1.Като какъв тип шофьори се определяте? Толерантен .
2.Как се държите на пътя? Прилично.
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 3-години 23-дни , в киометри около 70 000 хил.
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Старая се
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? ми превишена скорост,неспазване на маркировка...
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)?100км/ч , 200км/ч
7.Колко акта имате и за какво?фиш за превишена скорост при ограничение 90км/ч карах с 110км/ч ,акт за пркалено бавно каране и възпрепятстване на движението...
8.Подкуп давали ли сте? НЕ!
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) много фрапиращи случай, всеки изнервен бърза за някъде , има и такива на който се чудя как са им дали книжка ...
10.Какво мислите за високите скорости? Адреналин ,но определено не там където има невинни хора...
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? ми май да ,сега на мене бензина ми е в кръвта ,обичам високите скорости,при 90% от шофирането си карам разумно,и защо ? Не е мястото на вискоките скорости там където има невинни хора,но има моменти в който вече напира трябва да си покарам стабилно НО първо мисля и после карам !
Но да помислим в цяла България имаме една писта Дракон в Пловдив... как аз да се вдигна от Русе да отида да карам там ,това коства наемане на бус с патформа да кача колата ,гориво за буса ,пари за нощувки и ядене ...
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Влязох в един завой с по-висока скорост и колата изгуби сцепление ,позъвъртя се ,успях да я увладея и останах само с уплахата ...
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? Не.
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя?Ми аз не съм си купувал кола , наще ми дадоха ,ами така да кажем ми подариха кола , Волво в40, все още си я карам
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Абсолютно Не.
16.Какво мислите за купуването на книжки? Българска работа ...
17.Вие купували ли сте си я? НЕ !
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? От Първият път .