Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
Ама защо говориш банални неща. Това всеки го казва. Защити си мнението както трябва. Изтърканите работи не работят при повечето хора. Ама как винаги намесвате циганите, дето не си плащат тока. Ми така ги е уредила шибаната държавица. Е затва младите бягат на запад, щото там ще имат някви права. Ама тва е дълга тема и няма кво да се обсъжда тук.
И аз не мога да проумея защо трябва да ти плащат, че си от нечии си род. Ми то както каза WesSneijder и аз ся ще отворя учебника по история и ще си харесам някое име, и хоп аз съм му наследница. Абе мозък. Пък ако си мислиш, че си единствения, на когото не му достигат парите... жестоко се лъжеш. Не си център на вселената. Праскай дебеланата за шоколади и безалкохолни, щото като ти гледам писането няма кво да излезе от теб. Ще си останеш мишка зад кулисите.
Повтарям се, казвам го за втори път днеска, но определено отново много точно мнение. Правиш ми супер добро впечатление, поздравления.
Иначе е абсурдно как винаги когато на някой мързелив неудачник, "който си ляга гладен", някой му е виновен не само за нещо, а за всичко. Супер елементарно мислене. Като си лягаш гладен, ще ходиш да бачкаш. Ще помагаш у вас с квото можеш, щом нямате пари. В което дълбоко се съмнявам. Повечето от толкова бедните хора са изключително скромни и тихи, а ти ми изглеждаш като сина на селския първенец. Без да ме прощаваш. Ако си "лягаш гладен", спри да се наливаш в селската дискотечка с другите елементарници.
Какво общо имат новините на турски с делата на твоите велики предшественици? Най-обичам някой да дрънка тъпотии колкото да не заспи. Явно не си наясно, че за разлика от теб, повечето хора не са мразели турците, а са обичали българите. Делата им и начините на постигането на целите им в момента няма да обсъждам, защото това е дълга и сложна тема. Само ще ти дам пример с това, че Левски не е бил някакъв по-ранен Хитлер, който да е искал само българи на територията на новоучреждената държава. Идеята му е била да има РАВЕНСТВО. Усещаш ли разликата, интелектуалецо?
Такива като Доган управляват защото има малоумни българи, които не правят нищо срещу тях и ги мързи да си завлекат скапаните задници до избирателните секции. Или по-лошо, продават си задника точно като теб. Пак срещу малки удоволствия, разбира се. Примерно 20 кила домашна ракия. Важното е пърцуца да има, нали така, иначе на какво ще псуваме "мръсните мангали и турци"...за чието издигане и засилване ние самите сме помогнали и то пряко?
Иначе това с какви очи си ти определено не ме вълнува. Нито мен, нито бъдещия ти работодател, който вероятно изобщо няма да те допусне до интервю за работа, когато види какъв неграмотен киртак си и как не можеш да напишеш 3 поредни думи без комична правописна грешка.
Жив и здрав да си, надявам се да ти е харесал отговорът ми, за който гледам че така настояваш.