1.Като какъв тип шофьори се определяте? -- Съобразителен,но си падам и състезател,но спазвам що годе всички закони
2.Как се държите на пътя? -- гледам да съм любезен,пропускам други ако има дълги колони и човека не може да излезе,рядко излизам от релси
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? -- на 15сти септември взех книжка,от януари,началото,имам кола
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? -- опитвам се максимално,но има и някой глупости..
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? -- е случвало ми се е
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? -- градско,по един прав път дигнах 110-120,но не си правя такива експерименти често,да не кажа че тва ми беше единствения път,а извънградско 160-170 един път като пробвах колата..може и още,но аз не бързам за никъде
7.Колко акта имате и за какво? -- николко все още
8.Подкуп давали ли сте? -- не
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) -- има някой сензационни тъпанари,ама къде няма тъпанари
10.Какво мислите за високите скорости? -- аз съм състезателно чадо,но високите скорости само на обособени и обезопасени места
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? -- не !
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? -- Еми май когато минавах на зелен светофар,а пред мен имаше моторист,карахме със 60 някъде и един дядка реши да прави обратен пред нас...както бях с 3 момичета пеещи отзад всички млъкнаха,добре че се разминахме,че ако моториста не беше успял да заобиколи дядката който тръгна и спря на половината път,аз със сигурност щях да мина през мотора или през моториста...
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? -- за щастие не
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? -- е не си я купих баш аз,но колата я взехме на 7ми януари някъде и е пежо 306.Все още съм си с нея и си я обичам много
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? -- ами общо взето не,удрял съм я леко,но не сериозно.
16.Какво мислите за купуването на книжки? -- превръщаш се в евентуален убиец...щом не може да си я вземеш по нормален начин,нямаш работа на пътя !
17.Вие купували ли сте си я? -- не
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? -- Всичко от първия път е външния кормуване малко на косъм,ако ми се беше паднал Каракашев или някой от неговия калибър нямаше да съм я взел...ама явно този който ме изпитва видя че мога да карам,въпреки притеснението ми и факта,че сега дори и като съм пил карам по-добре от тогава...е пил не карам в града,на село се прибирам от барчето на няколко бирички