.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да надебелея?

Здравейте давайте съвети как да надебелея аз съм: Височина- 1,73 Килограми- 47
    Хубава съм модерна но бих искала да надебелея и 6 кг.
    Ям много не съм недохранена

Oх да ти имаме късмета. Хората се мъчат да отслабват :ДД Яж много, многоо - бързи храни, мазни банички, сладолед, чипсове, пий газирано,и ще ги качиш :Д
    Четох, че един актьор трябвало да надебелее, и пиел разтопен сладолед вместо вода :Д

Oх да ти имаме късмета. Хората се мъчат да отслабват :ДД Яж много, многоо - бързи храни, мазни банички, сладолед, чипсове, пий газирано,и ще ги качиш :Д
    Четох, че един актьор трябвало да надебелее за главната роля, и пиел разтопен сладолед вместо вода :Д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Да бе, точно с това трагично хранене, което препоръчваш на момичето, ги гледам по плажовете - ребрата им се броят, краката им клечки, ама едни шкембета и паласки са отпрали, ужас... Искрено се съмнявам авторката да иска да стане такава.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Не е лесно да качиш килограми само с хранене и те да не бъдат излишни мазнини. Най-добре се консултирай с диетолог и персонален треньор.
    Online магазин за бижута с кристали Сваровски

Благодаря

Супер фен Аватара на lDoLLl
    А възможно ли е да не можеш да качиш изобщо?
    Имам предвид, че сигурно структурата ти е такава, генетично заложено е явно...щом си толкова висока и на такива килограми, а и си се опитала да качиш, но не е станало..това говори, че просто такава ти е конструкцията на тялото сигурно.
    Генетично заложено ли е това в семейството ти? Имам предвид майка, баща, баби...ако са всичките високи и слаби,мнооого трудно ще качиш, да не кажа невъзможно.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl Виж мнението
    А възможно ли е да не можеш да качиш изобщо?
    Имам предвид, че сигурно структурата ти е такава, генетично заложено е явно...щом си толкова висока и на такива килограми, а и си се опитала да качиш, но не е станало..това говори, че просто такава ти е конструкцията на тялото сигурно.
    Генетично заложено ли е това в семейството ти? Имам предвид майка, баща, баби...ако са всичките високи и слаби,мнооого трудно ще качиш, да не кажа невъзможно.
    Няма такова генетично заложено същество, което да не може да качи килограми. Стига сте обяснявали всичко с генeтика. С една хубава високо въглехидратна диета съм почти сигурен, че ще качи някой килограм.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

И аз много искам да напълнея...ей така..с 6-7 килограма...висока съм 168см и тежа 47кг...иска ми се да бях маалко по пълна...смисъл..да изглеждам по-добре...само не почвайте...яж мазни банички...торти...пържени работи....минала съм по този път...тъпча се направо и никакъв ефект....Дайте някой съвет....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си