Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
1.Като какъв тип шофьори се определяте? Разумен, трезвен винаги, внимателен!
2.Как се държите на пътя? Мъжкарски. Давам път на хората, предимство на всички, спазвам ограниченията г/д, ама пак ми шишат актове.. с по 10 превишено..
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? Оу.. години. От мнооооого малък започнах да карам с баща ми
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Спазвам го.. глобите са солени
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? Не си спомням дали съм го нарушавал
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? Бавно карам, човече.. вдигал съм много, ама отново преди много време с баща ми.. после видях, че не ми е интересно и е глупаво. Не газя колата, човече
7.Колко акта имате и за какво? Мале.. много. Все се заяждат и аз също. И фишове имам.. за какво ли не
8.Подкуп давали ли сте? Не стига, че си плащам глобите, а пък и още пари да им бутам? Да, бе..
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) Безумие, но решението е просто. Чупиш им огледалата, ако са в нарушение и се научват
10.Какво мислите за високите скорости? Кефи ме да гледам състезания, ама да ги вдигам.. не мерси, човече
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? Адреналина е хубав, но може да се вдигне по безопасен начин.. извън колата
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Засичат ме много идиоти.. и все такива
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? Да. Нямаше загинали, ама имаш пострадали.. аз
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? Няква кошница, човече.. не си спомням вече
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Не
16.Какво мислите за купуването на книжки? Няма смисъл
17.Вие купували ли сте си я? Аз ги продавам майтап.. не съм купувал
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това?
От раз взех и двата изпита. Елемнтарно е, човече