.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

kakvo da pravq segaa :XX

zna4i az sum na 15,priqtelqt mi e na 21 zaedno sme ot mesec i polovina i s nego pravihme za 1 put seks na nas mnogo ni haresa oba4e bqhme na po4ivka na balkana s edni na6i priqteli ii sutrinta stanah da napravq zakuska oba4è bqh 4isto gola i tukmo majeh filiq i durjah noja toi doide tiho do men i az ne go 4uh toi me pipna az se stresnah i kato se oburnah porqzah unaq mu rabota tekna kruv oba4e s edna lepenka sprq ve4erta zabravih za tova i iskahme mnogo pak da pravim seks no naistina napulno zabravihme za tova i toi migo vkara nqkolko puti no bez prezervativ za6toto az sled seks predpo4itam da piq hap4eta za6toto kato go lapam mi e mn gadno mazno noo kakto i da e onaq mu rabota posle kato se setihme imja6e MNOGO gnoi i mi e fleznala i sigurno i kruv e vleznala kakvo da pravq sega kakvo moje da mi stane strah me e da otida na lekar za6toto na6te 6tee razberat a ne izkam. P O M O G N E T E M I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOLQQQQ VIIIIII

Мега фен
    Град
    <3
    Няма да чета, пиши на кирилица.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си