.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Защо Ходите със по двама на шеднъж???

Защо повечето моми4ета ходите с по двама...дори след като мойта приятелка скъса с мене и тръгна с друг, една седмица след като скъса с мене пак се видяхме и се целува с мене,дори правихме секс....дори сега имам приятел който се запозна с момиче което е обвързано от 9 месеца...но пък тръгна и с това момче .демек сега ходи и с двамата...на единия има снимка на телефона как са се целунали,а с другия се вижда от време на време и прават разни работи....и казва че ги обича и двамата ..единия бил уникален а пък с другия имали 9 месечна връзка...как може ако си влюбен да си с двама..??? аз бях наранен по този начин...обяснете ми моля ви....???

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Ти си го обясни сам.

Ами не всички сме такива, просто ти на такива си попаднал в случая. А аз тогава да попитам , след като приятелят ти знае , че тази въпросната има някого, той защо не я отблъсне? Ти като си знаел че бившата ти си има нов защо спа с нея? Понеже всеки си прави това което му е кеф в момента и не мисли за чувствата на заобикалящите го хора, както и за последствията.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 08-23-2012 на 17:06

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    анализирайки генерализираната констатация от твоя страна и съдейки от полуправилното използване на българската граматика, смесена с употребата на арабски цифри като заместители на букви от кирилицата, ти си индивид с намален умствен капацитет, водещ до публикуване на теми с нискоинтелектуално съдържание на места, неподходящи за целта. Трол.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Chacho
    Преди много години ходех със всички жени на планетата наведнъж и жаждата им за отмъщение в хода на еволюцията се е развила като инстинкт да търсят по повече от един любовник.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

той казва че скоро ако продължи така ще спре да я търси,а аз спах с нея защото ч обичах все още тогава... а и тя го искаше..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искай обяснение от тези, които са те наранили, а не от нас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Определено много силно логическо свързано мнение. Струи невероятен интелект от него. Вероятно ти е писано да създадеш труд за мистерията с рисунките в платото-пустиня Наска и очертаните кръгове в полетата.
    Последно редактирано от WesSneijder : 08-23-2012 на 17:30

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Сега така е модерно cheer up

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, такива много ги мразя. Не знаят какво искат, но им харесва да са с много, заради изпъкването уж, пред другите. Тъпи, немислещи и нямащи трезви представи за света, в който живеят. Повече го правят и заради бройката. Голяма простотия.

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    той казва че скоро ако продължи така ще спре да я търси,а аз спах с нея защото ч обичах все още тогава... а и тя го искаше..

Еми ето ти го отговора, ти сам си го даде, понеже има ей такива като теб, които да позволяват това да стане.

бтв: ти не беше ли този ниският дето не можеше да си намери приятелка?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Оле боже! Ако повечето ходехме с двама, нямаше да ни стигат мъже, не мислиш ли? о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на explosion_
    Щото са жени, що..

Banned Супер фен
    Не ти дочетох темата, защото не пишеш много неадекватно, но когато хората са на по 12 така правят - няма да се женят, я.
    А, ако са минали тази възраст - просто не се занимавай. Като даден тип момичета са ти неприятни защо общуваш и се обвързваш с тях? Ти си си виновен, ебаси. И за съжаление не ставаш.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Колко се радвам, че не съм имала контакти с подобни идивиди. Грозно, тъпо и курвенско поведение. Дори и мъж да го направи пак си е курва за мен. Горе ти казаха, че си случил на такива хора. Намери си друго обкръжение, иначе няма да излезеш от филма.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не знам - не ми се е случвало, но предполагам поради същата причина, поради която и мъжете въртят по две. Явно нещо във връзката и си го търсят в някой друг, в който пък не намират нещо друго, което първия им дава. Или просто са ненаситници...Ама вие сами сте си виновни щом знаете и сте се съгласили с това положение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си