Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
защото се е пролял за България и Гърция а сега новини на турски има ? да питам защо циганите не си плащат тока а на нас ни го спират , защо ??????? хора който са трепали българи сега ни уптравляват аз те питам ?
аз трябва да управлявам България не доган и някакви мангали аз съм с сини очи аз съм хаидутин ама защо заспивам гладен ????
Кавал, за история не ми говори, защото аз с това се занимавам професионално. Мога да ти дръпна една лекция, но много неща ще ти разбият не само твоите представи, а и на доста други хора и ще се обърне всичко на лични нападки и обвинения. Доста неща не са ви ясни, ако вярвате само на учебниците в училище. В това разбира се няма нищо срамно и лошо, но имайте предвид че историята не е наука, за която можеш да говориш ако не си чел много на брой и като вид неща. Не може всички да разбират от всичко. Аз например защо не се пъна да говоря за физика, химия и тн.-защото си признавам, че не ги схващам! За да изкажеш мнение по даден исторически въпрос, трябва да си го разгледал от ПОНЕ три гледни точки. А това ти гарантирам, че е свързано с доста четене на дебели книжки. Иначе е невъзможно да претендираш за поне относителна точност. Учебниците за СУ-тата и СОУ-тата са пълни с такива невероятни глупости, че направо изключвам варианта това да е случайно.
Друго освен клишета в тоя пост аз нищо не виждам. Наистина, не преувеличавам. Трябвало да управлява каквото и да било, защото бил наследник на някой хайдутин. По-нелепо мнение не съм чел отдавна, честна дума.