- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте според вас да ходя ли по нея или да я оставя
Аз имам един въпрос - ти сигурен ли си, че мацката си заслужава? Защото според мен ако наистина те обичаше нито баща й, нито канабиса, нито римския поп щяха да бъдат в състояние да я спрат да се вижда с теб, да поддържате отношения и т.н.
Хората са го казали - има ли желание, има и начин. Няма ли желание си намираме оправдание.
Моето мнение е, че постъпката ти не е за гордост. Защото по тази логика сега и аз трябва да се занимавам с такъв "бизнес", за да си изкарам парите за нещо по-скъпо. Трябва да умееш да преценяваш кога каква е ситуацията и как да постъпваш. Както в случая.
Постъпката ти може да е глупава, детска или там каквато още може да се нарече, но нейната е още по-глупава. Не мога да понасям такива хора, които с лека ръка могат да захвърлят една такава връзка, продължила толкова време. Направо си плюят на изречените думи.
Остави я. По мое мнение не те заслужава. Заслужаваш някоя, която би направила толкова за теб, колкото ти за нея.
Незнам и аз вече какво си заслужава и какво не .. няколко ни преди да се случи това и техните да разберат , бяхме на вънка с колата на нашите , на едно хубаво и усамотено място и бяхме толкова близки в сексуален и духовен план , колкото не сме били от доста време .. беше много хубаво .. лошото е че сега приятелките и сигурно я настройват срещу мен , и тя наивницата им вярва .. мъкнат я на вънка да не мисли за мен и такива неща .. на моменти се пречупва когато не не излизала да кажем два дни и усеща липсата ми .. но когато онази нейна фълшива приятелка я изведе не вънка се едно и промива мозъка ..
незнам и аз вече какво да правя .. държи се много детински ..
От всичко, изписано до тук, какъв извод си вадиш?
Ще ти кажа моя - мацката не е стока. Просто не е.
Може да стане стока някой ден, но това нито ще е скоро, нито си заслужава да чакаш.
На 19 години си, гледай да си наредиш нещата в живота. Жени - бол и със сигурност има Доста по-свестни от точно тази пикла.