- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- софиянци.
да ме беше питала, щях да ти кажа. минават покрай моя квартал.
така като гледам 3те, май нещо по центъра най ще ви пасва, че НБУ и ТУ са в 2та края на София. Може и в Хладнилника, но тази в СУ ще е набутана (а другите 2 ще имате директен транспорт до унитата ви).
Последно редактирано от DarkTemplar : 08-27-2012 на 16:40
Welcome to the Jungle...
От кварталите за обикновени хора Младост и Люлин са най-добрите варианти, но Люлин е много неудобен за другите две момичета. Младост от друга страна е доста удобен квартал и за трите дестинации. С метро до техническия и общо всички автобуси които отиват към центъра за СУ.. 213, 214, 76 За тебе 111 също ще ти е удобен, а и в София се свиква с понякога дългото пътуване. :>
Здравей якуза, с известно закъснение.
по - добре късно, отколкото никога, важното е да поддъраме връзка, докато решим да се оженим
n00bs
woah woah woah, hold the fuck up
това не ми беше в плановете :о
ти още не знаеш, ще ти предложа по - нататък
n00bs
Хората вече са ти дали пълен отговор,но и аз да споделя мнение,като човек който учи в НБУ.Младост е най-добрият вариант и то около метрото,що се отнася до квартири и живеене.Метрото има две спирки Младост 1 и Младост 3.Спирката на Младост 1 е до пазара,а Младост 3 е между двата квартала Младост 3 и Младост 1А.Младост 1 ви върши работа и на трите тъй като ти спокойно можеш да си пътуваш със 111,а твоите приятели са на две спирки с метрото,а и от там минава 88,който минава покрай ТУ.Мисля,че може да се намери нещо като за вас.111 е редовен,малко са малки автобусите,но отоплени през зимата,а и от тази пролет има wi-fi,което си е предимство.По-голямата част от пътя е по околовръстното и горе долу 35-45 минути стигаш до НБУ.
нбу е за дебили , обаче сградата и момичетата им са хубави. ходи на царигарски , може да излъжеш , че си циганка и да те вземе някой за 20 лв.
Fuck yeah, включване от Furious? Явно имаш опит с циганките
Ще имам предвид всичко, което казвате. А аз на девойките съм казала да си търсят и двустайни, понеже те много, ама много се цанят да живеят на Плиска и някакви квартали, дето май няма да са ми удобни - нали все пак човек трябва да си гледа и интереса.
И последно кой да слушам - Младост става ли, не става ли за НБУ : D
И отново, адски много ви благодаря!
И за протокола - обикновен човек съм си!, определено не си търся някаква скъпа квартира и т.н. Като всеки човек, и аз търся нещо по-изгодно, но първо да уредим мястото.
Засега намерих някакъв обещаващ ап. с 3 спални, хол и кухня за 450лв (Красно село). Дано не е минавка. Други, по-други ден ще ходя на огледи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако си с другите две момичета е най-добре младост. :> Ако си сама гледай овча купел, люлин, красно село и по към центъра, някъде където да можеш да се свържеш с метрото. :>
щото метрото нали минава през овча купел... по - скоро гледай И кварталите, през които минава трамвай 5ца.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Естествено, че не минава от там, но е много удобно до К. Величков и после за 10 минути с 11та.
да, ама тя нали иска да не прекачва...![]()
Младост, освен въпросната 111-ка, ти е доста неудобна за Овча купел (където е НБУ). Това в Красно село звучи доста прилично, дано и в действителност е такова.
Welcome to the Jungle...
виж го него, да, близко ти е (на 2 спирки с трамвая), ако е добро - взимай![]()
Мисля, че в Люлин ще ви е удобно до метрото някъде... едната си взима 111 от близката спирка и така до НБУ и другите 2 са с метрото едната до Софийския, другата до Г.М. Димитров ако не се бъркам нещо ;д ми да май се бъркам аз ТУ нз къде е ама пак с метро ще се стигне дори малко пеша да се походи 100% съм сиг :Д
Последно редактирано от horacio : 08-28-2012 на 09:49
nigga stole my bike
не се бъркаш![]()
ми аз са питах баба и тя каза, че било на др място ддз и аз вечеама с метро 100% се стига и дотам ;д в Люлин 7 някъде ще им е най-оферта или Люлин 3 около пазара... и Люлин 8 става около Била
nigga stole my bike
Красно село е добре, от него до НБУ минава 73 рейс, който преди беше на 40 мин, но вече е на 10Без прекачване. Рейсът идва от долу, от Житница. Много е удобен
За 15 мин макс стигаш до НБУ
Аз по друго идвам в темата, да те питам от къде подбираш обяви или оферти ? от познати в София или някакъв сайт, че засега се примирих с започване в общежитие, ама ми се струва че до Нова Година вече ще дера с нокти за квартира.
Иначе съм съгласен с човекът, който спомена че понякога прикачването е по-добре, случвало ми се е да попадна в такова обкръжение в автобус, че да искам да сляза още на следващата спирка, ама то дори не е като във Варна като чуеш 3 спирки и да си кажеш аз ще го взема пеша, спирки през 1 километър минимум :д
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй