Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
1.Като какъв тип шофьори се определяте? В повечето случаи карам напълно безопасно
2.Как се държите на пътя? С нагласа, че този пред мен, срещу мен е пиян/идиот. Държа се така, че каквато и глупост да сътвори, да мога да изляза безопасно от ситуацията.
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 2 години но имам над 100 000 км натрупани
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Не, но както казах внимавам повече от шофьорите, които спазват закона.
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? Ежедневно-превишена скороск(извънградско само), рядко спирам на знак стоп(действам като при знака Пропусни движещите се по пътя с предимство), без фарове през деня, забранени изпреварвания(въпреки че имам видимост) и .. още няколко. Никога не съм си позволявал шофиране без колан или в нетрезво състояние.
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? градско -90 (на Цариградско), 200 -210 на магистрала
7.Колко акта имате и за какво? 1 Акт за неспиране на знак стоп и един фиш за превишена скорост
8.Подкуп давали ли сте? Не
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) 50% глупендери, които извършват глупави грешки- 20% невнимателни шофьори(в повечето случаи жени и възрастни хора) които редовно ти отнемат предимството, защото не гледат знаците.
10.Какво мислите за високите скорости? Ако е безопасно в района, и ако си сам в колата и на пътя, нямам нищо против
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? Не
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Поради технически проблеми с автомобила или непочистени пътища съм губил контрол над автомобила за известно време.
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)?Не.
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? Все още не съм си купил личен автомобил, карам на баща ми и на майка ми
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Не
16.Какво мислите за купуването на книжки? Кофти деяние.. отрицателно ми е мнението
17.Вие купували ли сте си я?не
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? От първия път : )