.
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Threaded View

Супер фен Аватара на weheartiit
    ,
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ако съм 13 годишна, може да сложа рокля и маратонки и няма проблем, защото на 13 съм детенце. Аз съм на 20 и уча в университет Трябва да сме малко по-като големи.
    Риана се облича отвратително по презумпция, но в случая какво ме дразни - косата и, както винаги, сутиена, по който е излязла, черния чувал (който на всичкото отгоре прозира) и гето обиците на втората снимка. Освен това никога не се облича добре за тялото си - виж на първата рокля ръцете и са ужасно дебели. Тая жена трябва да знае, че не е с фигура на балерина и да не си показва дебелите ръце. Изключително много ме дразни и голия и корем на 3тата снимка.
    А Кристен - роклята също не ми харесва като модел, прекалено тясна и е в раменете и и изскача плът над роклята, освен това моделът на рокля така права отстрани ми е много простееща и грозна. Колана ...... просто не мога да си обясня защо е там, сигурно го е видяла в гардероба и айде пляс. Спайдърменската щампа сигурно е техния вариант на леопард.

В случая се обърнах конкретно към момичето което ще е 8 клас, поне до колкото разбрах,а не към теб.Виж сега,университет е друго за моите разбирания.Там вече наистина не е подходящо да отидеш така.Но за момиче,което ще става 6-7-8 клас,не смятам,че е лошо.Не мисля,че трябва да съдиш цялостния им вид,всеки си има недостатъци.Съгласна съм,че Риана не се облича много според фигурата си,но в случая пуснах тези снимки само заради примерите.А и не разбирам защо правите рокли за теб са простеещи и грозни ? За мен пък те са най-хубави (средно дълги).Лично мнение.
    Последно редактирано от weheartiit : 09-12-2012 на 20:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си