- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...
АЗ НАИСТИНА ГО ОБИЧАМ! За разлика от другите... момичета, аз обичам истински и мноооого силно! <3 Обичам ГО!!!! ^_^ Благодаря на Господ, че ни събра, винаги ще бъда до него! ВИНАГИ!!! :*
честито. Получаваш усмивка по радиото...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
И к'во? Компот ли да ти отворим?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Супер хД радвам се за тебе всичко най добро ^^ като отиваш да избираш пръстен за свадбата МЕ ИЗВИКАИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама да не ревнеш след няколко месеца, щото сте се скарали. Иначе браво, обичайте се.
^^^
Бургас <3
не че нещо брато но ползвам кирилизатор. И всъщност какъв ви е проблема на всички тука с кой къде згрешил една буква или запетайка? смисъл кой по дяволите го интересува? предполагам ви прави удоволствие да се заяждате с хората за най малкото и да почвате безмислени спорове....немога да ви разбера
Why the fuck don't you go take a dump and calm them butterflies down.
Защо на нас ни го казваш? Кажи му го него
Добре че ни осведоми...сега мога спокойно да си заспя щастлива....
Пфф, ми браво
Ама тва трябва да го кажеш на него, а не на нас
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Пръски мозък се сивеят
Тъжно е колко сте зле. НякоИ.
Верно ще ви подхожда повече да си отворите компот, или да люпите семки пред блока с някое друго злоядо другарче, вместо да се усмихнете на нещо толкова простичко.
Не мога да си обясня защо толкова много ме разочароват хората понякога.
Какво лошо има в това, че авторчето си обича партньорчето? Ентусиазирано ми се струва и дано не си остане с ентусиазма само, силно й пожелавам да е нещо красиво.
Тъжно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
К'во бе щруди яд те е че нема компотчИ за тебе? Е са ше ти отворим един прасковен - чувам обичаш ги...
Пръски мозък се сивеят
Разрешена любов...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нас живо ни вълнува това, определено. Утре смятам да пусна тема специално да се похваля че съм сменил ангренажен ремък на колата и съм си заредил аптечката. Надявам се да ви направя една идея по щастливи дори и спрямо сега...
Ех,че сладко.И аз така.
Все пак не ми дреме за теб.
Брях,брях