.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

като се поставите на моето място тогава говорете.. не бихте искали да се скарате с приятел/ка нали така..
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    като се поставите на моето място тогава говорете.. не бихте искали да се скарате с приятел/ка нали така..
    Зависи какво разбираш под приятел. Няма какво да се поставяме на твое място. Явно моята представа за приятел е извратена. Твоята "приятелка" те манипулира - ходи и по задника, само и само да имаш "приятелка - к'вото ти е кеф.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    Като не сме на твое място закво ни питаш? А и само да ти кажа приятелката ти не ти е никаква приятелка или е няква тъпа дрисла дето си го харесва. Може и да си мисли, че може да те контролира Ти си знаеш. Както ти каза не сме на твое място само не знам защо ни молиш за помощ?

Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Като не сме на твое място закво ни питаш? А и само да ти кажа приятелката ти не ти е никаква приятелка или е няква тъпа дрисла дето си го харесва. Може и да си мисли, че може да те контролира Ти си знаеш. Както ти каза не сме на твое място само не знам защо ни молиш за помощ?
    ами аз питам нещо.. и всички ме нападате..
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си