- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обица на хрущяла .. :)
Хора скоро ще си пробивам хрущялаа и имам няколко въпроса..![]()
1. Знаете ли някое хубаво студио в Пловдив, където да се пробия?
2. Горе-долу колко струва?
3. Супер много ли боли?
4. Как да се грижа за него след пробиването?
ии ако имате обица на хрущяла споделете всичко![]()
Преди имах, мен не си спомням да ме е боляло, третира се по същият начин по който всяка една нова дупка. Само е гаден звука като ти го пробиват.
Хм и аз съм навита за такава, ако може споделете опит!![]()
аз си пробих хрущяла преди около година... не усетих никаква болка при самото пробиване, ам после мъничко се поду.. но за 2-3 дни всичко мина и не съм имала проблеми с него.. съвсем като обикновена дупка на ухото си е
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Днес се пробих с пистолет. При самото пробиване не ме болеше, но по късно започна да ми пари и щипе. Казаха ми да я мажа по 3 пъти на ден с кислородна вода.
Ти добре ли си? Изглежда супер зле.. Изобщо не мислех, че това място си избрала. Ужасно е. :\
На теб като не ти харесва не го гледай. На мене си ми харесва и тва е.![]()
На мен ми харесва как изглежда.![]()
Женско съм ;]
Здравей,аз съм янис
имаш яко ушо!!
![]()
На мен там не ми харесва по принцип,но при теб се получило г/д добре :Р
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Кво като не ни харесва да не го гледаме.Ти си направила темата.Като не искаш критики недей да правиш теми и си готова.
:дд Имам ама е много надолу. Смисъл там, дето се свързва с месото. Трудно зарасна, разбираемо е защо. Инак като човек, който е пробивал хрущяли с абокат, бих казала, че си поболява мъничко, но е значително по-добре за ухото от пистолета. Ако е с игла за пиърсинг е още по-лесно и по-безболезнено. Грижите са същите като за нормална дупка - кислородна вода от време на време, за да не залепва обицата и ако нещо стане случайно - гентамицин или друга подобна паста. Та успех на всички, които искат. Не е страшно и не боли бог знае колко.