.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: софиянци.

вземи си кола или колело или мАтор

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    да ме беше питала, щях да ти кажа. минават покрай моя квартал.

така като гледам 3те, май нещо по центъра най ще ви пасва, че НБУ и ТУ са в 2та края на София. Може и в Хладнилника, но тази в СУ ще е набутана (а другите 2 ще имате директен транспорт до унитата ви).
    Последно редактирано от DarkTemplar : 08-27-2012 на 16:40
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на marble
    От кварталите за обикновени хора Младост и Люлин са най-добрите варианти, но Люлин е много неудобен за другите две момичета. Младост от друга страна е доста удобен квартал и за трите дестинации. С метро до техническия и общо всички автобуси които отиват към центъра за СУ.. 213, 214, 76 За тебе 111 също ще ти е удобен, а и в София се свиква с понякога дългото пътуване. :>
    Здравей якуза, с известно закъснение.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    по - добре късно, отколкото никога, важното е да поддъраме връзка, докато решим да се оженим
    n00bs

woah woah woah, hold the fuck up
    това не ми беше в плановете :о

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ти още не знаеш, ще ти предложа по - нататък
    n00bs

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Хората вече са ти дали пълен отговор,но и аз да споделя мнение,като човек който учи в НБУ.Младост е най-добрият вариант и то около метрото,що се отнася до квартири и живеене.Метрото има две спирки Младост 1 и Младост 3.Спирката на Младост 1 е до пазара,а Младост 3 е между двата квартала Младост 3 и Младост 1А.Младост 1 ви върши работа и на трите тъй като ти спокойно можеш да си пътуваш със 111,а твоите приятели са на две спирки с метрото,а и от там минава 88,който минава покрай ТУ.Мисля,че може да се намери нещо като за вас.111 е редовен,малко са малки автобусите,но отоплени през зимата,а и от тази пролет има wi-fi,което си е предимство.По-голямата част от пътя е по околовръстното и горе долу 35-45 минути стигаш до НБУ.

Голям фен
    нбу е за дебили , обаче сградата и момичетата им са хубави. ходи на царигарски , може да излъжеш , че си циганка и да те вземе някой за 20 лв.

Fuck yeah, включване от Furious? Явно имаш опит с циганките

Ще имам предвид всичко, което казвате. А аз на девойките съм казала да си търсят и двустайни, понеже те много, ама много се цанят да живеят на Плиска и някакви квартали, дето май няма да са ми удобни - нали все пак човек трябва да си гледа и интереса.

И последно кой да слушам - Младост става ли, не става ли за НБУ : D
    И отново, адски много ви благодаря!

И за протокола - обикновен човек съм си!, определено не си търся някаква скъпа квартира и т.н. Като всеки човек, и аз търся нещо по-изгодно, но първо да уредим мястото.

Засега намерих някакъв обещаващ ап. с 3 спални, хол и кухня за 450лв (Красно село). Дано не е минавка. Други, по-други ден ще ходя на огледи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ако си с другите две момичета е най-добре младост. :> Ако си сама гледай овча купел, люлин, красно село и по към центъра, някъде където да можеш да се свържеш с метрото. :>

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    щото метрото нали минава през овча купел... по - скоро гледай И кварталите, през които минава трамвай 5ца.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Естествено, че не минава от там, но е много удобно до К. Величков и после за 10 минути с 11та.

да, ама тя нали иска да не прекачва...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Младост, освен въпросната 111-ка, ти е доста неудобна за Овча купел (където е НБУ). Това в Красно село звучи доста прилично, дано и в действителност е такова.
    Welcome to the Jungle...

виж го него, да, близко ти е (на 2 спирки с трамвая), ако е добро - взимай

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мисля, че в Люлин ще ви е удобно до метрото някъде... едната си взима 111 от близката спирка и така до НБУ и другите 2 са с метрото едната до Софийския, другата до Г.М. Димитров ако не се бъркам нещо ;д ми да май се бъркам аз ТУ нз къде е ама пак с метро ще се стигне дори малко пеша да се походи 100% съм сиг :Д
    Последно редактирано от horacio : 08-28-2012 на 09:49
    nigga stole my bike

не се бъркаш

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    ми аз са питах баба и тя каза, че било на др място ддз и аз вече ама с метро 100% се стига и дотам ;д в Люлин 7 някъде ще им е най-оферта или Люлин 3 около пазара... и Люлин 8 става около Била
    nigga stole my bike

Красно село е добре, от него до НБУ минава 73 рейс, който преди беше на 40 мин, но вече е на 10 Без прекачване. Рейсът идва от долу, от Житница. Много е удобен За 15 мин макс стигаш до НБУ

Аз по друго идвам в темата, да те питам от къде подбираш обяви или оферти ? от познати в София или някакъв сайт, че засега се примирих с започване в общежитие, ама ми се струва че до Нова Година вече ще дера с нокти за квартира.
    Иначе съм съгласен с човекът, който спомена че понякога прикачването е по-добре, случвало ми се е да попадна в такова обкръжение в автобус, че да искам да сляза още на следващата спирка, ама то дори не е като във Варна като чуеш 3 спирки и да си кажеш аз ще го взема пеша, спирки през 1 километър минимум :д
    леле божке, ше осmaна npocm до кpaй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си