.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Преписване от Телефон по време на поправителен ?

След 2 седмици някъде ще има поправителна сесия по Химия и уча някои неща, но уроците ще са доста и се чудя как да преписвам от телефона си без да ме хванат ? Имам едно ЛДЖ с доста голям екран и интернет, но на лятнтата сесия един от големите ме прецака и ме хванаха ... Някой да има идеи как да стане работата без гафове... Или пък други идеи за пищови пак ще са добре дошли !

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    По-добре хвани и назубри, научи.

Най-добре седни учи !!

Научете вие 20 урока за 12 дни .... Че ще уча ще уча, ама съвсем друг ми е въпроса ....

Мега фен Аватара на Chacho
    На практика винаги има риск. Както ти е най-удобно си го направи.

20 урока за 12 дена са съвсем постижими. Всъщност и за 2 дена могат да се научат, ако се напънеш. Ако те накарат 1 седмица да пренасяш цимент, ще го направиш, а някаква книга ще те спре. Стегни се, не е много работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    То бива мързел, но това е просто...

barcalevski ~~ Виж си съобщенията

Ще има ли квестори или камери в стаята?

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ^ То оставало и да няма поне квестор... Иначе ще е лесна работата и няма да пита сигурно...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    По-добре седни и си научи уроците
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на breathless
    Намери си прозрачна химикалка и пъхай листче отдолу. Малко е пространството, но ако си научил що годе уроците ще ти е достатъчно.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

20 урока, 2 седмици...за 5 дена научавам 20-те урока(може и за по-малко,но така ще ги научиш по-хубаво), после 2 дена преговарям,2 правя нек'ви тестове, 2 пак преговарям....почивам си и отивам на изпит.
    Иначе, по-нагоре са ти каза ли,за подсказването.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Barcalevski Виж мнението
    Научете вие 20 урока за 12 дни .... Че ще уча ще уча, ама съвсем друг ми е въпроса ....
    А ти досега къде си бил, та разчиташ на 12 дни?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

драги зрители, в момента ставате свидетели на пропадането на образователната ни система, която, между впрочем, винаги е била пред колапс
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Опитайте се максимално добре да ги научиш.По-добре да се напънеш,отколкото да разчиташ на преписване,което я се получи я не..И вместо да си губиш времето из форума - залягай над учебниците.Никой не може да ти каже напълно сигурен начин - винаги има риск.Дай всичко от себе си,а ако някой въпрос много ти се опъне можеш да си намериш отговора в google (стига да имаш 3G).
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Учи , нищо не ти коства , и аз съм бил така като тебе само , че не на поправителен , а бях болен и ме очакваха към 4-5 контролни и учих , ако искаш си направи някакви пищови като за backup ама не разчитай на това

BrainlessROCKBABY Ами така ще е като все още ни учат учителки от соц времето и си мислят, че още живеем в него . На поправка съм заради този телефон щото си го бях извадил в час да видя колко е часа, и тя реши че съм и се фукал и ми го хвърли в кофата ... И след като с мои пари си го бях платил натам е ясно какво стана ... И само не се прави на учуден, щото ако аз съм пример за пропадане на образователната система с общ успех малко над 5, какво ще кажеш за масата ученици , които остават всяка година на по поне 5 - 6 поправки .. или пък за другите, които с някой друг стотак продължават напред. Такива като тебе най - ги обичам, по - добре не се изказвай повече ! А иначе аз през учебната година не си давах много зор пък баш лятото, нямам как да стане ! Ще науча поне половината уроци добре пък ще видим, но щом всяка година пускат едни с по 8 9 поправки ако мен не ме пуснат ще бъде гавра с цялата система ....

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ти да не искаш да ги научиш тия уроци за отличен ?! Научаваш основните неща за 3ка и си готов... направи си пищови и гледай да не те хванат и тва е ...

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Ти да не искаш да ги научиш тия уроци за отличен ?! Научаваш основните неща за 3ка и си готов... направи си пищови и гледай да не те хванат и тва е ...

ОО, да страхотен съвет !

Мда, вместо да пишеш теми и такива глупости , си седни на парцалките и научи каквото имаш там. Да, трудно е , но не невъзможно , ако искаш да повтаряш , нямам нищо против и да не учиш. Но един съвет - забрави за пищовите на поправителен, иначе не знам. Имам една приятелка , дето така я оставиха с 2 за годината , понеже беше преписвала на изпитите миналата година , тъй че вземи учи

Цитирай Първоначално написано от Barcalevski Виж мнението
    BrainlessROCKBABY Ами така ще е като все още ни учат учителки от соц времето и си мислят, че още живеем в него . На поправка съм заради този телефон щото си го бях извадил в час да видя колко е часа, и тя реши че съм и се фукал и ми го хвърли в кофата ... И след като с мои пари си го бях платил натам е ясно какво стана ... И само не се прави на учуден, щото ако аз съм пример за пропадане на образователната система с общ успех малко над 5, какво ще кажеш за масата ученици , които остават всяка година на по поне 5 - 6 поправки .. или пък за другите, които с някой друг стотак продължават напред. Такива като тебе най - ги обичам, по - добре не се изказвай повече ! А иначе аз през учебната година не си давах много зор пък баш лятото, нямам как да стане ! Ще науча поне половината уроци добре пък ще видим, но щом всяка година пускат едни с по 8 9 поправки ако мен не ме пуснат ще бъде гавра с цялата система ....
    барсалевски forza. 1 или 8-9 поправки, все има причина да си на поправителен. Единственият начин е да си научиш, а не да се мъчиш с платения с твои пари телефон, защото поне така ще докажеш, ако не на нас, поне на себе си, че не си толкова глупав, за да си изкараш поправката.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Ти си леке и заслужаваш да те скъсат .. пия 20 урока за 12 дни .. та ти нали като си на училище за следващия ден трябва да научиш поне 6 ...

Вземи си повече от един телефон. Ако вземеш 3 телефона ги слагаш в 3 различни джоба и отваряш пищовите преди да е почнала поправката. Сядаш някъде назаде и гледаш да не си по диагонал от учителите и ако може пред тебе да има някой. Задължително си носи чантата и я сложи отворена под чина, за да може ако те хванат бързо да го прибереш, също така си носи учебника по предмета. И след като свършиш не си трий пищовите щото може да ти послужат за входното. УСПЕХ!
    Последно редактирано от Savage14 : 08-31-2012 на 17:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си