- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е ?
Че по високите момичета са по тесни ? ? ?
Къде да са по-тесни? Защо трябва да са по-тесни където и да било? Кой ти наби филма?
^^^
Бургас <3
ами бях спал с една дебела , все едно чуках буркан , можех да вкарам и топката на една 5 килограмова гира
ако и бях ударил един юмрук у путката щеше да влезе до лататя сигурно.
Задай си въпроса в раздел "Секс" - там може да получиш повече отговори![]()
Високи, дебели, тесни, широки... (???)
Както каза Сиси, може пък на теб да ти е тънък.
И спря да се върти за миг земята..
xaxxaxxaaxxaxaxaxaaaaaaaaa
кура ми е 14 сантиметра и 4,9 дебел
Боже, Боже / facepalm.jpg
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Значи проблема определено е в теб. Trololo.
И спря да се върти за миг земята..
тя е като буркан и цици нямаше така че аз съм номер 1 , заслужава само да ми лапа като дори трябва да ми плаща.
защо ми са часни уроци ? не стига че е дебела грозна без цици ами и е широка като буркан с зеле , такива трябва да се изчистят от планетата земя
тя има и регистрация тук , можете ли да изтриите темата че и скайпа ми е на същото име ?
Ходи у некой ветеринар тогава...имаш нужда да те приспят... :С Ще липсваш на човечеството, ша знаиш!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Да не си спал с нея бе капут... Какви са тия изказвания ?? А дано ти види темата и дано разбере кой си ,та да си получиш заслуженото. Кой знае колко си грозен и прост,че си задаваш такива малоумни въпроси...Лапенце.
аре истриите я бързо бе , тя пише много тук , триите бързо.