1.Като какъв тип шофьори се определяте? Агресивен
2.Как се държите на пътя? Внимателно по принцип и агресивно ако сметна, че съм способен
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 4 - 5 месеца някъде
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Да, но при извънредни ситуации и много рядко ако преценя, че не застрашавам околните се случва да го наруша.
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? Относно скорост на безлюдни места доста пъти, паркиране рядко и тук там някой непозволен обратен завой.
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? 95-100 градско / 130 извънградско
7.Колко акта имате и за какво? Николко
8.Подкуп давали ли сте? Не
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България? Повечето карат по-зле и от мен и много по-безотговорно, т.е. без да се съобразят с околните или с пешеходци, което аз правя. За Шопите няма смисъл от коментар даже
10.Какво мислите за високите скорости? Стават, ако смятате, че сте достатъчно способни и някой да не страда заради вас след това.
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? И с целият си разсъдък можеш да си набавиш адреналин. Адреналина не е присъщ само на идиотите
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Ляв завой от моя страна, уж прецених разстоянието, но докато се усетя и щяха да ме изпраскат от ляво, добре че не се стресирах и дадох повече газ да се махна навреме.
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? Не
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? преди месец Пежо 206 лична
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Не, но има някоя нова драскотина
16.Какво мислите за купуването на книжки? Твърдо не, въпреки, че са ме късали за пари
17.Вие купували ли сте си я? Не
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? от 3 път. Защо ли? Първият път заради пари, убеден съм в това. Вторият път аз съм си виновен и това, че ме прекараха няколко пъти през затворени улици и мега натварено движение не ми е оправдание. Просто не бях нито с очила, нито с лещи и не видях знак за забранена улица на 20 м. от мен. Третия път го взех почти безупречно.