- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя????
Да,със сигорност не го харесва.Мани я тая,никва не ти е.
Брях,брях
Да бил известен, да не бил известен... Ще каже човек, че с кинозвезди ходите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ Да бе, иначе е боклук и не струва
Ако ти е истинска приятелка, няма да те зареже, заради това, че ще тръгнеш с момче, което тя не харесва![]()
Да, случвало ми се е с бившия. Приятелките ми хич не го харесваха, но аз послушах себе си. Не сбърках. Вярно, сега не сме заедно, но не е защото не става за нищо, просто така се получиха нещата. И да ти кажа, честно- приятелките ми ако бяха на мое място, биха били много щастливи с такъв мъж до себе си.
При теб, не знам дали момчето е свястно, но послушай сърцето си, а не приятелката ти, която, междудругото, може да ти завижда. Обмисли и този вариант и ако започнеш връзка с това момче, внимавай!
избери коя страна е ези и коя - тура . хвърляй чоп после с кого ще бъдеш
???
Моля те,кажи ми,че това беше ирония...
Ако ти беше истинска приятелка,щеше като такава само да си изкаже мнението,ако смята,че въпросният младеж може да ти окаже лошо влияние,но не и да поставя условия...На твое място,ако изпитвам силни чувства към момчето бих тръгнала с него,все пак на никой не са му нужни такива ''приятелки''
Да, "приятелка" ти е.
Виж кво явно приятелката ти е няква щракалка дето се чуди с кой батко първо да си го начеше,а момчето което харесваш според нея е смотаняк иии явно самочувствието й е прекалено голямо за да общува със простосмъртни, замисли се колко ти е приятелка, че да ти поставя такива ограничения.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
ТРАГНИ С НЕГО И СИ НАПРАВЕТЕ ТРОИКА В КОЯТО ДА СТЕ 2МАТА И ДРУГИ 3МА
n00bs
Била съм в подобна ситуация... опитай се да й обясниш, че дори и да тръгнете, ще имаш време за нея и няма да се променяш и да си зарязваш приятелите заради него. Освен това опитай се да я накараш, да разбере, че просто се е получило така, че си хлътнала по него и щом и той те харесва, трябва да му дадеш шанс - ако е добра приятелка, ще разбере, че това те прави щастлива и не трябва тя да стои между вас.
I'm yours.
Сори ама имаш много гадна приятелка ... това си е твое решение както помислиш за добре го направи . Според мен тръгни с момчето .
Не мисля че една истинска приятелка би те накарала да избираш между нея и дадено момче, което и да било.
О,що за приятелка,макар че има няколко варианта според мене (не съм чела над мене,може и да се повтори)
1во пада си по него и я е яд затова,че ти има шанс със него
2ро може и наистина да не го харесва,наречи го предчувствие
3то ядосва се,че ти имаш шанса за приятел,а тя-не и ще се чувства самотна,мисли че ще я забравиш -.-
Като не сме на твое място закво ни питаш? А и само да ти кажа приятелката ти не ти е никаква приятелка или е няква тъпа дрисла дето си го харесва. Може и да си мисли, че може да те контролираТи си знаеш. Както ти каза не сме на твое място само не знам защо ни молиш за помощ?
90% съм сигурна ,че тя го харесва и ревнува.Не можеш ли сама да се сетиш то е толкова близо до акъла.
И не знам ,защо си мислиш,че ти е приятелка...
Приятелство викаш? На мен ми се струва като театър по-скоро.
Тя да не е режисьора, та ще ти казва с кого, къде и кога?
Бий й шута, какво има още да се занимаваш?
Това, че се познавате от някакво си време, не я прави твоя приятелка... твоя приятелка я правят действията й. Тя се опитва да те манипулира и контролира, кой знае колко пъти преди това й си се оставяла на манипулациите.
nigga stole my bike