Страх ме че ще ме боли много когато ме отвори.Момиче съм
Тогава не го прави още, щом не си готова ;о.
BTW ти не беше ли на 13-14??
Ако толкова болеше всички щяхме да си умрем девствени. Няма от какво да те е страх, боли, но не е някаква адска болка... вие го изкарахте все едно ще ви колят.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всички или почти всички момичета сме минавали по тоя път, през тия притеснения и всичко останало. Не е болка за умиране, а ако си отпусната максимално и не се притесняваш - всичко ще е по мед и масло, и няма да усещаш болка или поне няма да усетиш силна, а само някакво щипене например. Отпускаш се и се оставяш на момента. Това е.
На менЕ като ми отвориха компот от праскови не ме болеше. И не течИ нищо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като боли, никога няма да го правиш ли?Отпусни се, не мисли за болката по възможност.Защото заради тоя страх ще изпуснеш.Всички са минали през тоя път.Няма да си първата, няма и да си последната.Ще стиснеш за малко зъби, ще потърпиш и ... готовоДругите пъти пък няма да те боли толкова и ще ти е готино.Но да наистина, ти не беше ли на 13?Още ти е много рано...но ти си решаваш.Не казвам нищо, може само да си попитала.Надявам се да съм помогнала.
Не си готова за секс и ти препоръчвам да изчакаш. Когато си готова и имаш правилният мъж до себе си, ти толкова ще го искаш, че дори няма и да си зададеш въпроса ще боли ли?
И мен ме е страх. Но и нямам намерение да правя секс. Не ме влече нещо..
стига бе хора... това е като темите от козметиката '' искам кола маска на триъгълника ама много боли '' айде моля ви се .. до сега никoй не е умрял щото са го отворили или щото си е направил кола маска.. има безброй такива теми.. прочети.. навсякъде се пише едно и също.. отпусни се,не мисли за болката,лубрикант,2-3 глътки лек алкохол за отпускане,първо с пръсти бавно,повече любовна игра,да се възбудиш достатъчно и etc. ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Верно ли бре, Уотсън , аз си мислех че си момче , от ония нали се сещаш , меките
Сега сериозно : колкото и да те боли , няма да умреш , много сте наплашени с тая болка , питайте кака ви Щрудел дали я е боляло (доколкото знам нейното е било БЕЗ-болезнено) Вие не знам кво си мислите , че е , не е като да ти режат крак or smth
(Аз пък как говоря , все едно съм момичИнце дето е отваряно и "затваряно" )![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.