1.Като какъв тип шофьори се определяте? Спокоен, уравновесен тип
2.Как се държите на пътя? С респект към всички участници в движението. Не карам агресивно
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 19 години
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Да
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? Имал съм няколко акта за паркиране и 2 за скорост. Тези за скорост ми костваха и общо 6 точки.
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? Градско - 80км/ч на Цариградско шосе, колкото е позволената, извън града - 190км/ч на магистрала за кратък тест на скоро закупен автомобил
7.Колко акта имате и за какво? Вече отговорих. Няколко за паркинг след като ме беше вдигнал паяк и 2 за скорост.
8.Подкуп давали ли сте? Не давам
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) Пълно е с комплексари и "безсмъртни"
10.Какво мислите за високите скорости? Мисля, че са за пистата. Като ти се кара бързо отивай там
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? Абсурд. Ако не можеш да си владееш емоциите не си за шофьор. Все едно да питаш "Адреналина оправдава ли лудия с картечницата?"
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Сещам се за 2. Много тежък челен удар на мои приятели, които пътуваха с друга кола на малко разстояние пред мен. Размина се само със средно нараняване на шофьора. Другата ситуация беше наскоро като на подбалканския път пред мен от спряла в банкета кола рязко изскочи малко дете. Успях да спра макар и да ми костваше удар отзад. Майната им на ламарините, но хлапето го запазих.
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? Имал съм леки удари и бях свидетел на една тежка катастрофа с мои приятели. Вече споменах за нея.
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? Станах шофьор с колите на баща ми. Първата лична си купих на 25 години - FIAT Tipo
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Не. Поддържах я в перфектно състояние. Имах лек удар с нея по моя вина, но нямаше сериозни повреди.
16.Какво мислите за купуването на книжки? Познавам няколко перфектни жени шофьорки с купени книжки. Документът не прави водача. Добър шофьор се става с практика, а тези жени я натрупаха много бързо. Уверени са и карат по-добре и от някои мъже
17.Вие купували ли сте си я? Не. Държах 3 изпита
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? Изкарах теорията от 1-ви път, но ме скъсаха един път на полигон. Пустото успоредно паркиране. На второто явяване полигон и градско ми бяха перфектни и изкарах.
Последно редактирано от dimitar_ak : 08-24-2012 на 06:03