- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте според вас да ходя ли по нея или да я оставя
Т'ва с тревата са филмарски истории. Като има кой да пафка ще има и кой да отглежда. Кур за всеки тъпак, който би те упреквал в това отношение. Аз да съм не бих го направил само заради полицията. Както и да е...
Виж сега обаче как вероятно седят нещата в нейната главица. Вие сте заедно и сте си ОК. На теб един слънчев ден ти хрумва, че искаш кола за да можете да си фърфорите заедно към залеза. Какъв е проблемът ? Ами че няма как нито ние, нито тя да знаем дали тази кола си я искал толкова много заради нея или заради себе си.
Как да ти го кажа - ако съм страничен наблюдател вероятно бих останал с впечатлението, че си рискуваш отношенията с нея за да си начешеш авто крастата. Лошо няма, на тия години т'ва ти е работата, ама на нея едва ли й е станало много гот да те 'ревнува' от парче ламарина, образно казано.
В смисъл ... замисли се малко как изглежда отстрани. Изобщо не твърдя че лъжеш, но е факт, че заради колата си застрашил връзката си с нея. "Него му пука повече за няк'ва кола отколкото за мен". Дали пък не й се върти това в главата ? Сам казваш, че и малко си я позаебал в този промеждутък от време и тя милата какво да си помисли ... Гаджето й й преебава връзката за да си купи таратайка. Ми кофти изглежда действително.
Разбирам че заради нея си я искал тази кола, ама пак така изглежда ... да ти кажа честно дори аз не ти вярвам така като те чета, какво остава пък за някоя филмирана женска.
Не знам, братле. Кофти ситуация. Ще ти кажа какво да НЕ правиш в случай че си си го наумил. НЕ се прави, че си над нещата, 'щото само ще й потвърдиш мнението в случая. Да й ходиш по гъза също не е решение обаче. Как да ти кажа ... търси някакъв среден вариант - хем да не досаждаш непрекъснато, хем да й показваш, че още искаш да си с нея.
И гледай да не си набиеш автогола като се нарежеш и преспиш с някоя друга.
А и бтв остави родителите й намира. Ще им мине малко по малко. Само не върши други простотии.
И аз това искам , но няма как да стане . с майка и си говорих и е по разбрана жена и с нея може да се погодим но с баща и не .. той е съгласен тя да страда но да е на неговото да има контрол над всички .. тормози ги всичките , той е мамино детенце и е квото каже мама , неговата мама не не харесва заради наш съсед с който .. досещате се ..
Опитах се да говоря с баща и но той първо не искаше и да говори с мен , после говорихме и ми каза че няма какво да се виждаме че тя не е искала да ме вижда и такива неща ..
И ти имаш право .. но изглежда съм пропуснал малко от детайлите .. тя искаше да си фърфорим с наша кола , не с тази на нашите която немога всеки път като и хрумне да я взимам .. другото е че през зимата когато искаме да излезем на студа не може нали .. искаме усамотено място кадето да сме двамата и да ни е комфортно .. у нас е идвала много пъти но с страх да не разберът техните защото става лошо , баба и и дядо и са много против тя да е с мен заради съсед както по горе казах .. и няма как да идва и те да знаят ..
Имам една идея , ще ми трябва едно от момичетата в форума да си изгуби малко от свободното време и така ще разбера как да постъпя от сега нататък
От всичко, изписано до тук, какъв извод си вадиш?
Ще ти кажа моя - мацката не е стока. Просто не е.
Може да стане стока някой ден, но това нито ще е скоро, нито си заслужава да чакаш.
На 19 години си, гледай да си наредиш нещата в живота. Жени - бол и със сигурност има Доста по-свестни от точно тази пикла.
От женска гледна точка ти казвам, че е по - добре да я оставиш и да не я търсиш! Ти си си виновен и си глупака в случая, не искам да прозвучи като обида - мисля,че ме разбираш ! Как може да ходиш с нея толкова време, а да не искаш да се покажеш с нея в дискотеки,в клубове .. ?! Това за една жена е унижение!Ние жените търсим точно това-внимание,уважение.. и им се радваме още повече, когато ни се показват публично... когато ясно са заявени !!! Другото е това, че не си я послуша да спреш да се занимаваш с тези "приятели" ... още повече щом ги писа постоянно в кавички, значи би следвало да послушаш нея ! Това също много я е наранило и щом е замесено вече и семейството и.. не мисля, че имаш шанс с нея : ) Това е моето мнение - отдръпни се, остави я сама със себе си, а тя вече някой ден.. може и да ти прости и да те потърси !
Мисля, че нещата са ясни не само за семейството и, но и за самата нея. Тя предпочита сигурността пред неизвестността. Загубила е доверието в теб. А и ти каза, че не винаги си я допускал до себе си на 100%. Смятам, че е по-добре да забравиш за нея и да си гледаш живота. Не съм нито на твоя, нито на нейна страна това просто е мнението ми. Освен това в даден момент, ти си я приел за даденост и това още повече е развалило нещата между вас. Имал си шанс да спасиш нещата преди да стигнат твърде далече, но не си се вслушал в разума си.