само ти помагат, когато тренираш. Комбинирайки двете ще видиш резултати. Виж това тук обясняват много добре как да се справиш. Правено е от 1 двойка и резултатите са отлични. Не съм сигурна, че ще можеш да го гледаш онлайн, но могат и да ти пратят видеото по имейла, ако се запишеш в сайта. Наистина го погедни. Много ще ти помогне. http://e13053orpej3p8ask7qpuv2w47.hop.clickbank.net/
Във видеото ти дават много добри съвети какво да ядеш, какво да правиш, как да гориш и тн.
Не знам,защо не излиза всичко написано от мен.
Хора помогнете ми.Днес съм яла грейпфрут,2 кисели млека,много диня и замръзени малини.От няколко дена съм на диета,но вече просто не издържам.Постоянно мисля за пиле с карт. и сметана,дюнери,пица,картоф и със сос,чипс,шоколад.Ох от околко 7 дена съм на диета и вече не издържам ама трябва да отслабна имам околко 17 излишни киограма.Какво да направя за да не ми се ядът тези неща?Пия вода с лимон,ям диня,зеле чудя се с какво да се надуя,надувам се и после пак мисл за тези храни по-горе.
Последно редактирано от someonelikeyou : 08-23-2012 на 17:47
Наложи си тая воля, щом смяташ и искаш да отслабнеш.
Или изобщо не се занимавай и си яж на воля.
Храни се балансирано и спортувай. На каквато и диета да се подложиш без спорт не става. И имай на предвид, че ако спортуваш не трябва да се подлагаш на драстични диети. Просто отделяй по поне 1 час на ден за спорт и се храни балансирано( чж повече плодове и зеленчуци, млечни продукти, риба, пилешко).
Нормално да не издържаш. Нямаш достатъчно енергия.
Нямаш ли си хоби?Аз така се справям като огладнея...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Вместо да гладуваш и накрая да се получи йо-йо ефект, просто си забързай метаболизма с повече спорт и ядене в малки количества на няколко пъти. По тоя начин хем няма да имаш нужда да се ограничаваш,хем ще е по-здравословно. Една приятелка ходи и на някакви масажи на корема чрез някъв стол -15 мин за левче или нещо от сорта.
За ... 5-6 месеца свали 13 кг.