.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
    защото се е пролял за България и Гърция а сега новини на турски има ? да питам защо циганите не си плащат тока а на нас ни го спират , защо ??????? хора който са трепали българи сега ни уптравляват аз те питам ?
    аз трябва да управлявам България не доган и някакви мангали аз съм с сини очи аз съм хаидутин ама защо заспивам гладен ????
    Кавал, за история не ми говори, защото аз с това се занимавам професионално. Мога да ти дръпна една лекция, но много неща ще ти разбият не само твоите представи, а и на доста други хора и ще се обърне всичко на лични нападки и обвинения. Доста неща не са ви ясни, ако вярвате само на учебниците в училище. В това разбира се няма нищо срамно и лошо, но имайте предвид че историята не е наука, за която можеш да говориш ако не си чел много на брой и като вид неща. Не може всички да разбират от всичко. Аз например защо не се пъна да говоря за физика, химия и тн.-защото си признавам, че не ги схващам! За да изкажеш мнение по даден исторически въпрос, трябва да си го разгледал от ПОНЕ три гледни точки. А това ти гарантирам, че е свързано с доста четене на дебели книжки. Иначе е невъзможно да претендираш за поне относителна точност. Учебниците за СУ-тата и СОУ-тата са пълни с такива невероятни глупости, че направо изключвам варианта това да е случайно.
    Друго освен клишета в тоя пост аз нищо не виждам. Наистина, не преувеличавам. Трябвало да управлява каквото и да било, защото бил наследник на някой хайдутин. По-нелепо мнение не съм чел отдавна, честна дума.

а защо в сд ми пише емоционално стабилен а в училището неконтролируеми пристъпи на гняв защото само извършват дейност ,системата е сбъркана само отчитат дейност ... това е като едно дете е по палаво и веднага разтройство пристъпи на гняв ???
    имал съм качества за лидер ? а защо не искаха да ме вземат да тренирам спорт ?
    ок сд ми е
    Отличава се с изключителни волеви качества, емоционално е
    стабилен. Има данни за лидер.

защо като съм добре ме изключиха от 4 училища ???

ами целия род са бандити изнасилвачи и биячи (луди глави) това ми пределно ясно но трябва поне някаква признателност да има.
    Последно редактирано от Mx1 : 08-23-2012 на 23:39

затапих те нали ? така и трябва.

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Ама защо говориш банални неща. Това всеки го казва. Защити си мнението както трябва. Изтърканите работи не работят при повечето хора. Ама как винаги намесвате циганите, дето не си плащат тока. Ми така ги е уредила шибаната държавица. Е затва младите бягат на запад, щото там ще имат някви права. Ама тва е дълга тема и няма кво да се обсъжда тук.
    И аз не мога да проумея защо трябва да ти плащат, че си от нечии си род. Ми то както каза WesSneijder и аз ся ще отворя учебника по история и ще си харесам някое име, и хоп аз съм му наследница. Абе мозък. Пък ако си мислиш, че си единствения, на когото не му достигат парите... жестоко се лъжеш. Не си център на вселената. Праскай дебеланата за шоколади и безалкохолни, щото като ти гледам писането няма кво да излезе от теб. Ще си останеш мишка зад кулисите.
    Повтарям се, казвам го за втори път днеска, но определено отново много точно мнение. Правиш ми супер добро впечатление, поздравления.
    Иначе е абсурдно как винаги когато на някой мързелив неудачник, "който си ляга гладен", някой му е виновен не само за нещо, а за всичко. Супер елементарно мислене. Като си лягаш гладен, ще ходиш да бачкаш. Ще помагаш у вас с квото можеш, щом нямате пари. В което дълбоко се съмнявам. Повечето от толкова бедните хора са изключително скромни и тихи, а ти ми изглеждаш като сина на селския първенец. Без да ме прощаваш. Ако си "лягаш гладен", спри да се наливаш в селската дискотечка с другите елементарници.
    Какво общо имат новините на турски с делата на твоите велики предшественици? Най-обичам някой да дрънка тъпотии колкото да не заспи. Явно не си наясно, че за разлика от теб, повечето хора не са мразели турците, а са обичали българите. Делата им и начините на постигането на целите им в момента няма да обсъждам, защото това е дълга и сложна тема. Само ще ти дам пример с това, че Левски не е бил някакъв по-ранен Хитлер, който да е искал само българи на територията на новоучреждената държава. Идеята му е била да има РАВЕНСТВО. Усещаш ли разликата, интелектуалецо?
    Такива като Доган управляват защото има малоумни българи, които не правят нищо срещу тях и ги мързи да си завлекат скапаните задници до избирателните секции. Или по-лошо, продават си задника точно като теб. Пак срещу малки удоволствия, разбира се. Примерно 20 кила домашна ракия. Важното е пърцуца да има, нали така, иначе на какво ще псуваме "мръсните мангали и турци"...за чието издигане и засилване ние самите сме помогнали и то пряко?
    Иначе това с какви очи си ти определено не ме вълнува. Нито мен, нито бъдещия ти работодател, който вероятно изобщо няма да те допусне до интервю за работа, когато види какъв неграмотен киртак си и как не можеш да напишеш 3 поредни думи без комична правописна грешка.
    Жив и здрав да си, надявам се да ти е харесал отговорът ми, за който гледам че така настояваш.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ама ти си много кух. WesSneijder ти обяснява едно, а ти за да се измъкнеш от ситуацията заопчваш да се самосъжаляваш. Ама за кой се мислиш? С кво си повече от останалите. Превзета утрепка.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
    затапих те нали ? така и трябва.
    Определено, личи си че нямам какво да отговоря. И все пак поздравления за първото написано мнение без грешка! Е, липсват разни главни букви, пунктуацията ти също не е като на полу-разумен човек, но за теб и това си е постижение!

WesSneijder брат прав си , аз си продавам достойнството за ядене , и мангалите така си продават гласовете , и мен ме мързи
    затова утре почвам наново.

кажи един линк или нещо такова за правописа.

Я, каква рязка промяна. :Д :Д Чак странно...

аз не се притеснявам от загуба , знаеш ли линк за правописа ?

Пролича си че е трол от самото начало, ама айде.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Пролича си че е трол от самото начало, ама айде.
    от къде си ме виждала че съм приличал на трол ?
    ти като си много красива качи една снимка ? и аз ще кача моя ама снимаме отпреде и никнеима ! искаш ли путка майна пишеш си никнеима и си снимаш лицето съгласна ли си ? аз още сега ще се снимам.

Не всичко става с линкове. Чети повече книжки-и специализирани, и обикновени.

Град
    Бургас
    Айде пак се почна. Мисля, че темата вече е за ключ.
    ^^^
    Бургас <3

Banned Голям фен
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как само ви троли тоя не е истина.
    Имам и чувството, че май, някои му се вързаха, но както и да е...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    е не братко, уби ме
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ааааааааааааааааааааа, не

Супер фен Аватара на Incadeptus
    trollololoolololoollolololoollolollo

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY е това е подходящата песен за темата има и синг алонг даже да се наслаждаваме заедно.

Град
    Бургас
    Trolololololololo ^^
    ^^^
    Бургас <3

Как почна темата, а как свърши. Някой попита дали високите са тесни, пък оня взе да приказва за дъщерите на дебели арменци. Пък и и картинката с мечката и капитана от Стар Трек ме разбиха.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бахти,наистина ли си такъв боклук?...
    Прочетох първата страница,отчайващо си прост.Как може да говориш така за момиче,бе?!Представи си ,че може би и тя не е останала задоволена с тея твоите 14 см...хахах.(горката).?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на strawberry88
    XAXAXAXAXAXAXAX

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си