.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Je7
    1.Като какъв тип шофьори се определяте? напоследък разумен
    2.Как се държите на пътя? предимно прилично
    3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? по-малко от година - 10 месеца някъде
    4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? доста често
    5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? не са 1-2
    6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? 120(моментна скорост, не съм я поддържал) - градско, 150 -извън

7.Колко акта имате и за какво? за сега нямам
    8.Подкуп давали ли сте? не
    9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) има много добри шофьори, за съжаление има и много тъпи кратуни, за които правилата не важат въобще
    10.Какво мислите за високите скорости? адреналин, опасност, понякога съм изстръпвал
    11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? не
    12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? за сега нямам най-страшна, всичките са ми равно страшни
    13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? птп, но беше леко не по моя вина. Надявам се никога да не се стига до пострадали или недай си Боже, загинали.
    14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? не съм я купувал. Възнамерявах да си купя един кошник ама взех колата на майка ми, което си беше най-доброто решение.
    15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? чукнал съм я отзад, ама който не чукне кола и жена отзад....
    16.Какво мислите за купуването на книжки? трябва да се наказва със поне 5-6 годинки затвор и за купилия и за продаващия...
    17.Вие купували ли сте си я? не
    18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? 1вия
    Последно редактирано от Je7 : 08-24-2012 на 12:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си